Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4)Η μηχανη δεν πηγε τον Πητερ στο μελλον. Την 1η φορα, ο Πητερ μπηκε στη μηχανη, κατεστρεψε το αλλο συμπαν και φτασαμε στο μελλον του 2026. Εκει, ο Γουωλτερ βρηκε τροπο να τα αναστρεψει ολα αυτα, στελνει τον Πητερ μεσω σκουληκοτρυπας στο παρελθον, ακριβως τη στιγμη στην οποια ο Πητερ μπαινει στο μηχανημα. Μονο που τωρα κανει αλλη επιλογη, δε καταστρεφει το συμπαν, αλλα "ενωνει" τα 2 μεταξυ τους.

εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει , είναι πως αυτά που λες , που και εγώ τα ίδια κατάλαβα βλέποντας το finale , οδήγησαν παράλληλα και στο ότι ο Peter δεν υπήρξε ποτέ .

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι καταλαβα κατι αλλο

οτι δεν μεταφερθηκε το σωμα του Πιτερ αλλα η συνειδηση για λιγο. Και εξηγουμαι, οπως σωστα λεει ο Σέικ, ο Πιτερ κατεστρεψε το αλλο Συμπαν και ετσι φτασαμε στο μελλον που ειδαμε στο φινάλε. ΑΛΛΑ, σε αυτο το μελλον ειδαμε τον Πιτερ να ξυπναει και να μην ξερει που ειναι κξαι αργοτερα να λενε οι αλλοι "μας ελεγες οτι ηρθες απο το παρελθον"

Οποτε εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι

Τ0 η στιγμη που μπαινει ο Πιτερ στη μηχανη και καταστρεφει το ΑΛΛΟ Συμπαν

Τ+15 το Συμπαν ΜΑΣ εχει προχωρησει. Εκει, 15χρονια μετα την εισοδο στη Μηχανη η συνειδηση του Πιτερ απο την Τ0 μπαινει στο σώμα του ο οποιος συνερχεται και νομιζει οτι ειναι απο το παρελθον. Για λιγο ομως, μετα γυρναει η συνειδηση Τ+26. Το πως και το γιατι, μην με ρωτατε.

Αυτο κολλαει με τις αντιδρασεις του πιτερ στο προτελευταιο και με το πως εξελιχτηκε το τελευταιο.

Και τωρα το catch... Με τον ιδιο μηχανισμο, στο πρηγουμενο επεισοδιο, ας πουμε την Τ-1 που ειναι οταν ο Πιτερ πηγε την 1η φορα να μπει στη Μηχανη και τον τιναξε, μετα συνήλθε και ειχε μεσα του μια αλλη συνειδηση, οπου ο Γουολτερ ηταν στο Λιμπερτι Αιλαντ και ο Πιτερ εψαχνε ενα κερμα σε ενα μαγαζι στη Νεα Υορκη

Νομιζω οτι αυτα τα σκηνικα τα εχουμε υποτιμησει αλλα θα τα βρουμε μπροστά μας την 4η σεζον

Δημοσ.

Περισσοτερες πληροφοριες για την ανανεωση.

<<Fringe was renewed for a fourth season on March 24, 2011. It will consist of twenty-two episodes.>>

Παντως πιστευω οτι σε σχεση με το lost εχει πολυ λιγοτερα ratings και δεν ξερω αυτο κατα ποσο θα παιξει στο αν θα το κοψουν γιατι ολο πεφτουν.Μπορει να ειναι και η τελευταια σεζον αυτη(?)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για εμένα η σειρά έχει τα καλά και τα άσχημα της. Αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ένα λάθος λογικής που καταστρέφει όλη την μυθολογία της σειράς και έχει να κάνει με τη δημιουργία παράλληλων συμπάντων.

Αν θυμάστε στον πρώτο κύκλο όταν ο Walter εξηγούσε στην Olivia τι συμβαίνει είχε σχεδιάσει κάτι που έμοιζε με δέντρο. Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε στιγμή η κάθε απόφαση μας σε σχέση με όλες τις εναλλακτικές δημιουργεί όχι 2 αλλά άπειρα διαφορετικά σύμπαντα. Άρα με ποιά λογική υπάρχουν μόνο 2 σύμπαντα στη σειρά; Και πότε δημιουργήθηκαν αυτά; Και γιατί έπειτα έπαψαν να δημιουργούνται άλλα;

Εκτός φυσικά αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν άπειρα αλλά ο Walter άνοιξε μια πόρτα μόνο ως προς ένα από αυτά. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά πάλι η μυθολογία χάνει τη δύναμη της καθώς και αυτά τα δυο να καταρεύσουν θα υπάρχουν άπειρα στα οποία θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι πρωταγωνιστές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εισβάλω στο topic για να σας πω ότι έχω δει μέσα σε 5 μέρες τις πρώτες 2 σεζόν και τη μισή 3η!!! Τρελό κόλλημα το Fringe!

ειδικά το πέρασμα ανάμεσα στα σύμπαντα με τους 2διμους πύργους και το μπρούτζινο άγαλμα της ελευθερίας είναι mindblowing! Όπως και τα concepts των πρώτων 2 σεζόν (ειδικά της 2ης θα έλεγα που αρχίζει και παίρνει άλλη διάσταση η σειρά)

Πιστεύω ότι η σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμα να δώσει, αλλά πρέπει να γυρίσουν στις πρωτότυπες ιδέες των πρώτων 2 σεζόν για να κρατήσει την επιτυχία της

Δημοσ.

Εισβάλω στο topic για να σας πω ότι έχω δει μέσα σε 5 μέρες τις πρώτες 2 σεζόν και τη μισή 3η!!! Τρελό κόλλημα το Fringe!

ειδικά το πέρασμα ανάμεσα στα σύμπαντα με τους 2διμους πύργους και το μπρούτζινο άγαλμα της ελευθερίας είναι mindblowing! Όπως και τα concepts των πρώτων 2 σεζόν (ειδικά της 2ης θα έλεγα που αρχίζει και παίρνει άλλη διάσταση η σειρά)

Πιστεύω ότι η σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμα να δώσει, αλλά πρέπει να γυρίσουν στις πρωτότυπες ιδέες των πρώτων 2 σεζόν για να κρατήσει την επιτυχία της

Δες και το τελος της τριτης και θα αλλαξει ο ορισμος του mindblowing στο μυαλο σου

Δημοσ.

Δες και το τελος της τριτης και θα αλλαξει ο ορισμος του mindblowing στο μυαλο σου

Εμένα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε το τέλος της 3ης. Γενικά όλη η 3η σεζόν με ξένισε λιγάκι. Ίσως το σενάριο, ίσως οι ερμηνείες, σαν να ξέφυγαν λίγο από το αρχικά. Για την ακρίβεια άρχισε να με ξενίζει λίγα επεισόδια πριν το τέλος της 2ης σεζόν. Μέχρι τότε ήταν κορυφή.Όχι ότι τώρα δεν είναι καλό, αλλά κάτι με χαλάει...

Δημοσ.

Η 3η για μενα ηταν εξαιρετικοτατη μεχρι τα μισα, μετα το χαλασε λιγο.

Παντως, αν καποιο επεισοδιο μου ερχετε στο νου με το που ακουω fringe, παραδοξως ειναι ενα σχετικα αυτοτελες: Το White Tulip. Αριστουργημα με τα ολα του, ειδικα η τελευταια σκηνη σε ανατριχιαζει τερμα :)

Δημοσ.

Η 3η για μενα ηταν εξαιρετικοτατη μεχρι τα μισα, μετα το χαλασε λιγο.

Παντως, αν καποιο επεισοδιο μου ερχετε στο νου με το που ακουω fringe, παραδοξως ειναι ενα σχετικα αυτοτελες: Το White Tulip. Αριστουργημα με τα ολα του, ειδικα η τελευταια σκηνη σε ανατριχιαζει τερμα :)

Αφού παίζει ο robocop :P

Αλλά ναι ήταν απο τα καλύτερα αυτοτελή επεισόδια που έχει βγάλει το fringe.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού παίζει ο robocop :P

Αλλά ναι ήταν απο τα καλύτερα αυτοτελή επεισόδια που έχει βγάλει το fringe.

ο ηθοποιος που εκανε τον robocop ας πουμε παιζει και στο dexter. μολις τον ειδα λεω: ποιος ειναι αυτος;

α ο ανθρωπος πυκνωτης χαχαχααχχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...