Προς το περιεχόμενο

Τι μηχάνημα για "media center"

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Το project είναι το εξής:

Θέλουμε κάτι μικρό με remote control το οποίο θα συνδέεται σε 32άρα LCD για το σαλόνι. Μπορεί να είναι laptop, mini tower, mac mini... whatever.

Το πιο βασικό είναι να γίνονται όλα remotely!

Μπάτζετ... γύρω στα 600... και βλέπουμε...

Έχουμε προτάσεις;

:-)

Δημοσ.

+1 στον αποπάνω. :P

Σε ενδιαφέρει ένα ομορφο (ανάλογα τα γούστα σου) htpc case όχι ιδιαίτερα ακριβό με lcd οθόνη που να υποστηρίζει το iMON και να έχει χειριστήριο..

Ενας cpu διπύρηνος (προτείνω κάτι σε athlon X2 245 που δεν είναι ενεργοβόρος και έχει καλή θερμική συμπεριφορά)

Μια μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και hdmi έξοδο για αναπαραγωγή hd - blueray 1080p video (sAM3 - AM2+).

2GB Ram (δεν χρειάζεσαι παραπάνω)

350w τροφοδοτικό σχετικά ποιοτικό (όχι noname)

Οπτικό μέσο dvdrw ή blueray rom (αν σε ενδιαφέρει να παίζεις blueray disks και απο το drive όχι μόνο απο τον σκληρό).

Σκληρό δίσκο sata2 (μέγεθος ανάλογα τα γούστα σου)

Μετά ανάλογα τι επιπλέον θές, προσθέτεις κάρτα τηλεόρασης για εγγραφή προγραμμάτων κλπ. :-)

Τα παραπάνω parts δεν χρειάζεται να τα πάρεις καινούργια, μπορείς αν ψάξεις να τα βρείς μεταχειρισμένα και εδώ χωρίς πολλά έξοδα και σίγουρα πολύ κάτω απο το budjet που έθεσες. :-)

Δημοσ.

Αν δεν εχεις μεγαλο ζορι για το το κουτι με τα 600e κανεις 2 τετοια!

Πριν 1.5 χρονο που εστησα το δικο μου αν θυμαμαι καλα βγηκε (χωρις το κουτι) 200-250e.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα κάτι πιο μαμίσιο, δεν είμαι τώρα για να αγοράζω parts (περάσαν τα χρόνια...), πιο πολύ με ενδιαφέρει το usability και να μην έχω ένα απλό πληκτρολόγιο/ ποντίκι.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις browsing κτλ - μπορεί να σου κάνει κανένα WD TV Live, και θα σου βγει και πολύ φθηνά :-)

Έχεις;

Δημοσ.
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και αρκετά καλό το παραπανω προϊόν.

Με μόνη επιφύλαξη αυτό που είχα εγώ ,πρώτης γενιάς, το chipset έβραζε

Δημοσ.

Tι χρηση θα κανεις ? Εγω θα προτεινα ενα media player , με 100- 300 και τα περισσευουμενα pc αν θελεις browsing η να βαλεις καποια συγκεκριμενη καρτα ηχου (μια που λες για media center) .Μεσα σε αυτα τα λεφτα , χωραει media player + bd player + pc αν επιθυμεις :P

To pc μαλλον τελευταιο για αποφυγη σεταρισματος ,θορυβου και τα σχετικα ενοχλητικα (προσωπικη αποψη βεβαια)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Η χρήση θα είναι κυρίως ταινίες, μουσική, φωτογραφίες αλλά να μπαίνουμε και σε κάνα site, να βλέπουμε κάνα mail...

Σκεφτόμουνα και το mac mini που είναι οριακά στο μπάτζετ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...