css03027 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Προσπαθώ να στήσω ενα site με joomla, την έκανα εγκατάσταση απο το fantastiko στον server, αντί για Ελληνικά στα άρθρα μου βγάζει ????????????????, κοίταξα τη βάση δεδομένων και μετέτρεψα όλα τα πεδία σε utf8_general_ci γιατί ήταν στα σουηδικά, συνεχίζει όμως να μην εμφανίζει τα Ελληνικά και να εμφανίζει ερωτηματικά στην θέση τους τα αγγλικά τα εμφανίζει κανονικά. τι να κάνω??
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στην βάση σου είναι Ελληνικά? Τα βλέπεις σωστά?
css03027 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 και στην βάση με ερωτηματικά είναι, δεν εμφανίζει τα ελληνικά καθόλου
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τότε έχεις πρόβλημα στην βάση σου.. Κανένα back up έχεις?? (ωχχχχχχχ)
bobosss Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το fantastico δεν κάνε εγκατάσταση το joomla σε utf-8 βάση. Η καλυτερη λύση είναι να στείσεις το joomla με το χεράκι Γιατι πέρα απο το collation των tables που έχεις ήδη αλλάξει πρέπει να αλλάξεις και το collation τις ίδιας της βάσης καθώς και του conection και ισως το joomla να κρατάει τέτοιες πληροφορίες σε κανα config και να πρέπει να επεμβεις και εκει... αφου τώρα ξεκίνησες να στείνεις το site πιστευω οτι σε πέρνει να πετάξεις το παλιό και να περάσεις ξανά joomla
css03027 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τελικά το εβγαλα και εκανα την εγκατασταση απο την αρχή μονος μου, ευχαριστώ πολύ
CyberCr33p Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Παρ' όλο που ο προγραμματιστής/ιδιοκτήτης του fantastico είναι Έλληνας, το fantastico δεν τα πάει καλά με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Προτείνω χειροκίνητη εγκατάσταση του Joomla ώστε να δουλεύει με UTF-8.
siropio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Χαίρετε παίδες έχω και εγώ σχεδόν το ίδιο πρόβλημα.Πήρα ένα backup από το site με Akeeba BackUp. Το έβαλα σε άλλο ένα server που θέλω να το μεταφέρω και στη βάση τα ελληνικά είναι μια χαρά αλλά στην Αρχική έχω ερωτηματικά αντι για ελληνικά σε συγκεκριμένα σημεία. Δείτε το Site: http://amcosmetics.joomlagifts.com/">demo Link για να καταλάβετεΕίχα πάει στο Akeeba BackUp > Configuration Wizard το πάτησα έκανε τη διαδικασία και ύστερα τα εμφάνιζε σωστά αλλά την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα?ΥΓΈχω back up και manually δικό μου χωρίς Akeeba αν σας έρθει κάποια ιδέα με αυτό.
sougiasdj Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλο είναι να μην απαντάς σε θέμα 3 χρόνια πίσω. Άνοιξε καινούργιο και θα λάβεις βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα