Προς το περιεχόμενο

Με καρτα(γραφικων) ή χωρις καρτα?

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν λιτο υπολογιστη (Α64 χ2 4400, DDR400 2.75GB) με αποκλειστικη αποστολη να κατεβαζει και να παιζει στην τηλεοραση με την οποια ειναι συνδεδεμενος.

Για να μην τον επιβαρυνω με περιττο υλικο, δεν του εχω βαλει καρτα γραφικων(χρησιμοποιω την onboard), αν και εχω μια fanless. Mηπως θα επρεπε να τη βαλω για να μην ζοριζεται ο επεξεργαστης? Συχνα οταν κανω συνεχως ενα βιντεο pause/play παρατηρειται σπαστη κινηση για 2-3 δευτερολεπτα...

Δημοσ.

Kαλα, αν ειναι να παρω καρτα θα επαιρνα μια fanless με hdmi ανευ ιδιαιτερων επιδοσεων, υπαρχουν πολλες τετοιες.

Το θεμα μου ειναι αν τη χρειαζομαι ή ειναι περιττη.

Δημοσ.

Μιλας για ταινιες hd? Eιναι ελαχιστες οι hd που βλεπω, συνηθως divX, avi και wmv βλεπω.

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν ζοριζεται ο επεξστης με την ελλειψη καρτας. Ασε που εχω μονο 2,75GB DDR400 για χρηση Win 7-64(0,25GB χρησιμοποιει η onBoard καρτα).

• Super Moderators
Δημοσ.

το video στο οποίο βλέπεις σπαστή κίνηση όταν κάνεις pause/play είναι HD ή SD?

με πρόλαβες, nvm :-)

Δημοσ.
το video στο οποίο βλέπεις σπαστή κίνηση όταν κάνεις pause/play είναι HD ή SD?

με πρόλαβες, nvm :-)

Oποιοδηποτε βιντεο. Ξεκιναω τις θεασεις χωρις προβλημα, κλικαρω διαφορα βιντεο, play/pause, και συντομα μετα απο καποια στιγμη στο καθε play κολλαει στιγμιαια η εικονα.

Μηπως παιζει ρολο και ο δισκος? Εχω εναν caviar green(5400rpm) που τελευταια παραγεμισε...

Θεώρησα (λανθασμένα) ότι αναφέρεσαι σε HD υλικό.

Με ποιο πρόγραμμα παίζεις τα βίντεο αρχεία σου;

Φυσικα με το ΜPC, δε νομιζω να υπαρχει αλλο που να παιζει ολα τα αρχεια και, κυριως να παγωνεις την εικονα με ενα κλικ.

Δεν εχω τσεκαρει τι γινεται με τους αλλους players που εχω(WMP, VLC). Δεν τους χρησιμοποιω γιατι δεν βολευουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...