Προς το περιεχόμενο

Γνωμες απο εμπειρους νερουλαδες!!!!

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω το εξης προβλημα:

Εχω το εξης μηχανημα:

ι7 920

Gigabyte UD-5

msi 4870

Τον τελευταιο καιρο αρχισε να με ενοχλει ο θορυβος και απ οτι διαπιστωσα η καρτα γραφικων κανει τον περισσοτερο...

Και ερωτω αξιζει η υδροξυψη ?????

Δεν με ενδιαφερει τοσο το Overclocking αλλα να δωσω 200+ ευρο θα εχω το αθορυβο Pc που θελω...

Προβληματιζομαι διοτι δεν εχω ακουσει απο κοντα υδροψυκτο μηχανημα και σκεφτομαι οτι οι 3 ανεμηστηρες του ψυξειου και η αντλια σιγουρα θα κανουν καποιο θορυβο..

Οποτε γνωμες και αποψεις δεκτες...

Δημοσ.

με 200 είναι γεγονός ότι δεν καθαρίζεις..βάλε αλλα 100.

για κάρτα γραφικών αν φτιάξεις υδρόψυξη,γνώμη μου μην paris full block εκτος αν βρείς μεταχειρισμένο.όσο για τον θόρυβο,είναι βέβαιο ότι θα εχεις αθόρυβο σύστημα με νεράκι. αέρα και i7 δύσκολα να μην ακούγεται το σύστημα.

Δημοσ.

Φυσικα και ακουγονται, αλλα οσοι εχουν νερο το αγνοουν αυτο ;)

Εκτος αν πας και βαλεις 3 αθορυβους Noctua δλδ ανεβασεις το ολο budget καπου 60ε....

Παντως με 300ε για να ψυξεις και επεξεργαστη και καρτα γραφικων και να το κανεις σωστα δεν ειναι αρκετα.

Δημοσ.

Το υδροψυκτο μηχανημα μπορει να φτασει σε γελοιο αριθμο χαμηλων DB αν ειναι καποιος πορωμενος με το θεμα του θορυβου, εχω δει μηχανημα φιλου που καταλαβενες αν ηταν ανοιχτο η κλειστο μονο απο τα λαμπακια κυριολεκτικα. Αν βαλεις μονο 2 12ρια fan στο ψυγειο καλης ποιοτητας σε χαμηλα rpm δεν ακουγεται τιποτα. Η αντλια επισης υπαρχει δεν υπαρχει δεν το καταλαβαινεις δεν παραγει θορυβο, σπανια μπορει να ακους νερακια να τρεχουν η να πεφτουν στο τανκ αλλα αυτο ειναι και χαλαρωτικο :P

That said ειναι πολυ ακριβη λυση για καποιον που θελει απλα να μειωσει θορυβο ... δεν αξιζει. Καλυτερα να παρεις μια απο τις μεγαλες ψυκτρες χωρις fan του εμποριου για την καρτα γραφικων σου και ενα panel για να ελεγχεις τις στροφες ολων των ανεμιστηρων στο pc και θα μειωσεις πολυ τον θορυβο του υπολογιστη σου.

http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/products/ati-vga/ac-acc-s1rev2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809430

και κανεις την δουλεια σου με 40 ευρω

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος με υδρόψυξη να έχει πoλους ανεμιστήρες.και νομίζω ότι η στροφές τους θα είναι πολύ low.(px.sto δωμάτιο που είμαι τώρα δεν ακούγεται καθόλου θόρυβος από το κουτί. fan στις 600 στροφές)

Δημοσ.

Ναι και εγω στο δωματιο που κανω τα τεστ με μια ωραια Ambient θερμοκρασια στους 20-23 βαθμους μαξ ειναι ολα ομορφα και ωραια, εχουμε καλοκαιρι ομως και ο καθενας εχει αλλες θερμοκρασιες στο δωματιο του οποτε εσυ οταν λες 600RPM ο αλλος ισως να πρεπει να εχει 1200RPM η 1500RPM, τπτ δεν ειναι σταθερο.

Απο την αλλη εσυ κουλαρεις και την 5870 με την υδοψυξη σου ? Μπορεις να του πεις πως μια καλη pump με δυο water blocks ενα για CPU και ενα Full για καρτα, μαζι με ψυγειο και τα παρελκομενα πως θα του πανε 300ε μαξ και θα του προσφερουν κατι πολυ καλυτερο απο μια καλη ψυκτρα CPU και μια καλη ψυκτρα GPU? Αν ναι παω πασο.

Δημοσ.

την σύγκριση την κάνω με το σύστημα μου, πριν με αέρα και τώρα με υδρόψυξη.συγκεκριμένα το βραδυ σε απόλυτη ησυχία όταν έκλεινε το pc ένιωθες την αίσθηση ότι έκλεινε εργοστάσιο,τώρα δεν ακούγεται τίποτα άλλο εκτος τροφοδοτικού.

1500rpm με νερό??

που γίνετε αυτό?

Δημοσ.

Θα μπορουσα να σου πω στην ΑΙΓΥΠΤΟ η στο ΜΑΙΑΜΙ αλλα δεν θα ηταν σωστο.

Απλη λογικη ειναι, αν θελεις την ασπαζεσαι, αν οχι ενταξει.

Δεν απαντησες ομως σχετικα με το χρηματικο ποσο και την αποδοση....

Δημοσ.
Ναι και εγω στο δωματιο που κανω τα τεστ με μια ωραια Ambient θερμοκρασια στους 20-23 βαθμους μαξ ειναι ολα ομορφα και ωραια, εχουμε καλοκαιρι ομως και ο καθενας εχει αλλες θερμοκρασιες στο δωματιο του οποτε εσυ οταν λες 600RPM ο αλλος ισως να πρεπει να εχει 1200RPM η 1500RPM, τπτ δεν ειναι σταθερο.

Εφοσον ο φιλος θελει να τρεχει stock υδροψυξη καλης ποιοτητας μπορει να ειναι αρκετη ακομα και αν δεν βαλει κανεναν ανεμιστηρα πουθενα. Με 2 ανεμιστηρες σε πολυ χαμηλες στροφες ειναι 100% καλυμενος Imo

ειναι οντως ακριβη λυση παντως.

Δημοσ.

για το χρηματικό σου έχω απάντηση σε άλλο θέμα φίλου,μην το κάνουμε και εδώ σαλάτα.για το Τσιμπουτί και το Miami άμα παω θα ανεβάσω φωτό.

Δημοσ.

Με λιγοτερο απο 100ε μπορει να παρει και μια πολυ καλη ψυκτρα καρτας γραφικων ( Arctic Cooling ) και μια πολυ καλη ψυκτρα ( D14 - Megahalems, ακομα και Η50 για εσας τους νερουλαδες. )

Να δωσει 300ε+ δεν το βλεπω λογικο.

Δημοσ.

Και στη Megahalems μπορείς να βάλεις έναν Noctua ή έναν Nexus χωρίς να δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση και στο θόρυβο.

Αλλά δεν έχουν το ίδιο look τα σωληνάκια σε συνδυασμό με τις λάμπες, όπως και να το κάνουμε :Ρ

Δημοσ.
Και στη Megahalems μπορείς να βάλεις έναν Noctua ή έναν Nexus χωρίς να δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση και στο θόρυβο.

Αλλά δεν έχουν το ίδιο look τα σωληνάκια σε συνδυασμό με τις λάμπες, όπως και να το κάνουμε :Ρ

σίγουρα από άποψη κόστους δεν συμφέρει η υδρόψυξη,κακά τα ψέματα.απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που ζητα ένα πακέτο A.Aν το θέμα είναι καθαρά το οικονομικό ,και βεβαια αέρα και την πιο φτηνή ψήκτρα με οικονομικά ανεμιστηράκια.

Δημοσ.

παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις....

απ οτι καταλαβαινω εαν δεν βαλλεις βαθια το χερι στην τσεπη δεν κανεις δουλεια....

επιπλεον γνωμες αποδεκτες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...