Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν είναι ελληνικό. Παγκόσμια ο Rapidshare διακινεί παράνομο υλικό και παγκόσμια οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποδεχτεί τους όρους χρήσης γιατί αν δεν τους είχαν αποδεχτεί, δεν θα εμφανιζόταν το "Next". Κάθε άνθρωπος λοιπόν που έχει Rapidshare Account για να κατεβάζει παράνομο υλικό όταν αυτό δεν λειτουργεί πάντα, στραβώνει. Εγώ όταν μου έκλεισε το λογαριασμό το rapidshare, σταμάτησα να κατεβάζω ταινίες και άρχισα να διαβάζω βιβλία....
alex_000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν είναι ελληνικό. Παγκόσμια ο Rapidshare διακινεί παράνομο υλικό και παγκόσμια οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποδεχτεί τους όρους χρήσης γιατί αν δεν τους είχαν αποδεχτεί, δεν θα εμφανιζόταν το "Next".Κάθε άνθρωπος λοιπόν που έχει Rapidshare Account για να κατεβάζει παράνομο υλικό όταν αυτό δεν λειτουργεί πάντα, στραβώνει. Ελληνικος ειναι ο τροπος σκεψης ρε μαν αυτο λεω! Εξω ο αλλος παρανομει ξερει οτι παρανομει και δεν θα κραξει την εταιρια γιατι δεν τον βοηθει να παρανομησει οταν η εταιρια του ειπε πριν πληρωσει οτι δεν θα τον βοηθησει.
activex Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ποιος σου ειπε πως δεν μπαναρουν χρηστες ? Κάτι ακούστηκε ότι θα μπλοκάρουν προσωρινά λογαριασμούς uploaders, τίποτα για downloaders... Ας μη γελιόμαστε, Αν τα παραπάνω γινόντουσαν συστηματικά και οργανωμένα (που είναι εφικτό) η υπηρεσία απλά θα έκλεινε Και τέλος πάντων το λιγότερο στην Ελλάδα θα το είχαμε πάρει χαμπάρι, Εγώ κάτι τέτοιο δε βλέπω να ισχύει, αντίθετα όλα λειτουργούν όπως πριν. Από εκεί και πέρα στη θεωρία ευχαρίστως να συζητήσουμε ότι τα τορρεντ πχ μπλα μπλα μπλα... στη θεωρία όμως! στην πράξη όλα αυτά πάντα ήταν είναι και θα είναι (όσο ζουν) δούρειος ίππος στο μεγαλύτερο εύρος τους! αν όχι στον κεντρικό τους ρόλο...
Nik.K Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγω παλι εχω δει αμετρητα ατομα μπαναρισμενα επειδη κατεβαζουν πειρατικο υλικο, ακομα και εδω μεσα.....
activex Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγω παλι εχω δει αμετρητα ατομα μπαναρισμενα επειδη κατεβαζουν πειρατικο υλικο, ακομα και εδω μεσα..... Φίλε μου μόνο οι Ελληνικές σελίδες που φιλοξενούν λινκς με τέτοιο περιεχόμενο, αριθμούν δεκάδες χιλιάδες χρήστες και πάει λέγοντας, δε μπορώ να πιστέψω πως κάτι τέτοιο ισχύει και στατιστικά αν είναι θα είναι τόσο μεμονωμένα περιστατικά όπου μάλλον μιλάμε για ξεκάρφωμα! εκτός και αν εννοείς κάτι περιπτώσεις που σχετίζονταν με απάτες κλοπής λογαριασμών! θυμάμαι κάτι τέτοιες περιπτώσεις πού οι επίδοξοι ζητούσαν και τα ρέστα από πάνω, με τη δικαιολογία ότι παρανόμησες και συνεπώς δεν έχει για σένα άλλο rapid
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Mαλακίες. Ο Γιάννης έκανε ένα μεγάλο σφάλμα.Συζήτησε κάτι που μόνο σε εξειδικευμένους χώρους συζητιέται.
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγω παλι εχω δει αμετρητα ατομα μπαναρισμενα επειδη κατεβαζουν πειρατικο υλικο, ακομα και εδω μεσα..... Ρε Νικο που τους έχεις δει; Εγώ δεν έχω δει/γνωρίσει/ξέρω κανένα που να έχει bannaριστει απο το rs επειδή κατέβαζε παράνομο υλικό. Εχω δει bannarισμένους που τους έχει κλαπει ο κωδικός ή τον μοιράζονται με όλη την παρέα.
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ όταν μου έκλεισε το λογαριασμό το rapidshare, σταμάτησα να κατεβάζω ταινίες και άρχισα να διαβάζω βιβλία.... Πως τα κατέβασες τα βιβλία όμως χωρίς rapid? Με torrentάκι ή account σε hotfile ή άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες ?
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πως τα κατέβασες τα βιβλία όμως χωρίς rapid? Με torrentάκι ή account σε hotfile ή άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες ? Προφανως εννοεί χάρτινα βιβλία (ναι υπάρχουν ακόμα) :lol:
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σαρκαστικό comment ήταν γι' αυτό και έβαλα ---)(--- στην spoilerιά
Nik.K Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε Νικο που τους έχεις δει;Εγώ δεν έχω δει/γνωρίσει/ξέρω κανένα που να έχει bannaριστει απο το rs επειδή κατέβαζε παράνομο υλικό. Εχω δει bannarισμένους που τους έχει κλαπει ο κωδικός ή τον μοιράζονται με όλη την παρέα. Εχω ατομα τοσο απο Ελλαδα οσο απο εξωτερικο που το RS τους εστειλε 2 προειδοποιητικα email για να σταματησουν να κατεβαζουν παρανομο υλικο και στο 3ο τους εκαναν ban, ευκολο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε Νικο που τους έχεις δει;Εγώ δεν έχω δει/γνωρίσει/ξέρω κανένα που να έχει bannaριστει απο το rs επειδή κατέβαζε παράνομο υλικό. Εχω δει bannarισμένους που τους έχει κλαπει ο κωδικός ή τον μοιράζονται με όλη την παρέα. Παρον..στο περιπου δηλαδη,μια και δεν ηταν δικος μου ο λογαριασμος αλλα του ξαδερφου μου.Το mail που του ηρθε ανεφερε πως ειχε κατεβασει παρανομο υλικο και πως αυτος ειναι ο λογος του ban.Το ωραιο της υποθεσης ειναι πως 10 μερες πριν ληξει κανονικα ο λογαριασμος,του εστειλαν mail πως τον ενεργοποιησαν ξανα,χωρις να τους εχει στειλει mail,χωρις να εχει παραπονεθει πριν,απολυτως τιποτα.Και δεν ειναι και κανενας heavy downloader,7-8 ταινιες το μηνα max και τα επεισοδια του gray's anatomy,thats all.
Haldol Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αυτό που δε καταλαβαίνω με το Γιάννη είναι τι τον πείραξε στην υπόθεση. Όταν τους αναφερόταν παράνομο υλικό απλούστατα το έσβηναν. Κι αυτό γιατί δεν ήθελαν μπλεξίματα τύπου PirateBay που το παίζαν νατήδες στις εταιρείες. Αυτό κάνουν και τώρα, δεν άλλαξε κάτι. Απλά σήκωσαν και ένα μαγαζάκι και σε ανακατευθύνουν εκεί... για τα μάτια του δικαστηρίου. Στο τι σου παρέχει εσένα δεν άλλαξε κάτι. Αν είναι εκεί το αρχείο θα το κατεβάσεις. Πάντως... ύστερα από δύο χρόνια που είχα λογαριασμό τον άφησα να λήξει. Στην ουσία κατέβαζα ελάχιστα από RS. Για τα "χοντρά" αρχεία πάντα προτιμούσα torrents. Το ωραιο της υποθεσης ειναι πως 10 μερες πριν ληξει κανονικα ο λογαριασμος,του εστειλαν mail πως τον ενεργοποιησαν ξανα,χωρις να τους εχει στειλει mail,χωρις να εχει παραπονεθει πριν,απολυτως τιποτα. Ε πως θα τα ξαναπαίρναν μετά;
isay Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 @Nik και @GI0 Οι πρώτες ιστορίες που ακούω. Να το έχουμε υπόψη
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ε πως θα τα ξαναπαίρναν μετά; Kαλά,προφανως αυτος ηταν ο στοχος τους,αλλα δεν ξαναειδαν 6μηνη συνδρομη απο τον συγκεκριμενο. @Nik και @GI0Οι πρώτες ιστορίες που ακούω. Να το έχουμε υπόψη Καλα και γω οταν με πηρε τηλ αγχωμενος μην τον πιασουν για copyright και ιστοριες(δεν ειναι κ μεγας γνωστης του αντικειμενου,κατι τετοια διαβαζε στο mail,αγχωθηκε),φανταστηκα πως καποιο scam ειναι για να παρουν τον κωδικο του.Μου κανε forward το mail και τελικα το διαπιστωσα και ο ιδιος. ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Υποθεση μου ειναι πως για ξεκαρφωμα του εκοψαν τον λογαριασμο,απλα για το φαινεσθαι(?).Δεν μπορω να φανταστω πως ενας ουτε καν bellow average downloader προκαλεσε το ενδιαφερον τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.