Προς το περιεχόμενο

Panasonic Plasma S & U Series TOP τιμές

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42S20-Plasma-TV-42-TX-P42S20E.htm

http://www.multirama.gr/products/compare?catid=060100&pid=0470131&pid=0470133

Απλά κορυφαίες τηλεοράσεις σε φανταστικές τιμές!

Ιδανικές για το Mundial και για "Τα Μυστικα της Εδέμ"...

Προσωπικά διαλέγω την Panasonic TX P42U20E η οποιά είναι πραγματικά T O P ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στις S και στις U Panasonic μπορεί να πει κανείς? Αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για την S?

Η S20, σε σχέση με την U20...

• 1 HDMI επιπλέον
  • Aντι-ανακλαστική επίστρωση

Κοινώς ελάχιστες διαφορές + το ότι η U είναι νεώτερο μοντέλο

• 1 HDMI επιπλέον

Thanks for the info. Άρα η φθηνή έχει πολύ καλύτερο value for money.

παρα πολυ καλες τηλεορασεις με αριστη εικονα που σε lcd μονο σε μοντελα ανω των 1000 ευρω βλεπεις με πολυ καλη καταναλωση (180-250 Watt)

και φυσικα στην προβολη τηλεοπτικου σηματος οι πλασμα δεν εχουν αντιπαλο, εικονα οτι πιο κοντα σε CRT

οι panasonic εχουν μηδενικο input lag και πλεον δεν εχουν θεμα με burn in

• 1 HDMI επιπλέον

αυτα οντως ειναι λεπτομερεις, δεν ειπες ομως την πιο ουσιαστικη διαφορα.

Η S εχει 600hz subfield drive (=1080 γραμμες κινησης δηλαδη το μεγιστο), η U εχει 400hz (=~900 γραμμες).

Δηλαδη η S ειναι οπως η περσινη G10.

Και παλι βεβαια απο αυτο μη περιμενετε να δειτε καμια τρελη διαφορα, οτα οι LCD εχουν 300-600 γραμμες κινησης και οι περισσοτεροι δε το βλεπουν, τι να σου πει το παραπανω που οι "λιγες" 900 ειναι παλι τεραστιο νουμερο.

Απλα για να ειμαστε ακριβεις το αναφερω. Με τις τιμες που αναφερθηκαν, αν εχεις χρηση για την δωροεπιταγη και θεωρησουμε οτι στοιχιζει 650 ευρω η S, τοτε για 50 ευρω ξεκαθαρα αυτη συμφερει παντως. Με φυσιολογικες διαφορες τιμης γυρω στα 100-150 ευρω ομως μεταξυ τους, ψηφιζω την U...

αυτα οντως ειναι λεπτομερεις, δεν ειπες ομως την πιο ουσιαστικη διαφορα.

Η S εχει 600hz subfield drive (=1080 γραμμες κινησης δηλαδη το μεγιστο), η U εχει 400hz (=~900 γραμμες).

Δηλαδη η S ειναι οπως η περσινη G10.

Και παλι βεβαια απο αυτο μη περιμενετε να δειτε καμια τρελη διαφορα, οτα οι LCD εχουν 300-600 γραμμες κινησης και οι περισσοτεροι δε το βλεπουν, τι να σου πει το παραπανω που οι "λιγες" 900 ειναι παλι τεραστιο νουμερο.

Απλα για να ειμαστε ακριβεις το αναφερω. Με τις τιμες που αναφερθηκαν, αν εχεις χρηση για την δωροεπιταγη και θεωρησουμε οτι στοιχιζει 650 ευρω η S, τοτε για 50 ευρω ξεκαθαρα αυτη συμφερει παντως. Με φυσιολογικες διαφορες τιμης γυρω στα 100-150 ευρω ομως μεταξυ τους, ψηφιζω την U...

έχεις δίκιο για την σοβαρη παραβλεψή μου φίλε. Νόμιζα οτι και οι δύο είναι 400άρες..

Με τις τιμες που αναφερθηκαν, αν εχεις χρηση για την δωροεπιταγη και θεωρησουμε οτι στοιχιζει 650 ευρω η S, τοτε για 50 ευρω ξεκαθαρα αυτη συμφερει παντως. Με φυσιολογικες διαφορες τιμης γυρω στα 100-150 ευρω ομως μεταξυ τους, ψηφιζω την U...

Αυτό με τις δωροεπιταγές τι είναι γιατί μόλις πήρα δύο 50άρες απο multirama και δεν μου αναφέρανε τίποτα τέτοιο.

Αυτό με τις δωροεπιταγές τι είναι γιατί μόλις πήρα δύο 50άρες απο multirama και δεν μου αναφέρανε τίποτα τέτοιο.

τις δωροεπιταγες τις εδινε το πλαισιο..... οποτε ειναι αλλη προσφορα.

Παντως απο το μουλτι βγαινανε πολυ φτηνοτερα αρα δεν υπαρχει λογος να ανυσηεις, δεν εχασες τιποτα...

την U20 πηρες?

πως σου φαινεται? γιατι σκεφτομαι και εγω να την χτυπησω αλλα πηγα να την δω μηπως υπηρχε ανοιχτη στην εκθεση αλλα δεν την βρηκα

αξιζει?

να μου πεις μονο απο τιμη ειναι σουπερ! αλλα λεω μηπως ειναι για πεταμα και για αυτο τις εβαλαν σε αυτη την τιμη ευχαριστω

και οποιος αλλος γνωριζει κατι παραπανω παιδια ευχαριστως να ακουσω γνωμες

την U20 πηρες?

πως σου φαινεται? γιατι σκεφτομαι και εγω να την χτυπησω αλλα πηγα να την δω μηπως υπηρχε ανοιχτη στην εκθεση αλλα δεν την βρηκα

αξιζει?

να μου πεις μονο απο τιμη ειναι σουπερ! αλλα λεω μηπως ειναι για πεταμα και για αυτο τις εβαλαν σε αυτη την τιμη ευχαριστω

και οποιος αλλος γνωριζει κατι παραπανω παιδια ευχαριστως να ακουσω γνωμες

Ναι την U20 πήρα και την παραλαμβάνω μεθαύριο.

πρεπει να τελειωσε απο το multirama. δεν υπαρχει πλεον στις λιστες μονο direct link.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...