DKNI Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 δεν καταλαβες... την μηχανη και τα χειρογραφα τα εφτιαξε ο Walter απο το μελλον. Οχι, αυτο λεμε. ο Γουολτερ του μελλοντος - αυτος στο τελευταιο επεισοδιο - δεν την εφτιαξε, την βρηκε οπως ειδαμε, απλα την εστειλε πισω. Δεν μαθαμε πως/γιατι φτιαχτηκε sheik στο DD ηταν πιο απλο, γιατι σαν φυσικη υπαρξη, ολα εγιναν κανονικα και υπηρχαν παραλληλα συμπαντα. Δηλαδη η μηχανη του αεροπλανο δεν επεσε σε μελλοντικο Συμπαν αλλα σε ενα tangent που φτιαχτηκε λογω του παραδοξου. Επομενως δεν εχουμε το προβλημα που εχουμε εδω. Σαν φυσικο αντικειμενο, η μηχανη φτιαχτηκε αρχικα απο καποιους μηχανικους σε ενα Συμπαν
sheik Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 δεν καταλαβες... την μηχανη και τα χειρογραφα τα εφτιαξε ο Walter απο το μελλον. Οχι δεν τα εφτιαξε. Κι αυτο γιατι εχουμε κλειστο ατερμονα βρογχο. Ο Γουωλτερ εχει ΗΔΗ στην κατοχη του τα κομματια της μηχανης και τα χειρογραφα. Τα οποια στο μελλον, τα στελνει μεσω σκουληκοτρυπας στο παρελθον ωστε να τα βρουν οι ιδιοι οπως ειδαμε. Το λεει αλλωστε και ο ιδιος, "ειναι παραδοξο". EDIT: Στην ουσια εχουμε ακριβως το ιδιο πραγμα με την πυξιδα του Ριτσαρντ στο Λοστ, μονο που αυτη δεν ...κατεστρεφε συμπαντα, δεν επαιζε τελος παντων τοσο τεραστιο ρολο στη πλοκη οπως η μηχανη κι ετσι δεν μας πειραζε
bilis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και εκει που ελεγα οτι η σειρα ειναι τέλεια.... εγινε ακόμα πιο ΤΕΛΕΙΑ!! Dourif ..ο κακός του MystIII:Exile ειναι παλι εδω να τον κηνυγαμε.. http://www.youtube.com/watch?v=-1UpewXjVxU&feature=related Στη 4η season φερτε μας τον Ghen!!
marantonis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ουαου. Δεν ειχα μπερδευτει τοσο, ωσπου να διαβασω τα σχολια σας στα spoilers
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Dourif ..ο κακός του MystIII:Exile ειναι παλι εδω να τον κηνυγαμε.. ο πιο γνωστος του ρολος ειναι ο Chucky η κουκλα δολοφονος. καλα νεα που θα ειναι στο Fringe.
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αυτος δεν επαιζε τον Wormtongue στον Αρχοντα μαζι με τον Τζον Νομπλ(που εκανε τον Επιτροπο της Μινας Τιριθ)??
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 O Brad Dourif ήταν επίσης ο Billy στο One Flew over the Cuckoo's nest.. (ήταν πολύ καλός ως Saavedro στο Myst III - Exile).
bilis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 ναι ναι,Αυτός ειναι, έπαιζε στον άρχοντα των δαχτυλιδιών
sanji Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θελω να ρωτησω κατι αλλο εγω,ο πιτερ ουσιαστικα μετεφερε ολο τοα αλο συμπαν στο αλλο,ή μονο αυτους που ηταν στο ιδιο δωματιο[olivia,walter,walternate,folivia κλπ.] Υπαρχει περιπτωση αυτο που ειδαμε να ειναι μια αλλη εκδοχη του μελλοντος,ή ο πιτερ να εχει παγιδευτει στο αλλο παραλληλο συμπαν οπως ειχε γινει με την ολιβια
sheik Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οχι, στην ουσια ενωσε τα 2 συμπαντα, δημιουργησε μια γεφυρα. Η μεταφορα απο το ενα στο αλλο ειναι πλεον ευκολη, μεσω του δωματιου αυτου στο liberty island κι ολα αυτα με σκοπο τα 2 συμπαντα να συνεργαστουν ωστε να αποφυγουν την καταστροφη
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οχι, στην ουσια ενωσε τα 2 συμπαντα, δημιουργησε μια γεφυρα. Η μεταφορα απο το ενα στο αλλο ειναι πλεον ευκολη, μεσω του δωματιου αυτου στο liberty island κι ολα αυτα με σκοπο τα 2 συμπαντα να συνεργαστουν ωστε να αποφυγουν την καταστροφη Ναι; Εγω νομιζα πως ειχαν ενωθει τα 2 συμπαντα...
ducatirulez Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Στο e21 πως μετεφεραν τη μηχανη στο liberty island αφου δεν ειχαν απενεργοποιησει ακομα την ασπιδα? Στις επομενες σεζον θελω να αποδειχτει πως η παρατηρητες ειναι εξωγηινοι και η ολη φαση με τα συμπαντα ειναι μερος ενος ευρυτερου διαγαλαξιακου patern...
sanji Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εγω εχω αλλη απορια. 1.Αφου ο πητερ μετεφερε τοσα ατομα απο το ενα συμπαν στο αλλο πως και δεν δημιουργηθηκε μια δινη να τους ρουφηξει. 2.Ο πιτερ δεν τον σφυριξε στην folivia και εβγαλαν ενα εξωγαμο.Αυτο που πηγε ,δηλαδη η folivia γεννησε μονη της. 3.Και αν ολα αυτα που ειδαμε ειναι στη φαντασια του πιτερ και βλεπει ενα αλλο γεγονος που θα μπορουσε να γινει,οπως τοτε που εξηγουσε ο γουλτερ στην ολιβια τις επιλογες που κανουμε στη ζωη και μας οδηγουν σε αλλα γεγονοτα. 4.Αφου η μηχανη πηγε τον πητερ στο μελλον να δει αυτα που θα γινουνκαι να προειδοποιησει τους αλλους γιατι δεν τον εστελνε στο παρελθον να σταματησει τον γουολτερ.(προφανως θα τελειωνει η σειρα αλλα ποιος ξερει) 5.το κερμα που πηρε στο 21 επεισοδιο τι σκ**α το θελε 6.Φανταζεστε στο τελος τελος μετα απο 6-7 σεζον να δειχνει ξερω εγω τον γουολτερ να καπνιζει χορτο και να τα φανταζεται ολα αυτα Δειτε κατι ακομα που μας προιδεασε για το τελος!!! 2026 Τυχαιο??????.........Δεν Νομιζω!!
sheik Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εγω εχω αλλη απορια. 1.Αφου ο πητερ μετεφερε τοσα ατομα απο το ενα συμπαν στο αλλο πως και δεν δημιουργηθηκε μια δινη να τους ρουφηξει. 2.Ο πιτερ δεν τον σφυριξε στην folivia και εβγαλαν ενα εξωγαμο.Αυτο που πηγε ,δηλαδη η folivia γεννησε μονη της. 3.Και αν ολα αυτα που ειδαμε ειναι στη φαντασια του πιτερ και βλεπει ενα αλλο γεγονος που θα μπορουσε να γινει,οπως τοτε που εξηγουσε ο γουλτερ στην ολιβια τις επιλογες που κανουμε στη ζωη και μας οδηγουν σε αλλα γεγονοτα. 4.Αφου η μηχανη πηγε τον πητερ στο μελλον να δει αυτα που θα γινουνκαι να προειδοποιησει τους αλλους γιατι δεν τον εστελνε στο παρελθον να σταματησει τον γουολτερ.(προφανως θα τελειωνει η σειρα αλλα ποιος ξερει) 5.το κερμα που πηρε στο 21 επεισοδιο τι σκ**α το θελε 6.Φανταζεστε στο τελος τελος μετα απο 6-7 σεζον να δειχνει ξερω εγω τον γουολτερ να καπνιζει χορτο και να τα φανταζεται ολα αυτα 1) Μεσω της μηχανης ο Πητερ μπορει να κανει οτι θελει. Να καταστρεψει οποιο συμπαν θελει, να φτιαξει αλλο, να ενωσει κλπ. Εφοσον μεσω της μηχανης εγινε οτι εγινε, λογικο να μην εμφανιστουν δινες κλπ 2) Φανταζομαι θα μαθουμε οτι τελικα το εκανε με αλλον, εφοσον πλεον Πητερ no more. 4)Η μηχανη δεν πηγε τον Πητερ στο μελλον. Την 1η φορα, ο Πητερ μπηκε στη μηχανη, κατεστρεψε το αλλο συμπαν και φτασαμε στο μελλον του 2026. Εκει, ο Γουωλτερ βρηκε τροπο να τα αναστρεψει ολα αυτα, στελνει τον Πητερ μεσω σκουληκοτρυπας στο παρελθον, ακριβως τη στιγμη στην οποια ο Πητερ μπαινει στο μηχανημα. Μονο που τωρα κανει αλλη επιλογη, δε καταστρεφει το συμπαν, αλλα "ενωνει" τα 2 μεταξυ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.