Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά σε flash video gallery

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρει την γκάλερυ αυτή http://rapidshare.com/files/391035117/Video_Gallery.rar.html αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω να εμφανίζονται οι περιγραφές στα ελληνικά. Αλλάζω το character embedding στο flash αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί παρά οι αγγλικοί χαρακτήρες. Αν τυχόν κάποιος έχει χρόνο και το δει ας βοηθήσει.

Δημοσ.
Εκτός από embedding ελληνικά στη γραμματοσειρά, πρέπει να σώσεις και το xml με τα κείμενα σε μορφή UTF8

Μπα το έκανα και αυτό αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα αυτό που σου είπα και δούλεψε μια χαρά.

Αυτό που συμβαίνει τότε είναι ότι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς δεν έχει ελληνικά.

Βάλε verdana που έβαλα εγώ και θα δεις ότι παίζει.

Δημοσ.
Εγώ το δοκίμασα αυτό που σου είπα και δούλεψε μια χαρά.

Αυτό που συμβαίνει τότε είναι ότι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς δεν έχει ελληνικά.

Βάλε verdana που έβαλα εγώ και θα δεις ότι παίζει.

Φίλε είμαι σίγουρος πως το έκανα με Arial και δεν μου έπαιξε. Θα το δοκιμάσω πάλι μπας και έκανα καμμιά βλακεία. Thanx για την ενασχόληση.

---------- Προσθήκη 27-05-2010 στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 26-05-2010 στις 23:56 ----------

Είχες δίκιο με Verdana παίζει μια χαρά μονο που αγνοεί τα κενά και έτσι οι λέξεις εμφανίζονται κολλημένες και άρα παλι δεν μπορώ να το βάλω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό!!!!

Δημοσ.

Για να πάρει τα κενά (φαντάζομαι εννοείς περισσότερα του ενός κολλητά) χρειάζεται να περνάει το κείμενο από το xml στο htmlText property του textfield και όχι στο Text. Πρέπει να προσαρμόσεις λίγο τον κώδικα του gallery.

Δημοσ.
Για να πάρει τα κενά (φαντάζομαι εννοείς περισσότερα του ενός κολλητά) χρειάζεται να περνάει το κείμενο από το xml στο htmlText property του textfield και όχι στο Text. Πρέπει να προσαρμόσεις λίγο τον κώδικα του gallery.

όχι δεν εννοώ κολλητά κενά. Δεν αναγνωρίζει το ένα κενό και ουσιαστικά συμπτύσσει όλες τις λέξεις που θα του βάλεις σε μία. Η εξήγηση είναι η ίδια με αυτή που αναφέρεις προηγουμένως;

Δημοσ.
Κάνεις κάπου λάθος, είναι σίγουρο.

Κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/392463847/VideoGalleryGreeks.zip.html όπου το μόνο που έκανα είναι να βάλω Verdana και embed Greek, καθώς και να σώσω το xml σε UTF8 όπως σου είπα και χτες.

Ναι φίλε κάπου είχα όντως λάθος στα embedings. Και είχα φαγωθεί. Η συμβολή σου ήταν πολύ βοηθητική, σε ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...