guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 τι γρίφοι είναι αυτοί πρωι πρωι και δεν έχω πιει καφε; ποια είναι αυτή;
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ποιος ο λογος να "σκοτώσουν" την Jillian Foster? που κολλαει αυτη τωρα; σε λαθος θεμα εισαι. παντως νομιζω το τελευταιο επισοδειο δεν ηταν φιλερ, νομιζω εδειξε καποια πραματα που θα παιξουν ρολο στα επομενα επεισοδεια, σιγα σιγα η ολιβια ξαναπαιρνει τα πανω της η εστω ο αλλωτε παλιος της φιλος θα την βοηθησει
Kasrith Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ποιος ο λογος να "σκοτώσουν" την Jillian Foster? Πω πω μεκαψες...
trelosjack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 που κολλαει αυτη τωρα; σε λαθος θεμα εισαι. Μωρε στο σωστο ειμαι... απλα ετυχε να προσεξω ενα οικειο ονομα
Kasrith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ειχαμε πολυ δυνατο Walter στο σημερινο Oh, don't eat my pudding! Θεος! Καλο το επισοδειο, αλλα μου την εδωσε ΠΟΛΥ η συνεχη διαφημιση προιοντων. Δηλαδη ηταν παντα αισχος (σε ολες της σειρες), αλλα το ΣΙΧΑΘΗΚΑ σημερα, ειδικα στο τρελο ζουμ στο Taurus (Ford). Ημαρτον
marantonis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ειχαμε πολυ δυνατο Walter στο σημερινο Επιτελους... ο Walter ειναι απο τους κυριους λογους που βλεπω τη σειρα και στα τελευταια τον ειχαν ψιλο"κοψει". Θα το δω αυριο μαζι με Supernatural:cool: edit: Κας μενεις εξωτερικο με διαφορα ωρας ή εισαι πλασμα της νυκτας κι εσυ;
dimitris2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αναρωτιέμαι: στην τελευταία σκηνή που δείχνει Bolivia και τον Peter υπάρχει περίπτωση ο Peter να μην δει το τατουάζ της; Επίσης, είχα την εντύπωση ότι οι shapeshifters δεν μπορούν να παραμένουν στο ίδιο σώμα για πολύ καιρο....
katsikoula Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καλο το επισοδειο, αλλα μου την εδωσε ΠΟΛΥ η συνεχη διαφημιση προιοντων. Δηλαδη ηταν παντα αισχος (σε ολες της σειρες), αλλα το ΣΙΧΑΘΗΚΑ σημερα, ειδικα στο τρελο ζουμ στο Taurus (Ford). Ημαρτον δεν το παρατηρησα καν
eltoro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αναρωτιέμαι: στην τελευταία σκηνή που δείχνει Bolivia και τον Peter υπάρχει περίπτωση ο Peter να μην δει το τατουάζ της; Επίσης, είχα την εντύπωση ότι οι shapeshifters δεν μπορούν να παραμένουν στο ίδιο σώμα για πολύ καιρο.... Στο προηγούμενο επεισόδιο αν θυμάμαι καλά της το έσβησε ο shapeshifter
Kasrith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 edit: Κας μενεις εξωτερικο με διαφορα ωρας ή εισαι πλασμα της νυκτας κι εσυ; Toronto city. Διαφορα 7 ωρες, και τα βλεπω τα επισοδεια συνηθως live. Στο προηγούμενο επεισόδιο αν θυμάμαι καλά της το έσβησε ο shapeshifter Δεν νομιζω να ηταν στο προηγουμενο, αλλα ναι αυτο εγινε
sugata Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 δεν το παρατηρησα καν Ειδικά αυτό ήταν που έκανε καραμπάμ. Δηλαδή παίζει και να μην κοίταγες καν εκείνη την στιγμή για να μην το είδες.
salliara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 πιο πολυ απ ολα με εντυπωσιασε η μουσικη στο τελευταιο λεπτο!! πως θα μαθουμε τι ειναι??
marantonis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο επεισοδιο, το ευχαριστηθηκα. Αλλωστε εχω πει οτι αυτα που εχουν πολυ Walter ειναι τ΄αγαπημενα μου. Οσο για το focus στο Ford: Σιγα το πραγμα, μισο δευτερολεπτο ηταν.
katsikoula Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο επεισοδιο, το ευχαριστηθηκα. Αλλωστε εχω πει οτι αυτα που εχουν πολυ Walter ειναι τ΄αγαπημενα μου. Οσο για το focus στο Ford: Σιγα το πραγμα, μισο δευτερολεπτο ηταν. θυμασαι περιπου σε ποιο λεπτο ηταν? γιατι ολοι το λετε και το ξαναλετε και μονο εγω δεν το εχω παρατηρησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.