Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 sellers για λέγε Λοιπόν δεν ξέρω αν όντως έχει γίνει αλλά το έχω ακούσει απο αρκετούς. ''Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".''
sam sam Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Λοιπόν δεν ξέρω αν όντως έχει γίνει αλλά το έχω ακούσει απο αρκετούς. ''Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".'' Σωστός! Ο τύπος!..... Τώρα σαν καλύτερη λύση εγώ προτείνω την ηχογράφηση! Του λες δεν ενδιαφέρομαι και αμέσως χωρίς να προλάβει να πει λέξη τον ενημερώνεις ότι σύμφωνα με τον νόμο είσαι αναγκασμένος να τον ενημερώσεις ότι η κλήση ηχογραφείται και τον ρωτάς όνομα... Αυτό ήταν! Αν και το καλύτερο το εχω κάνει σε κάποια που μου έλεγε ότι η φορητότητα του σταθερού μου θα κρατούσε μόλις δέκα λεπτά... Ότι δηλαδή θα εμένα χωρίς τηλ μόνο δέκα λεπτά... Της λέω πως είμαι πρόθυμος να αλλάξω παροχο αν μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση με μια ρήτρα των 159.632 ευρώ ότι δεν θα μείνω χωρίς τηλ πάνω από μια μέρα... Να μην τα πολυλογο το κοριτσάκι "λακισε"... κρίμα και ήταν μια καλή ευκαιρία για τσάμπα χρήμα
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αν και το καλύτερο το εχω κάνει σε κάποια που μου έλεγε ότι η φορητότητα του σταθερού μου θα κρατούσε μόλις δέκα λεπτά... Ότι δηλαδή θα εμένα χωρίς τηλ μόνο δέκα λεπτά... Της λέω πως είμαι πρόθυμος να αλλάξω παροχο αν μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση με μια ρήτρα των 159.632 ευρώ ότι δεν θα μείνω χωρίς τηλ πάνω από μια μέρα... Να μην τα πολυλογο το κοριτσάκι "λακισε"... κρίμα και ήταν μια καλή ευκαιρία για τσάμπα χρήμα Δεν σκοπευα να ποσταρω, αλλα οταν διαβασα το τελευταιο μου πατηθηκε ενα νευρο. Μακαρι να το ειχες ποσταρει αυτο τρεις μηνες νωριτερα οταν την ειχα πατησει και εμεινα χωρις τηλεφωνο για εναν μηνα στην δουλεια (απο τρεις μερες που μου ειχαν πει) επειδη ηθελα να καταργησω τον Οτε. Τελικα εμεινα στον Οτε
dreamercon Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ όταν με καλούν λέω ότι αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος, αλλά μπορώ να καλέσω εγώ εκείνον που με κάλεσε αργότερα. Έτσι ρωτάω εκείνον που με κάλεσε όνομα και το τηλέφωνο του σπιτιού του (όχι του γραφείου!). Όταν εκείνος αρνηθεί, ρωτάω "Μα καλά, δηλαδή το θεωρείς σωστό να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο σπίτι μου για να μου πουλήσεις κάτι, και να μην μπορώ να σε πάρω εγώ στο δικό σου σπίτι για να αγοράσω?"
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ όταν με καλούν λέω ότι αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος, αλλά μπορώ να καλέσω εγώ εκείνον που με κάλεσε αργότερα. Έτσι ρωτάω εκείνον που με κάλεσε όνομα και το τηλέφωνο του σπιτιού του (όχι του γραφείου!). Όταν εκείνος αρνηθεί, ρωτάω "Μα καλά, δηλαδή το θεωρείς σωστό να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο σπίτι μου για να μου πουλήσεις κάτι, και να μην μπορώ να σε πάρω εγώ στο δικό σου σπίτι για να αγοράσω?" Σωστος! Το εχω κανει και εγω. Ας ειναι καλα ο Seinfeld
IMAndreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Συγνώμη αυτοί που παίρνουν τηλ για πιστωτικές και διάφορα τέτοια είναι σίγουρα υπάλληλοι ή υπεύθυνοι τις τράπεζας και όχι τηλεφωνητές από εταιρίες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους "ενημερώσεις"? Αλλά και πάλι για να ζητήσεις τον αριθμό του σπιτιού του και να στον δώσει θα πρέπει να είναι υπεύθυνος στην τράπεζα και όχι να είναι υπάλληλος που του ανάθεσαν αυτή τη δουλειά...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Συγνώμη αυτοί που παίρνουν τηλ για πιστωτικές και διάφορα τέτοια είναι σίγουρα υπάλληλοι ή υπεύθυνοι τις τράπεζας και όχι τηλεφωνητές από εταιρίες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους "ενημερώσεις"? Αλλά και πάλι για να ζητήσεις τον αριθμό του σπιτιού του και να στον δώσει θα πρέπει να είναι υπεύθυνος στην τράπεζα και όχι να είναι υπάλληλος που του ανάθεσαν αυτή τη δουλειά... Mα δεν ζητας τον αριθμο για να σου τον δωσει [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hllDWSbuDsQ&feature=player_embedded[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.