Προς το περιεχόμενο

η γνωμη σας για κουτι coolermaster

olga1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερες γενικα ναι...Ωστοσο τοσο σε χωρους οσο σε θεμα θορυβου και υλικων ειδικα το Cosmos S που ειχα παλιοτερα ειναι φοβερο...

Δημοσ.

θελω να φτιαξω ενα pc καπως καλο ωστε να μου κρατησει 4 χρονια,σιγουρα θα ειναι με i7 και θελω να ειναι κατι ευρυχωρο,σαν χρηματα μπορω να διαθεσω μεχρι 1700 ευρω και δεν θα ηθελα το κουτι να μου παει γενικα πανω απο 180 ευρω,οπως επισης θελω να ειναι αθορυβο

Δημοσ.
CoolerMaster RC-840

Δες ένα review γουγλάροντας και θα καταλάβεις για τι μιλάμε. Εκτός και αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά. :-)

το ειδα,αλλα πολυ μαυριλα:oαπο εμφανιση παντως το rc1000 μου αρεσει πιο πολυ να σου πω την αληθεια:o
Δημοσ.

Eίχε ένα μαύρο το Πλαίσιο Βουλιαγμένης πρίν λίγο καιρό και το χάζεψα. :P

Μου άρεσε πάρα πολύ. Η υφή του αλουμινίου τόσο στην αφή όσο και .... στο μάτι είναι μοναδική. Βέβαια είναι πολλοί αυτοί που θέλουν κάτι πιο φανταχτερό. Γούστα αυτά.

Πάντως αν είχε και πλαινό παράθυρο θα έβαζε κάτω και ακριβότερα, όχι πως δεν βάζει. :-)

Δημοσ.
Καλυτερες γενικα ναι...Ωστοσο τοσο σε χωρους οσο σε θεμα θορυβου και υλικων ειδικα το Cosmos S που ειχα παλιοτερα ειναι φοβερο...
ο αερας γενικα πιστευεις οτι με τους ανεμιστηρες που εχει κυκλοφορει καλα;

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

Eίχε ένα μαύρο το Πλαίσιο Βουλιαγμένης πρίν λίγο καιρό και το χάζεψα. :P

Μου άρεσε πάρα πολύ. Η υφή του αλουμινίου τόσο στην αφή όσο και .... στο μάτι είναι μοναδική. Βέβαια είναι πολλοί αυτοί που θέλουν κάτι πιο φανταχτερό. Γούστα αυτά.

Πάντως αν είχε και πλαινό παράθυρο θα έβαζε κάτω και ακριβότερα, όχι πως δεν βάζει. :-)

ε σαν γυναικα σιγουρα θελω κατι λιγοοοοοο φανταχτερο:-)και μου αρεσει πολυ το πλαινο παραθυρο,το ειχα δει το κοσμος και εγω στο πλαισιο και πρεπει να εκατσα σιγουρα 1 ωρα και να το χαζευα:-D
Δημοσ.

Να ρωτήσουμε τι θέλεις να κάνεις με το pc και τι σκοπεύεις να πάρεις με αυτά τα χρήματα ή θα φανούμε αγενείς? :lol:

1700 ευρώ είναι αυτά. :P

(Πάντως μπράβο σου που ασχολείσαι) :-)

Δημοσ.

Το ATCS840 το μετανομασαν RC-840....

Αυτη την στιγμη εχω τα HAF932 και τo ATCS840 να στεγαζουν 2 απο τα 4 μηχανηματα μου.

Το ATCS απο χωρους ειναι φοβερο, απο Airflow εξισου φοβερο....Απο θορυβο οχι και τοσο καλο ομως αφου τα δεξια και αριστερα φυλα ειναι πολυ λεπτα που σαν αποτελεσμα εχει να ταλαντευονται ελαχιστα προκαλωντας θορυβο.

Αν θελεις κατι αθορυβο το COSMOS και ακομα καλυτερα το COSMOS S ειναι καλυτερα με εξισου καλο Airflow, με λιγοτερο ελαχιστα χωρο ομως στο εσωτερικο τους.

Δημοσ.
Να ρωτήσουμε τι θέλεις να κάνεις με το pc και τι σκοπεύεις να πάρεις με αυτά τα χρήματα ή θα φανούμε αγενείς? :lol:

1700 ευρώ είναι αυτά. :P

(Πάντως μπράβο σου που ασχολείσαι) :-)

οχι βεβαια:-)εκτος απο τα κλασσικα,δηλαδη σερφαρισμα,msn και αλλες χαζομαρουλες,θα δουλευω πολυ επεξεργασια φωτο,γενικα θελω κατι καλο γιατι θα περναω ενα 8ωρο τουλαχιστον την μερα στο pc,επισης δεν θελω σε 2-3 χρονια να ξαναφτιαχνω μηχανημα απο την αρχη

Εγώ γιατί πίστευα το αντίθετο; :Ρ
:-D:-D:-D

Το ATCS840 το μετανομασαν RC-840....

Αυτη την στιγμη εχω τα HAF932 και τo ATCS840 να στεγαζουν 2 απο τα 4 μηχανηματα μου.

Το ATCS απο χωρους ειναι φοβερο, απο Airflow εξισου φοβερο....Απο θορυβο οχι και τοσο καλο ομως αφου τα δεξια και αριστερα φυλα ειναι πολυ λεπτα που σαν αποτελεσμα εχει να ταλαντευονται ελαχιστα προκαλωντας θορυβο.

Αν θελεις κατι αθορυβο το COSMOS και ακομα καλυτερα το COSMOS S ειναι καλυτερα με εξισου καλο Airflow, με λιγοτερο ελαχιστα χωρο ομως στο εσωτερικο τους.

σιγουρα ο θορυβος παιζει σημαντικο ρολο μια και θα τρωω πολλες ωρες στο pc και αρκετες απο αυτες θα ειναι βραδυνες οποτε δεν θελω να παιρνω ασπιρινες για τον πονοκεφαλο:-Dγιατι το βραδυ στην ησυχια ολα τα ακους πιο πολυ
Δημοσ.

Προσωπικά, θα χαρακτήριζα το ATCS 840 ώς ένα πολύ καλό κουτί, μιας και το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιο διάστημα.

(+) Άπλετος χώρος

(+) Κατασκευή εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο

(+) Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

(+) Αρκετά καλό airflow από τους 23άρηδες ανεμιστήρες (το inflow είναι απλά καλό, ενώ το outflow θα το χαρακτήριζα σχεδόν άριστο)

(+) Πολύ ήσυχο (ιδίως όταν οι ανεμιστήρες περιστρέφονται σε χαμηλές στροφές)

(+) Ελάχιστη σκόνη, αφού έχει παντού φίλτρα (τόσο στον εμπρόσθιο, όσο καί στις κάτω υποδοχές για τους ανεμιστήρες)

(+) Ταχυσυνδέσμους στους οδηγούς 5,25"

(+) Πολύ καλό value for money

(-) Kάποια μηχανολογικά foul . . .

(-) Σχετικά βαρύ (αν και εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο)

(-) Όχι και τόσο πρακτικό εξαιτίας μεγάλου μεγέθους

(-) Σχετικά λεπτά πλαϊνά (ειδικά αν τα συγκρίνω με αυτά του Lian Li PC-V2010. . .)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...