Προς το περιεχόμενο

COOLERMASTER 932 HAF αποψεις

dkoum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανοιγω αυτο το θεμα για τους κατοχους του haf 932 για να μου πουν τις εντυπωσεις τους απο αυτο το κουτι

προσωπικα το εχω σαν κουτι ειναι πολυ καλο αλλα δεν του εχουν βαλει φιλτρα για την σκονη στους ανεμιστηρες και εχτες για ενα περιεργο λογο παρολο που εχω τους ανεμιστηρες σε χαμηλες στροφες αρχησε να κανει εναν ενοχλητικο θορυβο σαν να τριζει και οταν πιανω μπροστα τις θεσεις 5.25 σταματαει να τριζει

εχει κανεις καμια συμβουλη να μου πει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως η έλλειψη φίλτρων είναι μεγάλο μείον για το συγκεκριμένο κουτί διότι λόγω του εξαιρετικού airflow που έχει, γεμίζει πολύ σκόνη και σχετικά γρήγορα (αναλογα και που το έχεις).

Κοίταξε να δείς αν κάποια συσκευή που έχεις στις θέσεις 5,25" τρίζει σε επαφή με το μέταλλο, (Οπτικό μέσο, fan controller κλπ ανάλογα τι έχεις), λόγω συντονισμού. Πιθανόν να μην τα έχεις βιδώσει σωστά ή να μην τα έχεις βιδώσει καθόλου λόγω των έτοιμων clips που έχει το κουτί. Μπορείς εναλλακτικά να βάλεις κάποιο λαστιχάκι ενδιάμεσα να αποσβένει τους κραδασμούς. :-)

σε ευχαριστω μαλλον απο καποιο δισκο θα κανει συντονισμο γιατι χτες προσθεσα εναν και παρατηρισα μολις τα windows τον απενεργοποιουν σταματαει να τριζει θα το ανοιξω να δω

Αν είδες στο συγκεκριμένο κουτί στα 5,25" κλειδώνει μόνο από την αριστερή μεριά με το tool, και από την δεξιά κουνιέται.

Δεν ξέρω γιατί τέτοιο design flaw...

Επίσης μέσα στο κουτί με τις βίδες έχει κάτι αυτοκόλλητα αντικραδασμικά, κοίταξέ τα.

Για αυτο εγω εχω το NZXT Tempest,που εχει και κορυφαιο airflow,post Soviet design,και καθολου κραδασμους και χαρακτηριζεται σαν kicks ass απο το μεγα 3D Gameman στο Youtube.Αλλα για να μην μου την πεσουν οι coolermasterαδες και εχω και πονοδοντο σημερα, σοβαρα τωρα, ειναι εξαιρετικο το

HAF 932 και αν δεν ειχε τυχει να παρω το δικο μου που εκανε μονο 100 ευρω και εχει θεσεις για 8 δισκους,που εμενα με ενδιαφερει,και εγω μαλλον το HAF θα επαιρνα.

Υπαρχουν φτηνα πραγματακια που μπορεις να βαλεις για να αποφυγεις τους θορυβους και χρειαζεσαι αυτο το blower για να απομακρυνεις την σκονη.Αλλα πριν φυσηξεις πηγαινε το κουτι στο μπαλκονι και κανε και 2 βηματα πισω γιατι οταν φυσηξεις θα γινει σκονοεκρηξη.

Μαζεύει σκόνη και πρέπει να το καθαρίζεις που και που αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου..... μιας και το κουτι το πήρα καθαρά για το high airflow που παρέχει!!!

Πού μπορώ να βρω ένα blower της προκόπας, επειδή το 2KW πιστολάκι δεν κάνει όσα θα ήθελα;

Στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο που παρέθεσε ο benign είναι πιο δυσεύρετο και από GTX4XX τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της! Ρώτησα στις μεγάλες αλυσίδες, παντού εξαντλημένο. Ρώτησα και σε ένα άλλο μαγαζί, το αναμένουν. Ε,ρε ζήτηση το φυσητήρι!

Το κουτί μου αρέσει πάρα πολύ, νομίζω ότι έχει εξαιρετικό value for money.

Ναι ειμαι και εγω υπερηφανος κατοχος haf 932. Θεμα τριξιματος ειχα και εγω και τελικα διαπιστωσα οτι ετριζαν τα μεταλλικα ελασματα στις αχρισημοποιητες 5.25. Οντως το θεμα της σκονης ειναι το μειονεκτημα του κουτιου αλλα με ενα καλο blower καθαριζει με ελλεινη ευκολια. Για blower εχω αυτο : http://www.etools.gr/ergaleia-hlektrika/diafora-ergaleia/fishthras-unique-power-6.html και μου εχει βγει αστερι. Κατι αλλο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι τα ροδακια ειναι αθλια- μου εσπασαν 3 μεχρι που τα αλλαξα με μερικα πιο heavy duty.

παιδιά τα μαύρα αυτοκολλητάκια που έχει μέσα (αν κάνω λάθος διορθώστε με) είναι για να καλύπτουν το χρώμα του μετάλλου των dvd drives στις τρύπες της πρόσοψης, και όχι για τους κραδασμούς

small_CM_HAF19.jpg

προς το παρον εχει ηρεμισει απο θορυβο περα το προβλημα με την σκονη ειναι σε γενικες γραμμες ενα πολυ καλο πριν ειχα το stacker και αυτο κουταρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...