Προς το περιεχόμενο

Παράθυρο που δεν σβηνει απο την επιφανεια εργασιας

sterzin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το google earth αλλά μαζι με αυτο εμφανιστηκε και ενα εικονιδιο πληροφοριών με μπλε θαυμαστικό το οποίο έχει σαν επικεφαλίδα google and license agreement και απο κατω λεει ότι δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της ιστοσελίδας από αυτό το πρόγραμμα. Δεν σβήνει όμως με κανέναν τρόπο, δεν έχει ούτε ''χ'' πανω δεξιά ούτε τίποτα άλλο ανταποκρίνεται για κλείσιμο. Απεγκατέστησα το google earth ενώ φαινόταν ότι δούλευε κανονικά αλλά το εικονίδιο παραμένει, κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου εμφανίζεται. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι συμβαίνει?/? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε παρακαλώ, επειδή είμαι λίγο άσχετη, που ακριβώς να παω στην διαχείριση εργασιών και πως ακριβώς να το βρω αυτό που θέλω να σβήσω? Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

πας εναρξη και γραφεις task manager πατας εντερ και μετα πας διεργασιες καπου θα λεει google η google earth η earth κανεις κλικ πανω του και πατας τελος διεργασιας

Δημοσ.
πας εναρξη και γραφεις task manager πατας εντερ και μετα πας διεργασιες καπου θα λεει google η google earth η earth κανεις κλικ πανω του και πατας τελος διεργασιας

Σχετικά με το google βρήκα μόνο τα εξής -

GoogleDesktop.exe

GoogleEULA.exe

GoogleEULALauncher.exe

GoogleToolbarNotifier.exe

GoogleToolbarUser_32.exe

Ποιό απο αυτά να σβήσω???

Δημοσ.

για δοκιμασε το GoogleEULA.exe και πες μου ;)

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ----------

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w08JYhnwEm8]δες κι αυτο το βιντεο[/ame]

Δημοσ.

Είσαι απίστευτος, έκανα τα πάντα με την σειρά και εξαφανίστηκε επιτέλους αυτό το παράθυρο! Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!! Τελικά ήταν spyware, απίστευτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...