kanesaxo Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=32909 Eimai υπερευχαριστημενος... Λιγο με παιδεψε με το χωρο που χει πισω απτη μητρικη για να κρυψω τα καλωδια,αλλα νταξει. Μπολικοι ανεμιστηρες,αθορυβοι! δεν χρειαζεται να προσθεσεις κανεναν.Αριστες θερμοκρασιες,και αφθονος χώρος. Και νορμαλ τιμη απ'οτι βλεπω.Μεχρι και 112ε υπαρχει στο σκρουτζ.
panchociv Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=32909 Eimai υπερευχαριστημενος... Λιγο με παιδεψε με το χωρο που χει πισω απτη μητρικη για να κρυψω τα καλωδια,αλλα νταξει. Μπολικοι ανεμιστηρες,αθορυβοι! δεν χρειαζεται να προσθεσεις κανεναν.Αριστες θερμοκρασιες,και αφθονος χώρος. Και νορμαλ τιμη απ'οτι βλεπω.Μεχρι και 112ε υπαρχει στο σκρουτζ. Πολύ καλό και φθηνό, αλλά και πολύ σκόνη βρε αδερφέ μου. . .
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αυτό τι διαφορές έχει ακριβώς κι είναι αρκετά φθηνότερο;
Nik.K Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το HAF932 ειναι, πολυ καλο aiflow, σχετικα ησυχο αλλα δεν εχει τους χωρους του ATCS840 και δεν ειναι το ιδιο ποιοτικο σαν το ATCS840 και το COSMOS.
panchociv Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αυτό τι διαφορές έχει ακριβώς κι είναι αρκετά φθηνότερο; Νομίζω πως δεν έχει καμία διαφορά με αυτό του πλαισίου. Απ'ότι θυμάμαι, εν μία νυκτί το πλαίσιο είχε αποφασίσει να αυξήσει την τιμή, από ~110 στα ~140 . . .
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αν είναι ακριβώς το ίδιο, μιλάμε για 30€ φθηνότερο από του πλαισίου, έτσι;
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μην ξεχνατε το κατοπιν παραγγελιας...Αυτο δεν ειναι καλη ενδειξη.
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Γι' ουβ γκατ ε πόντο, αν και ποτέ δεν ξέρεις αν είναι κάτι διαθέσιμο ή όχι, άσε που δεν το βιάζομαι :Ρ
kanesaxo Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πολύ καλό και φθηνό, αλλά και πολύ σκόνη βρε αδερφέ μου. . . οντως...πρεπει να καθαριζεις πολυ συχνα τις γριλλιες γιατι περναει πολυ σκονη μεσα. Το οτι μαζευει ομως τοση σκονη,τοσο γρηγορα προφανως ειναι δειγμα πως εχει καλο αιρφλοου.Τουλάχιστο ιν. Παντως το καθαριζω τακτικα. Υ.Γ. αν θελεις (προς τον συγγραφεα του τοπικ) μπορω να σου βαλω μια φωτο να το δεις απο μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.