Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις περί Adobe Premiere

r3ptile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι λίγο noob στο premiere (ξέρω τα βασικά) και θα θελα λιγάκι βοήθεια...

έχω 2 βιντεάκια τα οποία θα θελα να τα βάλω να παίζουν συγχρόνως στο premiere, δηλ να χωριστεί η οθόνη κάθετα στην μέση και από την μια πλευρά να παίζει το ένα και από την άλλη το άλλο...(και το τελικό βίντεο να είναι έτσι χωρισμένο και να παίζουν παράλληλα)

επίσης θα ήθελα και κάτι ακόμα,αν γίνεται, τα βίντεο διαρκούν 10 λεπτά το καθένα, αλλά τα έχω βάλει στο γρήγορο' (έχω αλλάξει τα frames), η κανονική τους διάρκεια είναι 1 ώρα (το καθένα)

πως μπορώ να βάλω κάτω δεξιά(π.χ.) να τρέχει ο πραγματικός χρόνος του βίντεο , δηλαδή από το 0:00 - 60:00 (φυσικά θα τρέχει και αυτό πιο γρήγορα ώστε να τελειώσει στα 10 λεπτά που θα διαρκεί τελικά το βίντεο)

ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

ευχαριστώ

Δημοσ.

sorry για το λάθος!

----------------------------------------------------------------------------------------

ok, μετά από λίγο ψάξιμο, αυτό που θέλω να κάνω είναι split screen.

Είδα διάφορους τρόπους αλλά κανένας δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω.

Τα 2 βιντεάκια έχουν ανάλυση 640χ480 οπότε το να κάνω scale -50% στο καθένα και να τα βάλω στο ίδιο παράθυρο,είναι μια λύση, αλλά δεν φαίνεται τελικά τίποτα.

Ούτε ο τρόπος με opacity και overlap βολεύει γιατί τα θέλω και τα 2 βίντεο όπως είναι...

δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω 'edit canvas size' (όπως κάνουμε στο photoshop) για να χωρέσουν και τα 2 όπως είναι ?

Δημοσ.

βασικά αν μπουν και τα 2 δίπλα - δίπλα,

από 640χ480 θα γίνει 1280χ480, κάπως έτσι το φαντάζομαι...

μόλις βρήκα ότι όταν φτιάχνεις ένα νέο project, αλλάζεις το framing size, άμα βάλεις Editing Mode: 'desktop'... αλλά είναι αυτός ο μοναδικός τρόπος?

θα ήθελα ρωτήσω ποιος είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις export σε avi γιατί η ποιότητα του βίντεο με το premiere φαίνεται λιγάκι πεσμένη σε σχέση με τα αυθεντικά βίντεο...

(δοκίμασα για uncompressed αλλά μετά δεν μου τα έπαιζε γιατί έβρισκε τον codec...)

ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

μια ερωτηση για το premiere pro cs3 (mac)

εχω φτιαξει ενα project με διαφορα βιντεο οπου βγαινει συνολο

μια ωρα,το κανω export σαν .mov αλλα μου βγαζει ανεπαρκεις μνημη ενω εχω 160 GB

free.τι μπορω να κανω?

thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...