Sordnaxela Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Είναι γεγονός, όσοι πιστοί προσέλθετε, από σήμερα το απόγευμα είναι διαθέσιμη η τελευταία έκδοση της πολυαγαπημένης διανομής, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από https://fedoraproject.org/get-fedora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 γεια σας ... μολις εβαλα το νεο fedora και θα ηθελα να μου πειτε που στο διαλλο ειναι το ccsm γιατι παω κλασσικα συστημα προτιμησεις και δεν το βλεπω ? να χαρω και τους ανοιχτους οδηγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγκατεστησε το απο το... yum (σωστα το λεω?) >yum install ccsm Η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν ειναι βασικο κομματι του compiz, οποτε λογικο ειναι να μην ειναι προεγκατεστημενη. ---edit Επισης υπαρχει και το fusion-icon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μήπως υπάρχει σε κανένα πρόσθετο repo που πρέπει να βάλεις μόνος.....!?!?!? Έχω να βάλω και fedora από την 10 και δεν θυμάμαι καλά πως το έβαλα........ Με μια ματιά στο google βρήκα αυτό, δες το μήπως βοηθήσει.......... βέβαια είναι για την 12......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εχω 64μπιτο μηχανημα και θελω να το βαλω στο φεδορα και δεν μπορω να το βαλω απο ρεπο ... μιλαω για το 13αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τι κάνεις και τι πρόβλημα βγάζει ? Ως root δώσε μία yum search openoffice.org-writer και δες αν σου φέρει εγγραφές. Επίσης κάνε και το εξής yum install yumex να σου βάλει ενα gui για το yum Τέλος αν δεν το έχεις κάνει ήδη su -c 'rpm -Uvh http://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-stable.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-stable.noarch.rpm' να σου προσθέσει extra repos. Αυτό δεν χρειάζεται για το πρόβλημα σου αλλά θα σου χρειαστεί αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παω να συστημα > διαχειρηση > και μετα προσαφαιρση προγραμματων και χτυπαω εκει openoffice παω για εγκατασταση και δεν γινεται ... μηπως ξες τι φταει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τι μήνυμα δίνει ο packagekit όταν δεν εκτελεί την εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχει εγκαταστήσει κανείς τα virtual box guest additions με guest Fedora 13 ? Μα με τίποτα μιλάμε δεν δουλεύουν Sorry για το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν μπορώ να πω για το vbox, έχω κανονική εγκατάσταση, αλλά γιατί δεν τα συγκεντρώνουμε όλα στο νήμα για τη F13; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380569 Ενας mod; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχεις δίκιο Αδμιν. Καλύτερα εκεί όλα μαζεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εκτός από τον οδηγό για την προηγούμενη έκδοση της Fedora στο http://www.my-guides.net/en/content/view/174/26/ έχω επίσης να προτίνω την εγκατάσταση του yumex, ενός gui για το yum της κονσόλας που επιτρέπει ευκολότερο έλεγχο των πακέτων, ειδικά για τους νέους στη διανομή. >yum install yumex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και ξαναρωτώ: Τι έχει το packagekit πλέον; Καλό το yumex, χρήσιμο ήταν κάποτε, αλλά δεν βλέπω πλέον λόγο να το κουβαλάμε μαζί μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και ξαναρωτώ: Τι έχει το packagekit πλέον;Καλό το yumex, χρήσιμο ήταν κάποτε, αλλά δεν βλέπω πλέον λόγο να το κουβαλάμε μαζί μας. Απλα ένα εναλλακτικό εργαλείο είναι. Εξάλλου και τα δύο πάνω στο yum πατάνε και κανένα δεν το καλύπτει 100%. Επομένως είναι θέμα προτιμησης και συνήθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ συμφωνώ και με τους 2 σας, απλά το αναφέρω γιατί όταν μπήκα στον κόσμο της fedora και μαζί του linux, με βοήθησε πολύ στο να καταλάβω τί γίνεται, τώρα δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει κάποιον που θα χρησιμοποιήσει τη Goddard και τη Fedora γενικότερα για πρώτη φορά. ---------- Προσθήκη στις 18:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:48 ---------- Παρένθεση μεγάλη. Έχει ''περάσει'' κανείς στη 13 κάνοντας χρήση του preupgrade από τη 12 ή όλοι clean install; Ρωτάω γιατί μου πέρασε μια ιδέα να το χρησιμοποιήσω, αλλά παλιότερα με είχε προδώσει... δεν έκατσε καλά στο σύστημα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.