Προς το περιεχόμενο

Σώσιμο ανοικτών προγραμμάτων.

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Πιθανόν να έχει αναφερθεί ξανά αλλά δεν μπορώ να το βρώ δυστυχώς.

Θέλω να κάνω shutdown τα windows 7 συγκεκριμένα αλλά με κάποιο τρόπο να κρατήσω τα παράθυρα που είναι ανοικτά αλλά μόνο τα link.

Δηλαδή δεν θέλω να κάνω hibernate αλλά shutdown κανονικά και μετά στο άνοιγμα να επιλέγω από μία λίστα να ανοίξουν τα word, pdf, κάποιο πρόγραμμα που είχα ανοικτό πριν, γενικός τα παράθυρα που είχα ανοικτά.

Γίνεται με κάποιο τρόπο αυτο;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι χωρίς hybernation.

Τι πρόβλημα όμως έχεις με την αδρανοποίηση; Το pc κλείνει κανονικά και αποθηκεύονται όλα στον δίσκο. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει ακόμα και κάποιο πρόγραμμα να βρεις.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι χωρίς hybernation.

Τι πρόβλημα όμως έχεις με την αδρανοποίηση; Το pc κλείνει κανονικά και αποθηκεύονται όλα στον δίσκο. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει ακόμα και κάποιο πρόγραμμα να βρεις.

Ευχαριστώ πoλύ micos000.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ολα καλά.

Απλώς θέλω να κάνω restart το pc για διαφορους λόγους, όπως εγκατάσταση updates κ.τ.λ., και θέλω να μπορώ μετά να ανοίγω τα παράθυρα μου, τα word, και άλλα από μία λίστα. Λές να μήν γίνεται ε;

Μια ερώτηση. Ο mozilla μετά από hibernation συνεχόμενα τα παίζει;

Δημοσ.

Το hibernate είναι από τα καλύτερα features των windows γενικότερα. Απορώ γιατί να μην το χρησιμοποιεί ο κόσμος. Restart μιααααααα στο τόοοοοοοσο για να γίνουν όπως λες τίποτα updates κτλ και κατα τ'αλλα hibernate και ξερό ψωμί. Μιλάμε το pc είναι έτοιμο για χρήση 20 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατάω το κουμπί εκκίνησης..

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα bat αρχείο με τα προγράμματα που θέλεις να ανοίξουν όλα μαζί, αλλά αυτό θα είναι λίγο static με τα ίδια προγράμματα κάθε φορά.

Αυτό που λες, δλδ μετά από επανεκκίνηση να σώζονται τα πάντα και να ξανανοίγουν όπως ήταν δεν νομίζω να γίνεται.

Ο mozilla μπορεί να σώσει το session και να τα επαναφέρει. Δες ΑΥΤΟ το addon.

Όσον αφορά την επανεκκίνηση μετά από updates, δεν είναι απαραίτητο να την κάνεις όποτε στο ζητάνε τα windows. Κάνε αναβολή και υπενθύμιση μετά από κάποιες ώρες. Θα κάνεις reboot όποτε είσαι έτοιμος και όχι όποτε θέλει το λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...