HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στο gaming δεν νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές. Σε βαριές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες ο Χ6 σίγουρα υπερτερεί. Προσωπικά αν δεν είχα κατά νού τα 50€ να τα χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο, μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους (δλδ. ότι διαθέτεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας) προτίμησα τον Χ6.
LeoNaXe Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στο gaming δεν νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές. Σε βαριές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες ο Χ6 σίγουρα υπερτερεί. σωστός ο HALF EVIL, έχω δει benchmarks που στα gaming έχουν σχεδόν την ίδια απόδοση, επίσης όπως ξέρω (δεν έχω ασχοληθεί και πολύ) μπορείς να ορίσεις τούς πυρήνες για το τη θα κάνει, δλδ μπορείς να κάνεις τους 2 πιρίνες να είναι για τα προγράμματα που φορτώνουν για την ανάγκη της λειτουργίας των windows όπως antivirus και τέτοια και στα άλλα 4 μπορείς να να βάλεις μόνο για τα παιχνίδια αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος σε αυτό απλά το έχω ακούσει
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στο gaming δεν νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές. Σε βαριές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες ο Χ6 σίγουρα υπερτερεί. Προσωπικά αν δεν είχα κατά νού τα 50€ να τα χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο, μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους (δλδ. ότι διαθέτεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας) προτίμησα τον Χ6. ακριβώς έτσι σκεύτηκα και εγώ. Στο θέμα USB3, επειδή η ASUS M4A89GTD PRO έχει δύο εκδόσεις από ότι βλέπω, μια χωρίς και μια με USB3 και η διαφορά τους είναι στα 20ευρό, αξίζει να πάρω την δεύτερη? Οχι οτι καίγομαι αλλα σίγουρα καποια στιγμή θα χρειαστεί!
LeoNaXe Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 σίγουρα θα χρειαστεί στο μέλλον, άντε εγώ σας αφήνω γιατί έχω διάβασμα (ψυχολογία)
HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αξία και η λειτουργία Turbo , όπου σε εφαρμογές πχ. παιχνίδια , πουσάρονται οι 3 από τους 6 πυρήνες για μεγαλύτερη απόδοση .
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @για τον SD HD, θα δώ μεγάλες διαφορές στην απόδοση των windows/προγραμμάτων που θα είναι εγκατεστημένα σε αυτόν?
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Λέω για αρχή να μην πάρω τον SD λόγο χρημάτων και να πάρω τον 6πύρηνο της AMD! Κουτί σκέφτομαι και αυτό λόγο πολλών ανεμιστήρων! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm
LeoNaXe Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 άν πάρεις parts απο διάφορα μαγαζιά άνετα χωράει ένας 80άρις αλλά μόνο από πλαίσιο δίσκολα
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 άν πάρεις parts απο διάφορα μαγαζιά άνετα χωράει ένας 80άρις αλλά μόνο από πλαίσιο δίσκολα από διάφορα είναι αυτό που πόσταρα! τα διάλεξα απο αυτά που μου είπατε +Xigmatek HDT-S1283 Darknight Cpu Cooler (CAC-SXHH3-U04)
lionheart75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Λέω για αρχή να μην πάρω τον SD λόγο χρημάτων και να πάρω τον 6πύρηνο της AMD! Κουτί σκέφτομαι και αυτό λόγο πολλών ανεμιστήρων! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm Πολύ καλή η σύνθεση, προχώρα άφοβα. Αν θεωρείς ότι (για ψυχολογικούς καθαρά λόγους) χρειάζεσαι τον X6 έναντι του 955 αγόρασέ τον φυσικά. Διαφορά όμως στα games δεν πρόκειται να δείς. Φυσικά και να προτιμήσεις την νέα έκδοση του 690 το advanced II έναντι του πρώτου μοντέλου. Όσον αφορά τον ssd θεωρώ ότι πέρα απο την αποκρισιμότητα στα windows δεν σου χρειάζεται προς το παρόν για τα παιχνίδια. Ο F3 είναι γρήγορος και αθόρυβος (για μηχανικός) και θα σε καλύψει απόλυτα για όλα. Αργότερα που θα πέσουν οι τιμές και αξίζει, παίρνεις και έναν ssd. Γνώμη μου πάντα βέβαια. Καλορίζικο το εργαλείο.
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τελική μορφή Τώρα μένει να αποφασίσω ποιο από τα 4... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
mythoc Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Θα κάνεις overclocking; ίσως, αλλά αν είμαι ικανοποιημένος απο τις stock αποδόσεις δεν υπάρχει λόγος.
LeoNaXe Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Λέω για αρχή να μην πάρω τον SD λόγο χρημάτων και να πάρω τον 6πύρηνο της AMD! Κουτί σκέφτομαι και αυτό λόγο πολλών ανεμιστήρων! καλύτερα πάρε τον χ6 πρώτα γιατί το SSD μπορείς να τον πάρει όποτε θελήσεις, ενώ άμα πάρεις SSd και βάλεις χ4 τότε δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τον επεξεργαστή ---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ---------- ίσως, αλλά αν είμαι ικανοποιημένος απο τις stock αποδόσεις δεν υπάρχει λόγος. θα είσαι πλήρες ικανοποιημένος με εκείνο το stock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.