Προς το περιεχόμενο

linksys ip camera wifi

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια αν καποιος εχει κανει την παρακατω διαδικασια:

Εχω μια ip camera linksys wifi και ethernet. Θελω να την βαζω στην πριζα σε οποιοδηποτε σημειο μεσα στο σπιτι χωρις καλωδιο ethernet και να μπορω μεσω dyndns να βλεπω streaming στο ιphone μου. Ενσυρματα το εχω καταφερει και δουλευει αψογα αλλα οταν επιλεγω ασυρματο στην προβολη ασυρματων δικτυων βλεπω απο το laptop μου α) το router wifi και β)ip camera linksys wifi.

Αν συνδεθω με το ρουτερ για να εχω ιντερνετ πως μπορω να συνδεθω ταυτοχρονα και με την ip camera wifi ? Αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια αναλυτικα θα του ημουν υποχρεος :o

Δημοσ.

Θα πρέπει η καμερα να "βλέπει" ασύρματα το router, δλδ ο router να της έχει δώσει αυτόματα μια IP Address , έλεγξε αν στο router το enable DHCP είναι ενεργό, ή ακόμη καλύτερα δώσε εσύ μία ΙΡ π.χ. 192.168.Χ.10 αρκεί να ταιριάζει με το router .

Δημοσ.

To router μου ειναι 192.168.1.1 η ip camera ειναι 192.168.1.20 αφου με το καλωδιο παιζει μια χαρα κατι αλλο φταιει... το DHCP το εχω κλειστο και ολες τις ip τις δινω καρφωτες στο δικτυο...

Δημοσ.
To router μου ειναι 192.168.1.1 η ip camera ειναι 192.168.1.20 αφου με το καλωδιο παιζει μια χαρα κατι αλλο φταιει... το DHCP το εχω κλειστο και ολες τις ip τις δινω καρφωτες στο δικτυο...

Λέω, μην με παρεξηγήσεις.

την 192.168.1.20 εκτός από την Ethernet την έχεις βάλει και στις ιδιότητες της ασύρματης κάρτας?

Μήπως ξεχάστηκες? Αν ναι βάλε την 192.168.1.21 στο WiFi για να μην σου κάνει conflict

:-)

Δημοσ.

Φίλε μου άλλη ειναι η ip μεσω ethernet και άλλη μέσω wifi.

Μπές στο menu της κάμερας και όρισε να βλέπει το ρούτερ , το όνομα και το password του wifi κλπ. Στην δικία μου αντίστοιχη κάμερα (vivotek) αυτό γίνεται με το software της κάμερας όταν είναι συνδεδεμένη με καλώδιο. μετα αποσυνδέεις το καλώδιο και βλέπει ασύρματα το router. Εγω την βλέπω από το iphone με το πρόγραμμα ip vision pro

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα τα παντα...στο tutorial του setup της cameras δειχνει ενα μενου το οποιο εμενα δεν υπαρχει μεσα στη σελιδα της cameras :(

Δεν εχει πουθενα να ρυθμιζω την ip του wifi της camera αλλα μονο το ethernet...

Εχω κανει και firmware upgrade και παλι τιποτα.

Εκανα ολη τη διαδικασια που εχει το προγραμματακι της linksys δηλαδη να κανω τις ρυθμισεις με το καλωδιο και μετα να βγαλω το καλωδιο να κανω restart και να αρχισει να εκπεμπει ασυρματα αλλα ενω την βλεπω απο το λαπτοπ στις ασυρματες συνδεσεις δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο με εχει τρελλανει.

Δημοσ.

Για στάσου. Εγώ δεν βλέπω την δικια μου στις ασύρματες συνδέσεις....κάτι έχεις κάνει λάθος. Μήπως την έχεις σε ad hoc?? Την βλέπεις στο δίκτυό σου ?? όπως βλέπεις το router, το λαπτοπ κλπ??

Δημοσ.

Ναι το ειδα το προγραμμα εχει 19,99 στο App Store :)

Εγω την βλεπω μεσα απο τον safari δινοντας την ip του σπιτιου μου και την πορτα 80 κλασικα.

Το θεμα ειναι το wifi αλλα που θα παει θα το βρω...

Δημοσ.
Ναι το ειδα το προγραμμα εχει 19,99 στο App Store :)

Εγω την βλεπω μεσα απο τον safari δινοντας την ip του σπιτιου μου και την πορτα 80 κλασικα.

Το θεμα ειναι το wifi αλλα που θα παει θα το βρω...

Τελικα, thanos75x το βρήκες το πρόβλημα?

Δημοσ.

Ενταξει παιδια το βρηκα το προβλημα (damastes το πρωτο που εκανα ηταν το portforward για να παιζει με το ethernet) το wifi με μπερδευε... γιατι οταν με ρωτουσε ονομα και κωδικο SSID δεν προσεχα και εβαζα ενα νεο ονομα αντι να βαλω το SSID του router μου... Δουλευει αψογα και την βλεπω μεσω iphone απο safari :)

Ευχαριστω οσους εκαναν τον κοπο να μου απαντησουν! Θα αγορασω κι αλλες να γεμισω το σπιτι... χαχαχα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

βρήκα ευκαιρία και πάνω στο ίδιο τοπικ θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά κάποιος έχει καταφέρει να βλέπει από το iphone μια ip camera, και αν το έχει κάνει θα ήθελα να ρωτήσω τι κάμερα έχει, ποια εφαρμογή έχει, και αν μπορεί να το κάνει με 3g και όχι μόνο με wi-fi.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ βλέπω την ip camera μου με την εφαρμογή IP VISION PRO όπως και με με την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής LIVE CAMS

Ο προγραμματισμός είναι πανεύκολος

Δημοσ.
Εγώ βλέπω την ip camera μου με την εφαρμογή IP VISION PRO όπως και με με την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής LIVE CAMS

Ο προγραμματισμός είναι πανεύκολος

Α πολύ ωραία! και φίλε μου τι κάμερα έχεις; Α και το βασικό μπορείς να τη δεις και μέσο 3g;

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...