Kasrith Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο επεισοδιο, το ευχαριστηθηκα. Αλλωστε εχω πει οτι αυτα που εχουν πολυ Walter ειναι τ΄αγαπημενα μου. Οσο για το focus στο Ford: Σιγα το πραγμα, μισο δευτερολεπτο ηταν. Δεν ειπα οτι ηταν και τοσο τραγικο απο μονο του, αλλα μετα απο τετοιο product integration (βλ 30 Rock ) το Ford ηταν το αποκορυφωμα. Ειναι ξενερα, ειδικα σε μια σειρα τετοιου επιπεδου (απο της καλυτερες τρεχον). θυμασαι περιπου σε ποιο λεπτο ηταν? γιατι ολοι το λετε και το ξαναλετε και μονο εγω δεν το εχω παρατηρησει Ηταν κοντα στο τελος, μολις πριν σκασει το κυνηγητο Olive+Peter με Shapeshifter
Insignificant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Θα ζήλεψαν από Leverage/Burn Notice που είναι γεμάτα στην διαφήμιση των Hyundai (στο 2ο μέχρι και ατάκες λένε)
Insignificant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Θα ζήλεψαν από Leverage/Burn Notice που είναι γεμάτα στην διαφήμιση των Hyundai (στο 2ο μέχρι και ατάκες λένε)
Sadako Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Θα αναφερθώ λίγο στο 2ο επεισόδιο, μιας και φέτος τα βλέπω όλα λίγο πολύ με διαφορά φάσης.. Υποθέτω πως έχει ξανααναφερθεί, αλλά για μένα ήταν ΤΕΤΟΙΟ plot hole που με χάλασε ψιλοάσχημα και δεν αντέχω να μην το σχολιάσω, έστω και ετεροχρονισμένα.. Μα καλά, είναι δυνατόν να χτίζεται όλη η ένταση στην σκηνή με τον τύπο που σκοτώνει η Μαϊμου-Ντάναμ και προσπαθεί να τον κρύψει στο μπάνιο, όταν βλέπει να τρέχουν τα αίματα κάτω από την πόρτα να καβαλάει τον Πήτερ (δεν σε χάλασε μπαγάσα) και όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο να πηδάει στην νέα σκηνή που έχουν ήδη φτάσει στον σταθμό; WTF?!?!? Δηλαδή πώς ο Πήτερ σηκώθηκε και πήγε ως την πόρτα χωρίς να πάει καν το μάτι του στην λιμνούλα με τα αίματα; Έλεος δηλαδή. Ας έδειχναν έστω κανά χαζό αιτιολογικό, αλλά όχι έτσι να σε αφήνουν με την απορία.. Major fail για μένα...
Sadako Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Θα αναφερθώ λίγο στο 2ο επεισόδιο, μιας και φέτος τα βλέπω όλα λίγο πολύ με διαφορά φάσης.. Υποθέτω πως έχει ξανααναφερθεί, αλλά για μένα ήταν ΤΕΤΟΙΟ plot hole που με χάλασε ψιλοάσχημα και δεν αντέχω να μην το σχολιάσω, έστω και ετεροχρονισμένα.. Μα καλά, είναι δυνατόν να χτίζεται όλη η ένταση στην σκηνή με τον τύπο που σκοτώνει η Μαϊμου-Ντάναμ και προσπαθεί να τον κρύψει στο μπάνιο, όταν βλέπει να τρέχουν τα αίματα κάτω από την πόρτα να καβαλάει τον Πήτερ (δεν σε χάλασε μπαγάσα) και όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο να πηδάει στην νέα σκηνή που έχουν ήδη φτάσει στον σταθμό; WTF?!?!? Δηλαδή πώς ο Πήτερ σηκώθηκε και πήγε ως την πόρτα χωρίς να πάει καν το μάτι του στην λιμνούλα με τα αίματα; Έλεος δηλαδή. Ας έδειχναν έστω κανά χαζό αιτιολογικό, αλλά όχι έτσι να σε αφήνουν με την απορία.. Major fail για μένα...
Kasrith Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Yeeeeeaaaaahh! Mολις ειδα διαφημιση για καινουριο επισοδειο σημερα
salliara Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μα καλά, είναι δυνατόν να χτίζεται όλη η ένταση στην σκηνή με τον τύπο που σκοτώνει η Μαϊμου-Ντάναμ και προσπαθεί να τον κρύψει στο μπάνιο, όταν βλέπει να τρέχουν τα αίματα κάτω από την πόρτα να καβαλάει τον Πήτερ (δεν σε χάλασε μπαγάσα) και όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο να πηδάει στην νέα σκηνή που έχουν ήδη φτάσει στον σταθμό; WTF?!?!? Δηλαδή πώς ο Πήτερ σηκώθηκε και πήγε ως την πόρτα χωρίς να πάει καν το μάτι του στην λιμνούλα με τα αίματα; Έλεος δηλαδή. Ας έδειχναν έστω κανά χαζό αιτιολογικό, αλλά όχι έτσι να σε αφήνουν με την απορία.. Major fail για μένα... ρε συ να ταν μονο αυτο? εσενα δεν σε παραξενεψε καθολου το ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ανταλλαχτηκαν οι ολιβιες?
scullyist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θα ζήλεψαν από Leverage/Burn Notice που είναι γεμάτα στην διαφήμιση των Hyundai (στο 2ο μέχρι και ατάκες λένε) Μπα, να στο βάλω στο πραγματικό του πλαίσιο:tip: H Ford ήταν η κύρια χορηγός των x-files όλα τα χρόνια, δεν νομίζω να είδαμε ποτέ M&S να οδηγούν κάτι άλλο (επιπλέον, οι Anderson και Duchovny είχαν κάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά διαφημιστικά για την Ford). ...You get the drift.
skiabox Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Επιτέλους αρχίζει να θυμάται η Olivia!Σαν πολύ αέρα είχαν πάρει οι others!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moυ αρεσε η ατακα του "αλλου" Γουολτερ Η φυση δεν ξερει καλο και κακο, ξερει ισορροπια και ανισορροπια. Δινει τον τονο στη σειρα για το alternate universe
marantonis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moυ αρεσε η ατακα του "αλλου" ΓουολτερΗ φυση δεν ξερει καλο και κακο, ξερει ισορροπια και ανισορροπια. Δινει τον τονο στη σειρα για το alternate universe Κι εγω τη σταμπαρα. Πολυ σωστη ατακα.
anthony_88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ελπιζω αν την κοψουν φετος (στο demo ειναι κατω απο 2.0) να υπαρχει καποιο σχεδιο ωστε να τελειωσει ομαλα και οχι βεβιασμενα. Ειναι κριμα να τη φαει η μαρμαγκα μια τετοια σειρα.
yannis27gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Επειδή λέω να τα δω όλα μαζεμένα το καλοκαίρι (βαριέμαι να περιμένω 1-2 βδομάδες για κάθε επεισόδιο, το ίδιο θα κάνω για όλες τις σειρές φέτος) πώς πάει; Είναι τόσο καλό όσο και η προηγούμενη σεζόν;
salliara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Επειδή λέω να τα δω όλα μαζεμένα το καλοκαίρι (βαριέμαι να περιμένω 1-2 βδομάδες για κάθε επεισόδιο, το ίδιο θα κάνω για όλες τις σειρές φέτος) πώς πάει; Είναι τόσο καλό όσο και η προηγούμενη σεζόν; κι εγω ετσι κανω με τις περισσοτερες! το μονορουφι ειναι το καλυτερο αλλα με το φριντζ δεν κρατιεμαι με τπτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.