Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση PC ~1000 euro

mythoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sorry παλικάρι έχω βάλει λάθος μητρική Asrock 880 G XTREME 3

αυτήν ήθελα να βάλω, άλλαξε το.

επίσης βάλε της ραμ που σου είπα εγώ γιατί στο QVL δεν είδα σε αυτήν την μητρική να υπάρχει, μπορεί να μιν λέει πάντα την αλήθεια απλά προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός

Δημοσ.

OXI αυτό το τροφοδοτικό THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W δώσε λίγα παραπάνω και πάρε το corsair που σου πρότειναν να ξέρεις ότι ίσως είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα για την σωστή λειτουργία και μακροβιότητα του υπολογιστή όπως επίσης είναι από τα λίγα που κρατάμε στις μελλοντικές αναβαθμίσεις,μην το τσιγκουνεύεσαι.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό άμα είναι καλύτερο το crosair τότε να το αλλάξει γιατί εγώ του το πρότεινα και πιστεύω πως και το thermaltake καλό θα είναι

Δημοσ.
sorry παλικάρι έχω βάλει λάθος μητρική Asrock 880 G XTREME 3

αυτήν ήθελα να βάλω, άλλαξε το.

επίσης βάλε της ραμ που σου είπα εγώ γιατί στο QVL δεν είδα σε αυτήν την μητρική να υπάρχει, μπορεί να μιν λέει πάντα την αλήθεια απλά προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός

διαφορές με την 890GX extreme3 μόνο η κάρτα γραφικών (καμια δηλαδή) ?

οκ θα αλλάξω τροφοδοτικό, να πάρω 550 πάλι ή να ανεβώ watt?

Δημοσ.
1)διαφορές με την 890GX extreme3 μόνο η κάρτα γραφικών (καμια δηλαδή) ?

2)οκ θα αλλάξω τροφοδοτικό, να πάρω 550 πάλι ή να ανεβώ watt?

1)το 890 έχει πιό καινούριο chipset.

2)550 αρκετά είναι

Δημοσ.
Go, Go, Go..... ! :P

Aλλο ένα thraed έφτασε αισίως στο τέλος του.

Καλορίζικα. :-D

σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια!!! Ελπίζω το επόμενο μου πόστ να είναι απο το παραπάνω συστηματάκι :lol:

Δημοσ.
εγώ θα αγόραζα τον 6πύρινο δεν ξερω όμως αν ειναι καλός σε overclocking

yeap, μια χαρά clockάρουν. 4.1 για τον black και 3.7 για τον απλό είναι ρεαλιστικότατοι στόχοι με τα φρέσκα mainboard ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...