anthony_88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι αν κοπει, σιγουρα θα παιχτει η σεζον κανονικα. Επομενως, αν τελικα αυτη η σεζον που διανυουμε ειναι η τελευταια, το σημαντικο ειναι να υπαρχει σχεδιο που θα μας παει στο τελος γρηγοροτερα απο οτι ειχε αρχικα σχεδιαστει, ωστε να υπαρξει η λυση των μυστηριων.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι αν κοπει, σιγουρα θα παιχτει η σεζον κανονικα. Αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο. (εκτός και αν έχουν δεσμευτεί ΚΑΙ έχουν γυριστεί ήδη όλα τα επεισόδια της season). Επίσης, μπορεί να κάνουν και το άλλο σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις: να το βγάλουν από το κανονικό πρόγραμμα και να το παίξουν καλοκαίρι ή σε άλλη ακαθόριστη στιγμή. (ή μπορεί να πρέπει να περιμένεις dvd).
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 gotta ask τι κινητο ηταν αυτο στο τελος του επισοδειου...?
CarbonFibre Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 gotta ask τι κινητο ηταν αυτο στο τελος του επισοδειου...? HTC EVO 4g
dismemberer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μολις ειδα το επεισοδιο. Ρε μαγκες σοβαρα τωρα... ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ παει για φουντο?
marantonis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εσας βλεπω σας κραταει καλα... Εγω βρισκω τον τριτο κυκλο κατωτερο των προηγουμενων. Οχι οτι δε μου αρεσει πια η σειρα, αλλα δε με τραβαει οσο παλιοτερα. Σιγουρα δεν αξιζει κοψιμο ομως. Μας εχουν συνηθισει σε κατι τετοια παρολαυτα.
katsikoula Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 παιδια αλλο ενα φοβερο επεισοδιο!!!!!!! στο επομενο θα γινει της γνωστης το καγκελο φανταζομαι... θα πεσει πολυ κυνηγητο...
anthony_88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 βασικα, σαν να το πανε λιγο γρηγορα δε σας φαινεται. Ειπαμε, θελουμε εξελιξεις, αλλα καντε και λιγο κρατει! Μας εχει τρελανει η Φριτζαρα και φετος, ελπιζω να πανε ολα καλα (οπου καλα, βαλτε να εχουμε αξεχαστο τελος, ειτε κοπει φετος, ειτε του χρονου)
skiabox Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλά μιλάμε ότι θα γίνει χαμός από το επόμενο επεισόδιο. Πάρτε και ένα ενδιαφέρον link : http://www.fringetelevision.com/
salliara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 βασικα, σαν να το πανε λιγο γρηγορα δε σας φαινεται. γρηγορα? περασαν 10 επεισοδια για να αποφασισει να γυρισει πισω η ολιβια, η να παρει χαμπαρι ο πιτερ τι παιζει. Αντε να γινει λιγο ΜΑΧΗΗΗΗ
Kasrith Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εσας βλεπω σας κραταει καλα... Εγω βρισκω τον τριτο κυκλο κατωτερο των προηγουμενων. Οχι οτι δε μου αρεσει πια η σειρα, αλλα δε με τραβαει οσο παλιοτερα. Σιγουρα δεν αξιζει κοψιμο ομως. Μας εχουν συνηθισει σε κατι τετοια παρολαυτα. βασικα, σαν να το πανε λιγο γρηγορα δε σας φαινεται. Ειπαμε, θελουμε εξελιξεις, αλλα καντε και λιγο κρατει! Μας εχει τρελανει η Φριτζαρα και φετος, ελπιζω να πανε ολα καλα (οπου καλα, βαλτε να εχουμε αξεχαστο τελος, ειτε κοπει φετος, ειτε του χρονου) Νομίζω πως πάει πολύ καλά η τρίτη. Όσο για την ταχύτητα των γεγονότων, έτσι και τα βλέπαμε όλα μαζί αντί βδομάδα παρά βδρομάδα, νομίζω πως θα μας φαινόταν μια χαρά ταχύτητα. Πολύ καλό το επεισόδιο, χαμός στο επόμενο. Εκτός αν... Το παρατραβήξουν για να τους κρατήσει το κυνηγητό. Αν πχ πει ο Peter την Altolive για το τηλεφώνημα και αυτή τα μπαλώσει. Έτσι και το πάνε σαυτή την κατεύθυνση μονο να το παρατραβήξουν θα ξενερώσω (και σεις φαντάζομαι) ταμάλα... ---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:19 ---------- Καλά μιλάμε ότι θα γίνει χαμός από το επόμενο επεισόδιο.Πάρτε και ένα ενδιαφέρον link : http://www.fringetelevision.com/ Γαμάτο σιτε Πρώτον συνεχίζουν τα cameo του Observer?! Δεύτερον Γουστάρω κίνηση απο Πέμπτη σε Παρασκευή.
marantonis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τα εσπασε το καινουριο! Απτην αρχη μεχρι το τελος, και ακομα περισσοτερο σ' αυτο. Σχετικα με την ταχυτητα, καλα κανουν και το πανε ετσι. Θα προτιμουσατε να θελει 3 επεισοδια για να παρουσιασει κατι που χρειαζεται 10-15 λεπτα κανονικα, οπως γινεται σε αλλες περιπτωσεις; κι εγω περιμενα πως οσα εγιναν στο τελος θα τα βλεπαμε στο επομενο επεισοδιο, αλλα ξαφνιαστηκα ευχαριστα.
sheik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Υπεροχη σαιζον, η καλυτερη σειρα φετος! 2 Δεκεμβρίου το επόμενο επεισόδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.