or30n Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Γειά σας παιδιά.Πριν λίγες μέρες έβγαλα μια προπληρωμένη κάρτα στην τράπεζα κύπρου.Έκανα την εγγραφή μου και στο ebay και στο paypal και έκανα μία αγορά.Τί γίνετε τώρα?Επειδή δέν ήξερα για τ'ότι πρέπει να κάνω verify την κάρτα μου μου την ακυρώσαν απο το paypal.Τους έστειλα μήνυμα και μου απαντήσαν.Μου έγραφαν ότι μου χρεώσαν την κάρτα με 1.50 ευρό και πρέπει εγώ να δώσω τον 4ψήφιο κωδικό για να κάνω verify.Πότε και απο πού μπορώ να βρώ αυτόν τον κωδικό?Και κάτι ακόμα,στο ebay όπως και στο paypal τα στοιχεία μου πρέπει να είναι στα αγγλικά? Ευχαριστώ.
umaga Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τν κωδικο θα τν παρεις απο την τραπεζα νομιζω πρεπει να ειναι στα αγγλικα
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 γράφεσαι στο https://www.i-cardonline.gr/ της τράπεζας κύπρου , και απο εκεί μπορείς να παρακολουθείς τις κινήσεις του λογαριασμού σου , καθώς και το υπόλοιπο. απο κει μπορείς να δεις και τον 4ψήφιο . για την συγκεκριμένη συναλλαγή με το paypal
Antonisk2003 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Επειδή και εγώ έκανα πρόσφατα verify την κάρτα μου, ο κωδικός μου ήρθε πάνω στο χαρτί με τις μηνιαίες κινήσεις της κάρτας μου. Έγραφε ΧΧΧΧpaypal.... και το ΧΧΧΧ ήταν ο 4ψήφιος κωδικός που ήθελε... αν σου έρχετε μηνιαία κίνηση στο σπίτι θα τον βρεις εκεί τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.