vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Στησ' το έξω από το κουτί, με τα βασικά μόνο, μπας και παίζει κανένα βραχυκύκλωμα - και αν δεν παίξει μάλλον έμεινες από μητρική :/ και εγω αυτο πιστευω...μετα την δοκιμη που εκανα εξω απο το κουτι. ---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:34 ---------- Σκοπός είναι συνεννοηθούμε κιόλας, όχι μόνο να βρούμε λύση στο πρόβλημα... εμεις στο χωριο μας ετσι το λεμε ,τι να κανουμε, εσεις φαινεται ειστε πιο μορφωμενοι στο δικο σας...
thanos713 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ ρώτησα τι από τα 2 είναι... Δεν είπα ότι είναι λάθος το δικό σου...
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ ρώτησα τι από τα 2 είναι... Δεν είπα ότι είναι λάθος το δικό σου... αν δεν εχεις να κανεις καποια αξιολογη και σοβαρη προταση ασε μας στο γκαιλε μας(τουρκικο)=βασανο.
caution Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μην τρώγεστε ρει Αν θέλεις ντε και καλά να πειραματιστείς με "νέα" μητρική - ρίχνε καμιά ματιά στο stock του e-shop. Αν δεις καμιά καλή με κανένα 20ευρω... Αλλιώς τσίμπα ένα athlonάκι x4 και θα είσαι άρχοντας
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ...τί μητρική ν' αγοράσει, θέλει -είπε- να τον χαρίσει, ΑΦΟΥ. vasman, χάρισέ τον ως έχει. Ακόμη κι έτσι πιο χρήσιμος θα είναι, παρά στα στα ψάρια. Αν έστησες σκέτη μητρική εκτός κουτιού, μόνο με CPU/RAM/γραφοκάρτα/τροφοδοτικό πάνω (και ξεκίνησες το σύστημα όχι με power on κουμπί, αλλά με "βραχυκύκλωμα" στα σχετικά pins της μητρικής) και νιέντε, είτε για μητρική πρόκειται, είτε για τροφοδοτικό - μιας και νεκρή CPU δεν ζεματάει <- για να λυθεί κι απορία του Θάνου. * +1 για τον "γκαϊλέ"
vasman15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 λοιπον μια φωτο μηπως μπορειτε να διακρινετε κατι πχ πυκνωτες http://img227.imageshack.us/img227/3918/dsc03925.th.jpg' alt='dsc03925.th.jpg'>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.