Προς το περιεχόμενο

τρόπος για να γράφω τους αγώνες (mundial)

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να γραφω στο σκληρο του υπ/στη αγωνες που ειναι 2 ωρες οι οποιοι να πιανουν 2 γιγα και οχι 8 γιγα που επιαναν οταν εγραφα απο μια καρτα τηλεορασης που είχα η οποια τα επεξε τωρα.Ενας φιλος μου ειπε να παρω ενα καλωδιο απο σκαρτ σε s-video kai να συνδεσω την τηλεοραση με το skart και το s-video με την καρτα γραφικων και μετα με το προγραμμα speedmedia νομιζω, να γράφω τους αγώνες.Αλλα δεν θέλω να μου πιάνει 8 γιγα (σε AVI) ο αγωνας γιατι αν γράψω 15 αγωνες θα πιάσει

100ΓΙΓΑ ΣΗΝ δλδ παει ο μισος σκληρος

Δημοσ.

1. Ο χώρος αποθήκευσης εξαρτάται άμεσα από το bitate (ποιότητα) της εγγραφής.

Αν η capture συσκευή έχει επιλογή δοκίμασε να το κατεβάσεις λίγο και κάνε μερικές δοκιμές.

2. Ο τρόπος που σου προτείνει ο φίλος σου θα δουλέψει μόνο αν η vga είναι avivo, δλδ έχει δυνατότητα video in, πράγμα που πολύ αμφιβάλω. Πρέπει να μας πεις το ακριβές μοντέλο της vga. Ένα απλό msi 4850 δεν λέει τίποτα.

Μην σε απασχολεί ιδιαίτερα ο χώρος στον δίσκο.

Μετά μπορείς να κάνεις κάθε αγώνα από ένα dvd (με το ConvetXtoDVD) και να αδειάσεις τον δίσκο σου.

Δημοσ.

γιατί με ενδιαφέρει το δεύτερο

η κάρτα μου επειδή δεν το είχα ψάξει τότε το κάνει αυτό το πράγμα?

Driver Packaging Version 8.712-100302b-096979C-ATI

Catalyst™ Version 10.3

Provider ATI Technologies Inc.

2D Driver Version 8.01.01.1010

2D Driver File PathDirect3D Version 8.14.10.0735OpenGL Version 6.14.10.9704

Catalyst™ Control Center Version 2010.0302.2233.40412

Primary Adapter

Graphics Card Manufacturer Powered by ATI

Graphics Chipset ATI Radeon HD 4800 Series

Device ID 9440

Vendor 1002

Subsystem ID 031A

Subsystem Vendor ID 1043

Graphics Bus Capability PCI Express 2.0

Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x16

BIOS Version 011.014.000.003

BIOS Part Number 113-AB70601-130

BIOS Date 2009/05/12

Memory Size 2815 MB

Memory Type HyperMemory

Core Clock in MHz 750 MHz

Memory Clock in MHz 900 MHz

Δημοσ.
γιατί με ενδιαφέρει το δεύτερο

η κάρτα μου επειδή δεν το είχα ψάξει τότε το κάνει αυτό το πράγμα?

Οι πληροφορίες του catalyst δεν λένε και πολλά, αλλά αν αναφέρεσαι στο μοντέλο της υπογραφής σου (asus eah4870) τότε μάλλον όχι.

Αν η κάρτα έχει τέτοια δυνατότητα τότε θα έχει και κάποιο καλώδιο μέσα που να συνδέεται από πίσω και να βγάζει βύσματα για video in.

Δημοσ.
Οι πληροφορίες του catalyst δεν λένε και πολλά, αλλά αν αναφέρεσαι στο μοντέλο της υπογραφής σου (asus eah4870) τότε μάλλον όχι.

Αν η κάρτα έχει τέτοια δυνατότητα τότε θα έχει και κάποιο καλώδιο μέσα που να συνδέεται από πίσω και να βγάζει βύσματα για video in.

η κάρτα μου ειναι αυτη

82671386.jpg

θα τη δω σημερα το μεσημερι απο μέσα και θα σας πω, πιστευω να μπορω να κάνω δουλεια.Αλιως πρεπει να παρω καρτα τηλεορασης... :cry:

Δημοσ.

έχει αυτό πίσω

http://techpubs.sgi.com/library/dynaweb_docs/hdwr/SGI_EndUser/books/O2_OG/sgi_html/figures/s.video.gif

Δημοσ.

@nickarmy: Η εικόνα που δείχνεις εμφανίζει δύο connectors, έναν 4pin μόνο video out και ένα 7pin που έχει και video in και video out.

Αν έχει video in, τότε μπορείς να κάνεις καταγραφή video από εξωτερική πηγή.

@GIANNHS400: Όπως είπα και πριν, αν έχει video in θα πρέπει να έχει και ένα καλώδιο που από την μία μεριά θα μπαίνει στην vga και από την άλλη θα έχει ένα video in και ένα video out.

Το καλώδιο που έχει είναι component out νομίζω.

Απ΄ ότι βλέπω όμως, η R4850 της MSI έχει 2 x dual-link DVI-I & 1 x S-Video Out, οπότε δεν πιστεύω να έχει video in.

Δημοσ.
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτο το svideo out? γιατι σαν εξοδος σηματος φαινεται και οχι σαν εισοδος

θα το δω άλλη μία οταν πάω σπίτι και θα γραψω

Δημοσ.

για σας παιδια επειδη με ενδιαφερει και εμενα,με ενα καλοδιο svideo σε scart μπορω να συνδεσω την asus gts250 μου με μια παλια 20αρα philips crt που εχω και να δω/γραψω τηλεοραση χωρις καρτα τηλεορασης;

Δημοσ.
για σας παιδια επειδη με ενδιαφερει και εμενα,με ενα καλοδιο svideo σε scart μπορω να συνδεσω την asus gts250 μου με μια παλια 20αρα philips crt που εχω και να δω/γραψω τηλεοραση χωρις καρτα τηλεορασης;

Το αν θα συνδέσεις την tv με το pc με scart δεν σημαίνει ότι θα μπορείς και να γράψεις αυτό που παίζει η Tv.

Για την ακρίβια ΔΕΝ μπορείς.

Οι περισσότερες tv έχουν ΜΟΝΟ video in από το scart και σπάνια βγάζουν εικόνα μέσω αυτού.

Για να μπορείς να καταγράψεις βίντεο θα πρέπει η κάρτα vga να έχει video in ή να έχεις κάρτα tv.

Στην συνέχεια θα πρέπει να συνδέσεις την vga με κάποια συσκευή αναπαραγωγής, όπως κάμερα ή video player (για το tv tuner του) ή dvd player.

Δημοσ.

ok είναι στα πλαίσια του μη νόμιμου αλλά ρε παιδιά αντί να τραβήξετε όλα αυτά γιατί δεν κατεβάζετε απλά τους αγώνες μετά? πολύ πιο εύκολο είναι...

Δημοσ.
Το αν θα συνδέσεις την tv με το pc με scart δεν σημαίνει ότι θα μπορείς και να γράψεις αυτό που παίζει η Tv.

Για την ακρίβια ΔΕΝ μπορείς.

Οι περισσότερες tv έχουν ΜΟΝΟ video in από το scart και σπάνια βγάζουν εικόνα μέσω αυτού.

Για να μπορείς να καταγράψεις βίντεο θα πρέπει η κάρτα vga να έχει video in ή να έχεις κάρτα tv.

Στην συνέχεια θα πρέπει να συνδέσεις την vga με κάποια συσκευή αναπαραγωγής, όπως κάμερα ή video player (για το tv tuner του) ή dvd player.

πρεπει να υποστιριζει η τηλεοραση μου εξοδο εικονας.και το s video στην καρτα μου κανει video in0644r.jpg

Δημοσ.

λοιπον παιδια αυτη ειναι η θυρα της κάρτας γραφικών μου: lllkp.png

ειναι svideo in αυτη η θύρα?..αυτην εχει η κάρτα στα σιγουρα το ειδα πριν λίγο.

Να πω την αληθεια πρεπει να γράφει αν βγάλω την κάρτα γραφικων να δω, γιατι τωρα αν κοιτάξεις πίσω στην έξοδο της κάρτας καλύπτετε απο το εσοχες του κουτιου και φενονται μόνο οι θυρες, και για να την βγάλω θέλει πολυ διαδικασια ετσι οπως εχω στησει το υπ/στη (στο σημειο που ειναι ο υπ/στης).

Τα 2 σκαρτ που εχει η TV ΕΙναι και IN & OUT, αλλα και απο τις 3 εψοδους rca μπορω να πάρω σημα απ την τηλεοραση.

Υ.Γ: τωρα ειδα οτι η τηλεοραση εχει θυρα svideo... οποτε διαλεγω και πέρνω.

Τωρα το θέμα ειναι ποιο πρόγραμμα θα γράφω τους αγώνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...