Προς το περιεχόμενο

Σας καλούν συνέχεια για κάρτες-δάνεια κ.τ.λ.? Να η λύση!

poisom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα τελευταία πήρε και μια αποζημίωση απ' τη δουλειά και έβαλε από ένα τριχίλιαρο φέσι σε κάθε μία απ' τις 7 κάρτες που του μείνανε (οι άλλες 25 "καήκανε").

Του βγάλανε 32 κάρτες χωρίς να έχει δυνατότητα να τις αποπληρώσει? 32?

Είσαι σίγουρος, μήπως ο φίλος σου είναι λίγο αεριτζής?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Του βγάλανε 32 κάρτες χωρίς να έχει δυνατότητα να τις αποπληρώσει? 32?

Είσαι σίγουρος, μήπως ο φίλος σου είναι λίγο αεριτζής?

Μου τις έδειξε,μου έδειξε και τους λογαριασμούς του.

Ό,τι postάρω εδώ,ανεξάρτητα με το temp nick,πρέπει να του δίνετε την δέουσα προσοχή,είναι τεκμηριωμένο.B)

Δημοσ.
Μου τις έδειξε,μου έδειξε και τους λογαριασμούς του.

Ό,τι postάρω εδώ,ανεξάρτητα με το temp nick,πρέπει να του δίνετε την δέουσα προσοχή,είναι τεκμηριωμένο.B)

Τι να πω, δεν μου τον γνωρίζεις από κοντά αυτό τον φίλο σου να κονομήσω κι εγώ :-D?

Και με τον Τειρεσία πως τα βγάζει πέρα?

Δημοσ.
Η λυση δεν ειναι αυτη φυσικα.

Αυτη ειναι: logoleft1.jpg.

3. Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής, μπορούν να χρησιμοποιούνται για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών του προμηθευτή ή για την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών, ακόμη και όταν ο αποδέκτης του μηνύματος δεν έχει δώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή του, υπό την προϋπόθεση ότι του παρέχεται κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο η δυνατότητα να αντιτάσσεται, με εύκολο τρόπο και δωρεάν, στη συλλογή και χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών του στοιχείων, και αυτό σε κάθε μήνυμα σε περίπτωση που ο χρήστης αρχικά δεν είχε διαφωνήσει σε αυτή τη χρήση.

Γι' αυτό μου έχουν ζαλίσει τα @@ μέσω mail στο email του ξενοδοχείου μου;;

Μου έρχονται και λένε πως είμαι εγγεγραμένος συνδρομητής κιόλας!

Δημοσ.
Τι να πω, δεν μου τον γνωρίζεις από κοντά αυτό τον φίλο σου να κονομήσω κι εγώ :-D?

Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν αρκετά τέτοια άτομα με εκκαθαριστικό κάτω των 12000 ευρώ.Το ξέρω από τη μητέρα μου για πελάτες της, ολόκληρη στοίβα από λογαριασμούς της έχουν φέρει κατά καιρούς για να κάνουν αίτηση για αναχρηματοδότηση ( μεταφορές οφειλών σε ένα δάνειο). Από όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν εγκρινόταν τίποτα φυσικά για αναχρηματοδότηση.

Δε ξέρω πώς το καταφέρανε, εγώ μία δεύτερη πιστωτική προσπαθώ να βγάλω ( για να μεταφέρω τις οφειλές της πρώτης και να την καταργήσω) και μου την απορρίπτουν. Και φοιτητική πιστωτική μάλιστα απορρίπτουν.Δεν είμαι καλή " πελάτισσα", φαίνεται :lol:

Δημοσ.
Τρόμαξα να τον ξεφορτωθώ οχτώ χρόνια σε έξι τετραγωνικά μαζί,10/24/300,τώρα θες να στονε φορτώσω;Δεν είναι του τύπου μου να χώνω κόσμο,sorry,θα μείνεις με την απορία.

Είναι ειδική συνομωταξία οι τζαμπατζήδες.Θα βρεις κάτι παλιά posts του Αλέντζου να καταλάβεις την ένοια "λάθρα βιώσας".Δυό επίσημες (με παπά και κουμπάρο),ένα παιδί,τρεις τέσσερις γκόμενες (είναι και πηδίκουλας,πανάθεμά τον),τα γερόντια του,όλοι τόνε κάναν πέρα...Ευτυχώς δεν καπνίζει.:P

Δεν τα βγάζει...

Τελευταία φορά ήρθε κλητήρας και του έκανε κατάσχεση ...το χαλάκι της εξώπορτας.Και όπως μας είπε φίλος δικηγόρος,έπρεπε να φανεί αντιδικία (ή όπως στο διάλο το λένε αυτό),γιατί κοντεύανε να διαγραφτούν οι οφειλές του,μ' αυτόν δε τον τρόπο (την και καλά κατάσχεση) πήρε παράταση το φέσι του και έφτασε μέχρι τον αφαλό.

Χρωστάει σε 'όσους μιλάνε Ελληνικά,οι ξένοι έχουν έκτη (έβδομη,όγδοη κλπ) αίσθηση και τον αποφεύγουν...

Θες ακόμη να σας τα "φτιάξω";:mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 17:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ----------

Δε ξέρω πώς το καταφέρανε, εγώ μία δεύτερη πιστωτική προσπαθώ να βγάλω ( για να μεταφέρω τις οφειλές της πρώτης και να την καταργήσω) και μου την απορρίπτουν. Και φοιτητική πιστωτική μάλιστα απορρίπτουν.Δεν είμαι καλή " πελάτισσα", φαίνεται :lol:

Είναι περασμένο στο DNA,πρέπει να τόχεις δηλαδή.

Το κόλπο είναι να δαγκώνεις όσο έχεις δόντια (εκκαθαριστικό,btw) και να ανατροφοδοτείς τις παλιές,με αναλήψεις απ' τις καινούργιες.

Δεν έχει πάτο αυτό το πηγάδι,καλό μου,μην τα ζηλεύεις...;)

Δημοσ.

Παιδιά εγω στο μαγαζί έχω 3 γραμμές κοιτάξτε πως πήγαινε το σκηνικό...

με καλούσαν στην πρώτη γραμμή το έκλεινα, μετά απο 2 λεπτά ντριν η δεύτερη γραμμή πάλι το έκλεινα....μετά ντριν η τρίτη γραμμή και μετά καπάκια και στην γραμμή του ΦΑΞ εεε δεν πήγαινε άλλο.....

...στήν αρχή το έκλεινα ευγενικά...ύστερα το έκλεινα χωρίς δεύτερη σκέψη, ύστερα κάνα 2 τους έβρισα....προκοπή δεν είδα...με αυτόν τον τρόπο όμως πραγματικά ησύχασε το κεφάλι μου........αστείο το ξέρω...έλα που έπιασε όμως :-)

Δημοσ.
Τρόμαξα να τον ξεφορτωθώ οχτώ χρόνια σε έξι τετραγωνικά μαζί

Οπότε μάλλον δεν ήταν επιτυχημένη η μόντα του ε.

Εκτός αν τον δέσανε για άλλο λόγο, οπότε πάσο.

Δημοσ.
Οπότε μάλλον δεν ήταν επιτυχημένη η μόντα του ε.

Εκτός αν τον δέσανε για άλλο λόγο, οπότε πάσο.

Έξω είναι και σε χαιρετάει.

Όχι ρε χαζέ,δεν είναι γνωριμία της φυλακής,απ' τη δουλειά τόνε ξέρω.

Σιγά μην έκανα οχτώ χρόνια για ενάμισυ κιλό,πας καλά ρε;:-D

Δημοσ.

Ε δε τις ξέρω τις ταρίφες ντε.

Και που ξέρω 'γω τι πάστα ήταν το ενάμισι κιλό, του θεού ή του επιστήμονα; =ρ

Δημοσ.
Το κόλπο είναι να δαγκώνεις όσο έχεις δόντια (εκκαθαριστικό,btw) και να ανατροφοδοτείς τις παλιές,με αναλήψεις απ' τις καινούργιες.

Δεν έχει πάτο αυτό το πηγάδι,καλό μου,μην τα ζηλεύεις...;)

Κι είχα μείνει με την υποψία ότι οι τράπεζες σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όσο έχουν τον Τειρεσία, είναι κέρβεροι σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν μασάνε με πουστιές.

Πάει, φλωρέψανε κι αυτές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...