Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ντοκτορια τα φωτα σας.... Το γραφει ο ακτινολογος σε μια ακτινογραφια σπονδυλικης στηλης λογω σπονδυλοδεσιας που εχω κανει πριν 4 χρονια , που εκανα πριν λιγο αλλα δεν αντεχω μεχρι την αλλη Πεμπτη που θα την παω στον γιατρο...Ο γουγλης με πελαγωσε καπως... Ευχαριστω.
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ετοιμάσου για βραστό μπρόκολο και μπριζόλες μέσα από τα κυάλια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ετοιμάσου για βραστό μπρόκολο και μπριζόλες μέσα από τα κυάλια. Πιο λιανα ? Ευχαριστω.
Lucifer Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν είναι ο τομέας μου αυτός και ό,τι λέω είναι εγκυκλοπαιδική και γενική γνώση που έχω, χωρίς καμία ίδια ή κλινική εμπειρία. Αυτό που ξέρω είναι πως η αποτιτάνωση κ. αορτής είναι από τα πρώτα σημάδια αρτηριακού αθηρώματος (στουμπώματος της αρτηρίας με συγκέντρωση λιπώδους ιστού στα τοιχώματα) με αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρυνση. Το οποίο γενικά είναι μια κατάσταση που είναι λογικό να προκύψει με την ηλικία, συνηθέστερα σε ηλικίες άνω των 65. Εσύ αν δεν απατώμαι, είσαι νεότερος, οπότε μάλλον κάποιος επιβαρυντικός παράγοντας παίζει ρόλο. Ίσως υψηλή χοληστερίνη, ίσως κάπνισμα, υψηλή πίεση, διαβήτης ή ακόμα και γενετική προδιάθεση. Προφανώς αυτό είναι μια κατάσταση που δεν θες να συνεχιστεί γιατί αν φτάσεις στην τελική φάση της αρ/σης ή θα πέσει νυστέρι, ή τίποτα χειρότερο και πιο βαρύ. Οπότε πρέπει να βρεις τα αίτια, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσουν στο ΜΠΡΟΚΟΛΟ και την ΧΑΡΜΑΝΙΑ, και να το προλάβεις. Προφανώς ο γιατρός σου θα σου δώσει τρισεκατομμύρια φορές καλύτερες εξηγήσεις, ειδικά με εξετάσεις στα χέρια του.
nikos_e34 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 πιο λιανά? να πας στο γιατρό σου να στα εξηγήσει και να το παρακολουθείς συχνά μην έχεις περιπέτειες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν είναι ο τομέας μου αυτός και ό,τι λέω είναι εγκυκλοπαιδική και γενική γνώση που έχω, χωρίς καμία ίδια ή κλινική εμπειρία. Αυτό που ξέρω είναι πως η αποτιτάνωση κ. αορτής είναι από τα πρώτα σημάδια αρτηριακού αθηρώματος (στουμπώματος της αρτηρίας με συγκέντρωση λιπώδους ιστού στα τοιχώματα) με αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρυνση. Το οποίο γενικά είναι μια κατάσταση που είναι λογικό να προκύψει με την ηλικία, συνηθέστερα σε ηλικίες άνω των 65. Εσύ αν δεν απατώμαι, είσαι νεότερος, οπότε μάλλον κάποιος επιβαρυντικός παράγοντας παίζει ρόλο. Ίσως υψηλή χοληστερίνη, ίσως κάπνισμα, υψηλή πίεση, διαβήτης ή ακόμα και γενετική προδιάθεση. Προφανώς αυτό είναι μια κατάσταση που δεν θες να συνεχιστεί γιατί αν φτάσεις στην τελική φάση της αρ/σης ή θα πέσει νυστέρι, ή τίποτα χειρότερο και πιο βαρύ. Οπότε πρέπει να βρεις τα αίτια, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσουν στο ΜΠΡΟΚΟΛΟ και την ΧΑΡΜΑΝΙΑ, και να το προλάβεις. Προφανώς ο γιατρός σου θα σου δώσει τρισεκατομμύρια φορές καλύτερες εξηγήσεις, ειδικά με εξετάσεις στα χέρια του. Ευχαριστω.Ολα τα bold ....δικα μου!!!!52 ειμαι. πιο λιανά? να πας στο γιατρό σου να στα εξηγήσει και να το παρακολουθείς συχνά μην έχεις περιπέτειες. Αυτο το ειπα απο την αρχη.Ευχαριστω.
Ather Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ευχαριστω.Ολα τα bold ....δικα μου!!!!52 ειμαι. Αυτο το ειπα απο την αρχη.Ευχαριστω. Σε λίγο θα γίνει και το μπρόκολο bold Πάντως όλα συνήθεια είναι. Είμαι αρκετά νέος αθλούμαι και κληρονομική προδιάθεση καμία και αποφάσισα να το κόψω όλα αυτά. Δε μου λείπουν μπορώ να πω. ΟΚ καμία φορά έξω μπορεί να κάνω την εξαίρεση αλλά ως εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.