xlimitzouras Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτη την στιγμη εχω windows 7. θα ηθελα να μαθω πως μπορω να φορτωσω και linux και να εχω την επιλογη καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη ποιο απο τα δυο λογισμικα να τρεξω. αν μπορειτε προτεινετε μου και ποια εκδοση Linux να χρησιμοποιησω ως αρχαριος με linux, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
preskos7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτη την στιγμη εχω windows 7. θα ηθελα να μαθω πως μπορω να φορτωσω και linux και να εχω την επιλογη καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη ποιο απο τα δυο λογισμικα να τρεξω. αν μπορειτε προτεινετε μου και ποια εκδοση Linux να χρησιμοποιησω ως αρχαριος με linux, ευχαριστω. Καλησπερα , εδω ειναι ο οδηγος για αυτο που ζητας. http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=455 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ριξε μια ματια και εδω για το kubuntu. Θα βρεις και αλλους,μπολικους παρομοιους οδηγους για οποια διανομη θελεις.Σαν αρχαριος παντως,θα προτεινα ubuntu/kubuntu. Επισης http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlimitzouras Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 απο που θα βρω τ αρχεια για να φτιαξω το live dvd για linux ubuntu??? απλα κατεβαζω το αρχειο και το κανω αντιγραφη σε ενα dvd ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Π.χ. για το Kubuntu, κατέβασε από εδώ είτε Standard personal computer (32-bit x86 computers: Pentium, Celeron, Core, Athlon, Sempron) είτε 64-bit AMD and Intel computers. Θα κατεβεί ένα .iso και το καις σε ένα CD. Αυτό θα είναι το λεγόμενο LiveCD! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ενας πολυ ευκολος τροπος ειναι να περασεις τα Linux με το wubi http://wubi-installer.org/ .Κανεις την εγκατασταση μεσα απο windows και οποτε θελησεις μπορεις να κανεις απεγκατασταση τα linux μεσα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων ! Το wubi κατεβαζει επιτοπου την εκδοση linux που θες και και την κανει εγκατασταση ετσι δεν χρειαζεται να τα γραψεις σε καποιο cd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (παρακαλω να διαγραφει, και υποσχομαι να μην ανοιγω πανω απο 2 tabs τη φορα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παντως θα προτεινα να πειραματιστεις πρωτα σε εικονικο περιβαλλον και μετα να περασεις σε κανονικη εγκατασταση.Βαλε vbox ή vmware ριξε ubuntu και παιξε μεχρι να καταλαβεις τι παιζει.(αν και με ubuntu λιγο δυσκολο να καταλαβεις τι παιζει ..αλλα ok..για αρχη καλο ειναι.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlimitzouras Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εικονικο περιβαλλον ενοουμε το wubi ετσι?? ναι ναι μαλλον ετσι 8α το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εικονικο περιβαλλον = virtualization = vmware server/player/workstation ή vitualbox ή ms virtual pc (αν υπαρχει ακομα) Wubi = ενας, και καλα, ευκολος τροπος να εγκαταστησεις ubuntu (και τα παραγωγα του) μεσα απο τα windows, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ θα έλεγα καλύτερα δοκιμή με virtualbox και μετά κανονική εγκατάσταση. Με το wubi όλο προβλήματα που δεν λύνονται ποτέ βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Συμφωνώ κι εγώ για το wubi. Από κει και πέρα, αν εξοικειωθείς με το linux, σου αρέσει και θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά, αποφασίζεις ποια διανομή θα βάλεις. Εγώ, έχω κολλήσει με το linux mint. Βασίζεται σε ubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 'Εχω βάλει κ εγώ τα Ubuntu παράλληλα με τα Windows 7 και θέλω να βγάλω τα Ubuntu και να μείνω μονο με τα Windows 7 χωρίς να κάνω format... μπορέιτε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mivas1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Συμφωνώ κι εγώ για το wubi. Από κει και πέρα, αν εξοικειωθείς με το linux, σου αρέσει και θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά, αποφασίζεις ποια διανομή θα βάλεις.Εγώ, έχω κολλήσει με το linux mint. Βασίζεται σε ubuntu... +1 Κι από μένα για Linux Mint..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 'Εχω βάλει κ εγώ τα Ubuntu παράλληλα με τα Windows 7 και θέλω να βγάλω τα Ubuntu και να μείνω μονο με τα Windows 7 χωρίς να κάνω format... μπορέιτε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά... http://www.makeuseof.com/tag/how-to-safely-uninstall-ubuntu-in-windows-dual-boot-environment/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.