sheik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ελπιζω αν την κοψουν φετος (στο demo ειναι κατω απο 2.0) να υπαρχει καποιο σχεδιο ωστε να τελειωσει ομαλα και οχι βεβιασμενα. Ειναι κριμα να τη φαει η μαρμαγκα μια τετοια σειρα. Tι ειναι το demo? Επειδή λέω να τα δω όλα μαζεμένα το καλοκαίρι (βαριέμαι να περιμένω 1-2 βδομάδες για κάθε επεισόδιο, το ίδιο θα κάνω για όλες τις σειρές φέτος) πώς πάει; Είναι τόσο καλό όσο και η προηγούμενη σεζόν; Ειναι προς το παρων ακομα καλυτερη απο την 2η.
anthony_88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το demo ειναι οι ηλικιες 18-49. ενδιαφερουν περισσοτερο τα καναλια. Ας πουμε, με ενα ντεμο στο 2 εως 2.2 εισαι σχετικα ασφαλης πλεον που ουτως ή αλλως οι τηλεθεασεις δεν ειναι τοσο υψηλες. Αν ομως πεφτεις απο το 2, και εχεις και συνολικη τηλεθεαση χαμηλη, τα πραγματα γινονται δυσκολα. Χονδρικα παντα ολα αυτα και εντελως θεωρητικα. Αν ας πουμε το Φριντζ ηταν στο nbc δυσκολα θα κοβοταν ακομα και με αυτα τα νουμερα. Το fox θα δουμε τι θα κανει.
sheik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Κριμα παντως η σειρα να κανει τοσο χαμηλα νουμερα...
katsikoula Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πωπω φοβερο επεισοδιο! πωρωθηκα τρελα ομως!!! μια θεωρεια μου: τελικα μετα απο καμποσα επεισοδια (προς το τελος προφανως) θα καταφερουν να συναρμολογησουν την συσκευη και να καταλαβουν που χρησιμευει. οταν θα ερθει η ωρα να την χρησιμοποιησουν το βημα θα το κανει ο Peter (μιας και απο οτι ολοι ξερουμε αυτος ειναι το "κλειδι" για να παρει μπρος η συσκευη) αλλα τελευταια στιγμη επειδη θα καταλαβουν οτι αυτη η ενεργεια του θα τον σκοτωσει, η Olivia (μαλλον αυτη απο το αλλο συμπαν) επειδη θα εχει συμπαθησει το δικα μας συμπαν ή δεν ξερω εγω γιατι ή ενας απο τους δυο Γουολτερ θα επιχειρησει να τον σωσει τελευταια στιγμη και πεθανει αυτη/αυτος αντι αυτου.
sheik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τελειο το επεισοδιο, η Φριντζαρα φετος εχει σπασει ολα τα κοντερ λεμε!
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Απορώ πως δεν έχει τηλεθέαση... Κοιτάξτε που θα μας το κόψουν πριν κλείσει κάποια ιστορία.
shodan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γίνεται μια τέτοια σειρά να μην κάνει νούμερα; Ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια σπέρνουν
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η σειρά αρχίζει να λοστίζει ή μου φαίνεται; Τι numbers και κλειδί του σύμπαντος;Έλεος.Τους κόβω να μπερδεύουν και εδώ τα μπούτια τους.
dismemberer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αρχισαν τα petition save fringe κλπ.. Κακο δειγμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ναι δυστυχώς είναι από τις σειρές που κινδυνεύουν
katsikoula Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 τουλαχιστον ας ολοκληρωθει η σαιζον και να τελειωσει εκει η σειρα χωρις τεταρτη σαιζον. απλα ειναι βλακεια να κοψουν την τριτη σαιζον στην μεση...
skiabox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ποπο τι επεισοδιαρα ήταν αυτή.Ο 3ος κύκλος παίρνει φωτιά!
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η σειρά αρχίζει να λοστίζει ή μου φαίνεται;Τι numbers και κλειδί του σύμπαντος;Έλεος.Τους κόβω να μπερδεύουν και εδώ τα μπούτια τους. Και μένα μου φάνηκε μέγα μλκια αυτό...
vlachaquito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τρελο επεισοδιο, μου φανηκε σαν ταινια!!! Ασχετο στον walter γιατι δεν δινουν ενα οσκαρ. και ας ειναι σε σειρα
skiabox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τρελο επεισοδιο, μου φανηκε σαν ταινια!!! Ασχετο στον walter γιατι δεν δινουν ενα οσκαρ. και ας ειναι σε σειρα Καλά ο walter είναι ο πιο απίστευτος χαρακτήρας σε σειρά ever!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.