poisom Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι πολλούς απο εδώ μέσα σας έχουν πρήξει με το να σας καλούν διάφορες κοπελίτσες λέγοντας ότι είμαστε απο τράπεζα...και με πρόφαση ότι σας εγκρίθηκε το δάνειο ή ότι εκδόθηκε πιστοτική κάρτα προσπαθούν να σας κάνουν πελάτες! Να τι έκανα εγώ και ησύχασε το κεφάλι μου!!! ντριν *το τηλέφωνο* εγώ: Παρακαλώ? Τηλεφωνήτρια: Ναι γειά σας απο την "ΧΨΖ τάδε" τράπεζα είμαστε σας έχει εγγριθεί το τάδε δάνειο... εκεί μπαίνετε σε ρόλο γέρου ανθρώπου και χρησιμοποιείτε την χαρακτηριστηκή φωνή που κάνουν οι μεγάλοι άνθρωποι όταν μιλάνε!! (Βασικό) εγώ: ααα ωραία παιδάκι μου μάλιστα σας ακούω... Τηλεφωνήτρια: μπλα μπλα μπλα ενδιαφέρεστε για το τάδε δάνειο δηλαδή?? εγώ: (με την φωνή του γέρου μην ξεχνάτε) ναι παιδάκι μου...φυσικά και ενδιαφέρομαι να κάνω και κανένα δώρο στα εγγονάκια μου τα καημένα γιατί η σύνταξη δεν φτάνει! πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να πάρω το δάνειο?? Τηλεφωνήτρια: μπλα μπλα μπλα πόσο χρωνών είσαστε Κυριέ μου???? εγώ: έκλεισα τα 99 ζωή νάχω να με χαίροντε τα παιδιά μου.... Τηλεφωνήτρια: τουτ...τουτ...τουτ... το τηλέφωνο έχει κλείσει πλέον αχαχαχαχαχα!! Πραγματικά παιδιά εκεί που είχα 2-3 τηλεφωνήματα την ημέρα πλέον με καλούν 1 φορά την εβρδομάδα... Άντε γιατί είχε παραγήνει το κακό τους....
pappous_soulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εμένα μια φορά με έχουν πάρει τηλέφωνο μόνο. Μάλλον φταίει το nickname.
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ασε να κάνει λίγη πλάκα (για να μην τον παίρνουν ξανά )
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το άλλο το σκηνικό με τον τύπο που είχε μπακάλικο και του δώσαν δάνειο με το έτσι θέλω το ξέρετε? Ξέρετε αν αληθεύει? Πάντως αν είναι αλήθεια θέλω να τον γνωρίσω τον τύπο.
nickarmy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Η λυση δεν ειναι αυτη φυσικα. Αυτη ειναι: . δεν έχει πλάκα sellers για λέγε
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Έχω ένα φίλο που ζει κάτι χρόνια τώρα με τις κάρτες. Βάζει ίσα-ίσα νάρχονται στον αφρό κι αυτές που σκάνε ίσα-ίσα που τον αερίζουν. Τώρα τελευταία πήρε και μια αποζημίωση απ' τη δουλειά και έβαλε από ένα τριχίλιαρο φέσι σε κάθε μία απ' τις 7 κάρτες που του μείνανε (οι άλλες 25 "καήκανε").Υπολογίζει με το σαραντάρι του και με διάφορες δουλειές του ποδαριού (και του χεριού και του χεριού :ρ) να τη βγάλει μέχρι τη σύνταξη. Αν προλάβει μάλιστα και την υλοποίηση της "κοινωνικής" (ένα 360άρι),με δυο μαρουλάκια,μια κατσικούλα,δυό κοτούλες και καμια ...χήρα,ε,πασάς στα Γιάννενα που λένε. Καιρος να χρησιμοποιήσουμε τις θηλιές μας για κρέμασμά τους.
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εγώ όχι. Ο άνθρωπος δίνει μιά λύση για όταν τον καλούν για δάνεια/κάρτες κλπ και εγώ δίνω άλλη λύση για όταν τον καλούν για δάνεια/κάρτες κλπ.
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν με καταλαβαίνεις... Και γω για να πάρει δίνω συμβουλές,δεν δίνω για να πληρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.