Προς το περιεχόμενο

LG M2762D-PC LCD TV Monitor 27''

hal9001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LG M2762D-PC LCD TV Monitor 27''

έχει αγοράσει κανένας την οθόνη αυτή?

θα μπορεί να σπάσει με τα μενού κτλ που λέτε στο thread για την αντίστοιχη 23άρα ?

επειδή θα μπεί σε γραφείο και την θέλω και για γραφιστικές/3d εφαρμογές λέτε να έχω πρόβλημα με την απόσταση και θα κουράζει τα μάτια?

εχω μια 19αρα εδω και 5 χρόνια οπότε θα μου έρθει κάπως η 27αρα φαντάζομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα το 27'' + x1080 μου φαίνεται συνταγή ψυχρολουσίας :/

εμένα το 27αρι + TN Panel μου την φέρνει :o

Δημοσ.

Θετικό και στα δύο.

Και σπάει το μενού αλλά και η απόσταση είναι ιδανική για αυτό που την θέλεις. (εμπειρία απο φίλο που δουλεύει autocad με αυτη τη οθόνη). Θα διαπιστώσεις τι έχανες τόσο καιρό.

Προχώρα και μην ακούσεις τι θα σου πούνε ;)

Δημοσ.

ωραία!

το μενου σπάει με τον ιδιο τρόπο με την 23άρα ε?

για 3d και photoshop θα την χρησιμοποιώ.. και για ταινίες , άντε και κανένα παιχνιδάκι.

καρτα γραφικών εχω την 9800, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε τόσο μεγάλες οθόνες.

Δημοσ.

πάντως για αισθητά καλύτερη πρέπει να δώσει τα διπλάσια, καλή η U2711 αλλά και 630 δεν είναι και λίγα..

Δημοσ.

Σωστός! Με απλά μαθηματικά είναι σχεδόν +90%. Ε δεν νομίζω να ανταποκρίνεται το νούμερο αυτό στην διαφορά των Panel. Δεν είναι και για πέταμα ρε παιδιά τα ΤΝ. Έλεος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δημοσ.
Aφου εισαι επαγγελματιας γιατι πας σε ΤΝ κριμα ειναι

πράγματι, παίζει να απογοητευτείς...

TN panel? δηλαδή. τί είναι αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.
πάντως για αισθητά καλύτερη πρέπει να δώσει τα διπλάσια, καλή η U2711 αλλά και 630 δεν είναι και λίγα..

ας κάνει υποχώρηση στις ίντσες, έτσι και αλλιώς δεν κερδίζει παραπάνω επιφάνεια εργασίας, στα 1920χ1080 είναι και πάλι...

Σωστός! Με απλά μαθηματικά είναι σχεδόν +90%. Ε δεν νομίζω να ανταποκρίνεται το νούμερο αυτό στην διαφορά των Panel. Δεν είναι και για πέταμα ρε παιδιά τα ΤΝ. Έλεος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

έλα όμως που δεν ξέρουμε τι "κάνει" το συγκεκριμένο LG και από την στιγμή που θα χρησιμοποιείται κυρίως για Photoshop θα το ισοπεδώνουμε :P

TN panel? δηλαδή. τί είναι αυτο?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249057

Δημοσ.
έλα όμως που δεν ξέρουμε τι "κάνει" το συγκεκριμένο LG και από την στιγμή που θα χρησιμοποιείται κυρίως για Photoshop θα το ισοπεδώνουμε :P

Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο ειδικά αν κάθεται face to face μπροστά στο monitor. Αν εννοείς calibration με μερικές δοκιμές πιστεύω θα βρει τα βέλτιστα χρώματα.

Μην νομίζεις πάντως ότι όσοι δουλεύουν photoshop και παρεμφερή προγράμματα έχουν top of the line monitors...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω να του πρότεινε κάποιος top of the line monitor, απλά να κάνει υποχώρηση στις ίντσες

ακόμα και με calibration το TN Panel δεν πιάνει την ποιότητα χρωμάτων ενός PVA/IPS και ας κάθεται face to face ο χρήστης

Δημοσ.
δκαι όχι ακόμα και με calibration το TN Panel δεν πιάνει την ποιότητα χρωμάτων ενός PVA/IPS ακόμα και αν κάθεται face to face

Σαφώς. Αλλά μην ξεχνάς και την τεράστια διαφορά στην τιμή... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι αν κάνει υποχώρηση στις ίντσες, όπως είπα και πιο πάνω επιφάνεια εργασίας σε σχέση με ένα 23αρι IPS 1920x1080 δεν κερδίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...