Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελπιζω αν την κοψουν φετος (στο demo ειναι κατω απο 2.0) να υπαρχει καποιο σχεδιο ωστε να τελειωσει ομαλα και οχι βεβιασμενα. Ειναι κριμα να τη φαει η μαρμαγκα μια τετοια σειρα.

Tι ειναι το demo?

:o

Επειδή λέω να τα δω όλα μαζεμένα το καλοκαίρι (βαριέμαι να περιμένω 1-2 βδομάδες για κάθε επεισόδιο, το ίδιο θα κάνω για όλες τις σειρές φέτος) πώς πάει; Είναι τόσο καλό όσο και η προηγούμενη σεζόν;

Ειναι προς το παρων ακομα καλυτερη απο την 2η.

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το demo ειναι οι ηλικιες 18-49. ενδιαφερουν περισσοτερο τα καναλια. Ας πουμε, με ενα ντεμο στο 2 εως 2.2 εισαι σχετικα ασφαλης πλεον που ουτως ή αλλως οι τηλεθεασεις δεν ειναι τοσο υψηλες. Αν ομως πεφτεις απο το 2, και εχεις και συνολικη τηλεθεαση χαμηλη, τα πραγματα γινονται δυσκολα. Χονδρικα παντα ολα αυτα και εντελως θεωρητικα. Αν ας πουμε το Φριντζ ηταν στο nbc δυσκολα θα κοβοταν ακομα και με αυτα τα νουμερα. Το fox θα δουμε τι θα κανει.

Δημοσ.

πωπω φοβερο επεισοδιο! πωρωθηκα τρελα ομως!!!

μια θεωρεια μου:

τελικα μετα απο καμποσα επεισοδια (προς το τελος προφανως) θα καταφερουν να συναρμολογησουν την συσκευη και να καταλαβουν που χρησιμευει. οταν θα ερθει η ωρα να την χρησιμοποιησουν το βημα θα το κανει ο Peter (μιας και απο οτι ολοι ξερουμε αυτος ειναι το "κλειδι" για να παρει μπρος η συσκευη) αλλα τελευταια στιγμη επειδη θα καταλαβουν οτι αυτη η ενεργεια του θα τον σκοτωσει, η Olivia (μαλλον αυτη απο το αλλο συμπαν) επειδη θα εχει συμπαθησει το δικα μας συμπαν ή δεν ξερω εγω γιατι ή ενας απο τους δυο Γουολτερ θα επιχειρησει να τον σωσει τελευταια στιγμη και πεθανει αυτη/αυτος αντι αυτου.

Δημοσ.

Γίνεται μια τέτοια σειρά να μην κάνει νούμερα; Ιδιαίτερα τα τελευταία επεισόδια σπέρνουν

Δημοσ.

Η σειρά αρχίζει να λοστίζει ή μου φαίνεται;

Τι numbers και κλειδί του σύμπαντος;Έλεος.Τους κόβω να μπερδεύουν και εδώ τα μπούτια τους.

Δημοσ.

τουλαχιστον ας ολοκληρωθει η σαιζον και να τελειωσει εκει η σειρα χωρις τεταρτη σαιζον. απλα ειναι βλακεια να κοψουν την τριτη σαιζον στην μεση...

Δημοσ.
Η σειρά αρχίζει να λοστίζει ή μου φαίνεται;

Τι numbers και κλειδί του σύμπαντος;Έλεος.Τους κόβω να μπερδεύουν και εδώ τα μπούτια τους.

Και μένα μου φάνηκε μέγα μλκια αυτό...

Δημοσ.
Τρελο επεισοδιο, μου φανηκε σαν ταινια!!!

Ασχετο στον walter γιατι δεν δινουν ενα οσκαρ. και ας ειναι σε σειρα :P

Καλά ο walter είναι ο πιο απίστευτος χαρακτήρας σε σειρά ever!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...