Προς το περιεχόμενο

Panasonic Plasma S & U Series TOP τιμές

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα-καλησπέρα παιδιά.

Έχω λίγες μέρες που παρακολουθώ το τόπικ των προσφορών και συνεχώς βλέπω πολύ καλές τιμες για τις τηλεοράσεις.

Μου φαίνεται περίεργο να έχουν τόσο χαμηλές τιμές σε σχέση με 6 μήνες πριν.

Τόσο πολύ πάλιωσαν τα μοντέλα??

Λόγω μουντιάλ (συνεπώς αυξημένες πωλήσεις) έριξαν τις τιμές?

Λόγω κρίσης πλεόν τις πουλάνε σε "ρεαλιστικότερες" τιμές??

Βγαίνουν σειρές από τηλεοράσεις χαμηλότερης ποιότητας και τις πλασάρουν σε χαμηλές τιμές για να ξεφορτωθούν στοκ??

Τι πάιζει??

Σόρρυ αν είναι λίγο οφ-τόπικ το ποστ μου αλλά είμαι πραγματικά πού περίεργος μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σχετικά μεγαλούτσικη TV.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα-καλησπέρα παιδιά.

Έχω λίγες μέρες που παρακολουθώ το τόπικ των προσφορών και συνεχώς βλέπω πολύ καλές τιμες για τις τηλεοράσεις.

Μου φαίνεται περίεργο να έχουν τόσο χαμηλές τιμές σε σχέση με 6 μήνες πριν.

Τόσο πολύ πάλιωσαν τα μοντέλα??

Λόγω μουντιάλ (συνεπώς αυξημένες πωλήσεις) έριξαν τις τιμές?

Λόγω κρίσης πλεόν τις πουλάνε σε "ρεαλιστικότερες" τιμές??

Βγαίνουν σειρές από τηλεοράσεις χαμηλότερης ποιότητας και τις πλασάρουν σε χαμηλές τιμές για να ξεφορτωθούν στοκ??

Τι πάιζει??

Σόρρυ αν είναι λίγο οφ-τόπικ το ποστ μου αλλά είμαι πραγματικά πού περίεργος μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σχετικά μεγαλούτσικη TV.

Λόγω κρίσις ΤΟΥΣ...

Ε όχι και «χαμηλότερης ποιότητας» οι U20/S20. :lol:

Για πείτε ρε παίδες,αυτή η προσφορά του public αξίζει?

Ρωτάω γιατί θυμάμαι (παλαιότερα δηλαδή που είχα ασχοληθεί) ότι οι πλάσμα δεν ήταν τόσο καλές όσο οι LCD..Έχουν αλλάξει τα πράγματα,δηλαδή αυτή η πλάσμα είναι αντίστοιχη-καλύτερη από άλλες lcd?

Για πείτε ρε παίδες,αυτή η προσφορά του public αξίζει?

Ρωτάω γιατί θυμάμαι (παλαιότερα δηλαδή που είχα ασχοληθεί) ότι οι πλάσμα δεν ήταν τόσο καλές όσο οι LCD..Έχουν αλλάξει τα πράγματα,δηλαδή αυτή η πλάσμα είναι αντίστοιχη-καλύτερη από άλλες lcd?

Value for money , ρίξε μια ματιά εδώ :http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=61860

Μάλλον όμως δεν προλαβαίνεις , έχουν τελειώσει...

Παιδια να μαζευτουμε ομαδικα για μια καταγγελια στα multirama για οσους παρήγγειλαν και μετα απο μια εβδομαδα κοροιδιας την περιμενουμε κτλ (χθες) μολις με ενημερωσαν οτι δεν θα παραλαβω.Γιατι περιμεναμε λεει απο panasonic και δεν ειχε!Ακου ακου δηλαδη λεω στον πωλητη βγαζετε προσφορα 200 ευρω κατω απο την αγορα κατι που δεν εχετε στις αποθηκες σας;Ωραιοι ειναι αυτοι κανουν διαφημιση και μετα τα ριχνουν στην panasonic.Δηλαδη εαν παράγγελναν 1000 κομματια απο το site απο ολη την ελλαδα θα επρεπε η panasonic να τα εχει ετοιμοπαραδοτα;Μην τρελλαθουμε μας δουλεύουνε κανονικα!

Παιδια εγω οπως και αλλοι Ν πελατες παρηγγειλα-παρελαβα με την προσφορα (μεσα σε 1 εβδομαδα 28 μετρημενοι χρηστες μονο στο τοπικ του avclub φανταστειτε ποσοι αλλοι ακομα εχουν παρει), προφανως ΔΕ γινεται να ειχαν στις αποθηκες απειρα κομματια επειδη ξαφνικα εγινε χαμος με τις πλασμα στην Ελλαδα που μονο οι LED διαφημιζονται... Απλα τελειωσαν και περιμενουν απο Πανασονικ τι πιο απλο... την επομενη φορα να ειστε πιο γρηγοροι η/και λιγοτερο γκαντεμηδες :-)

κι εγώ παρέλαβα (η mother mου για την ακρίβεια, εγώ έχω την 42U10)

Πήγε το Σάβ μεσημέρι και έδωσε προκαταβολή σε τοπικό κατάστημα, και παρέλαβε Τετάρτη μεσημέρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...