Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση PC ~1000 euro

mythoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες διαβασα σε μερικα σαιτ πως ο amd για stream 1080p σε ps3 και γενικα για movies δεν συγκρινεται με τον i5 750. Ελπιζω να μην ισχυει αλλα μιας και το bugdet ανεβηκε κατα 100 ευρο να το ξανασκευτω;

Δημοσ.

Να αγοράσεις έναν επεξεργαστή ο οποίος σε ενα χρόνο απο τώρα θα έχει καταργηθεί καθώς το socket 1156 πάει για απόσυρση ;

Δημοσ.

-κουτί, το HAF 932/922 είναι καλύτερο απο το advanced black case? 15 ευρό διαφορά έχουν και είδα απο κοντά σήμερα το haf και μου χαμογέλασε:P

-τελικά SSD θα πάρω λόγο αύξησης του budget! Intel Postville 80GB ;)

-Δεν πάει καλά το ΠΛΑΙΣΙΟ με τις τιμές... εξαφανίστικε και απο παντού η 5850 οΟ στο shop13.gr ευτηχώς 259...έχει τόκους με δόσεις? μεταφορικά βλέπω δωρεάν.

-CPU μόνο και μόνο απο αυτά που ακούω και βλέπω παντού παίρνω τον AMD και επειδή είδα κάτι overclocks τρελά:D

-τον samsung f3 δεν τον βρίσκω πουθενά.. ελπίζω στο vision μεθαύριο που θα πάω να τον βρώ..

Δημοσ.
-κουτί, το HAF 932/922 είναι καλύτερο απο το advanced black case? 15 ευρό διαφορά έχουν και είδα απο κοντά σήμερα το haf και μου χαμογέλασε:P

COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP HAF BLACK 112.12€ αψογη τιμη και full tower(στο πλαισιο το εχει 141€)

-Δεν πάει καλά το ΠΛΑΙΣΙΟ με τις τιμές... εξαφανίστικε και απο παντού η 5850 οΟ στο shop13.gr ευτηχώς 259...έχει τόκους με δόσεις? μεταφορικά βλέπω δωρεάν.

ATI Radeon HD5850 251.68€

τον samsung f3 δεν τον βρίσκω πουθενά.. ελπίζω στο vision μεθαύριο που θα πάω να τον βρώ..

Samsung 1TB SpinPoint F3 68.47€

Αφου θα περασεις που θα περασεις απο vision παρε και την 5850 ;)

Δημοσ.

ναι αλλά

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-932-AMD-Edition-AM-932-RWN1-GP.htm

:-D:-D:-D:-D

το τροφοδοτικό (550) μου φαίνεται κάπως "λίγο"...

γιατι όχι

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-650W-CMPSU-650TXEU.htm

ή

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Strider-Plus-Modular-PSU-750W-80-plus-Silver-ST75F-P.htm

νομίζω πως μόνο το τροφοδοτικό έμεινε να αποφασίσω... δευτέρα παραγγέλνω ο κόσμος να χαλάσει...{ότι χειρότερο η αναμονή είδικα αφου θα πουλήσω και το παλιό μου PC (θα κάνω χαρούμενο το ps3...!!!)}

Επισκέπτης
Δημοσ.

να πω και γω την βλακεία μου...

γιατί να μη πάρεις 2 χ Samsung Spinpoint και να τους βάλεις σε RAID 0 αντί του 80GB SSD + Spinpoint

Παρόμοια reads δεν θα έχει; εκτός από το access time βέβαια...αλλά τι σημασία έχει το γεγονός ότι το λειτουργικό φορτώνει 12 secs γρηγορότερα τη στιγμή που τον SSD τον χρυσοπληρώνεις...

Δημοσ.
να πω και γω την βλακεία μου...

γιατί να μη πάρεις 2 χ Samsung Spinpoint και να τους βάλεις σε RAID 0 αντί του 80GB SSD + Spinpoint

Παρόμοια reads δεν θα έχει; εκτός από το access time βέβαια...αλλά τι σημασία έχει το γεγονός ότι το λειτουργικό φορτώνει 12 secs γρηγορότερα τη στιγμή που τον SSD τον χρυσοπληρώνεις...

για πείτε για πείτε! :-)

μια χαρα αρκετο ειναι το 550αρι corsair ρε

@Dropsreef

μμμ σίγουρα? απλώς βλέπω πως στην ίδια τιμή υπάρχουν με περισσότερα watt.. και αρκετά και σε λιγότερη. Τι άλλη διαφορά έχουν εκτός απο την προφανή (watt) ?

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό natural.

Check this out στο pc μου.

Και υπάρχουν και άπειρα βιντάκια με άνοιγμα άπειρων εφαρμογών ταυτόχρονα.Είναι τελείως άλλη εμπειρία.Αν το συνιθίσεις για μισό μήνα κάθεσαι σε μηχανικό και σου φαίνεται υπολογιστής 10ετίας.Η δες και αυτό.

Aν δεν πάει σε ssd τουλάχιστον ας περιμένει να τσιμπίσει έναν Momentus xt.Είναι πολλά τα λεφτά για να παραμείνεις με έναν τόσο αργό σκληρό.Ακόμη δηλαδή και ο spinpoint που είναι από τους πιο γρήγορους μηχανικούς είναι πολύ αργός σε σχέση με τους ssd.To access time είναι που κάνει τη διαφορά την τρελή.Όχι το seq read και seq write.

Δημοσ.
Δεν είναι μόνο αυτό natural.

Check this out στο pc μου.

Και υπάρχουν και άπειρα βιντάκια με άνοιγμα άπειρων εφαρμογών ταυτόχρονα.Είναι τελείως άλλη εμπειρία.Αν το συνιθίσεις για μισό μήνα κάθεσαι σε μηχανικό και σου φαίνεται υπολογιστής 10ετίας.Η δες και αυτό.

Aν δεν πάει σε ssd τουλάχιστον ας περιμένει να τσιμπίσει έναν Momentus xt.Είναι πολλά τα λεφτά για να παραμείνεις με έναν τόσο αργό σκληρό.Ακόμη δηλαδή και ο spinpoint που είναι από τους πιο γρήγορους μηχανικούς είναι πολύ αργός σε σχέση με τους ssd.To access time είναι που κάνει τη διαφορά την τρελή.Όχι το seq read και seq write.

αν είναι πραγματική η διαφορά του ssd με τον 7200 στο δεύτερο βίντεο... απλά...OMG!

Επισκέπτης
Δημοσ.

@nikos21aek

κατάλαβα τι λες, και είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα τα ανοίγει...

η απορία μου έχει να κάνει με την απόδοση στα παιχνίδια στην συγκεκριμένη περίπτωση...

δηλαδή, σίγουρα τα προγράμματα φορτώνουν πολύ γρήγορα, αλλά μήπως αυτή η διαφορά δεν θα φανεί σε παιχνίδια; χρειαζεται ενα παιχνίδι τόσα random read/ writes που να δικαιολογούν τον SSD έναντι του RAID με τους spinpoint, ή ακόμα καλύτερα με τους hybrid που αναφέρεις...;

Δημοσ.

Ε εντάξει για παιχνίδια τι να λέει;Δεν τον παίρνεις για παιχνίδια.Αν έχεις τα λεφτά για να πάρεις λίγο μεγαλύτερο να βάζεις και κανένα παιχνίδι που καίγεσαι να φορτώνει σφαίρα έχει καλώς.Αλλιώς για το seq read στήνεις και ένα καλό raid και είσαι αρχηγός.Αλλά γενικά δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά και να μην χρυσοπληρώσεις το access time για να είναι 10 ετών μπροστά ο υπολογιστής.Εδώ χρυσοπληρώνεις επεξεργαστική ισχύ και μνήμες χρόοονια τώρα.

αν είναι πραγματική η διαφορά του ssd με τον 7200 στο δεύτερο βίντεο... απλά...OMG!

Όχι απλά η κανονική διαφορά.Είναι η διαφορά ενός μέτριου SSD με έναν 7200άρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ωραίος...κατατοπιστικός

άμα τα έχει τα monies ο OP ας πάει σε SSD από τώρα,

αλλιώς ας περιμένει κάνα χρόνο+ παίρνοντας τώρα 2 χ spinpoint(ή 2 hybrid) σε RAID 1 μιας και δεν το θέλει για επαγγελματικούς λόγους (κάτι που ενδεχομένως να δικαιολογούσε την αγορά "πανάκριβων" SDD )

είναι υποκειμενικό όμως...οπότε ας τα ζυγίσει...

Δημοσ.
@Dropsreef

μμμ σίγουρα? απλώς βλέπω πως στην ίδια τιμή υπάρχουν με περισσότερα watt.. και αρκετά και σε λιγότερη. Τι άλλη διαφορά έχουν εκτός απο την προφανή (watt) ?

Ετσι οπως το θετεις ειναι σαν να κανεις συγκριση μεταξυ των τροφοδοτικων βλεποντας μονο τα watt του καθενος!Αλλο ομως τα 550watt ενος corsair αλλο τα 550watt ενος τροφοδοτικου deer.Eπισης σε ενα τροφοδοτικο παιζει ρολο ποσα Amber δινει η 12V1+

Κανε μια συγκριση μεταξυ των τροφοδοτικων και θα δεις οτι πολλα απο αυτα τα οποια ανηκουν στα 550watt δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που σου λεω

Επισης σημαντικο ρολο σε ενα τροφοδοτικο παιζει και το λεγόμενο efficiency!

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο αναφερει ονομαστικη ισχυ 550watt και θα σου "δωσει" οσα περισσοτερα μπορει!Αντιθετως υπαρχουν τροφοδοτικο και καλα 550 watt και αμφιβαλλω αν δινουν 400watt!

Go for it man Μην ανησυχεις!Ειναι υπερ υπερ αρκετα τα 550watt του corsair

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...