Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γου α ου !!!

Οποιαδήποτε σύγκριση με το lost στο σεναριακό επίπεδο είναι άκυρη. Τo Fringe είναι έτη φωτός μπροστά

Correction...ΜΠΟΡΕΙ να ειναι.

Μετα το Λοστ, φοβαμαι και τον ισκιο μου αν δεν δω το τελος. Σαν τον Σολωνα ενα πράγμα

Δημοσ.

Correction...ΜΠΟΡΕΙ να ειναι.

Μετα το Λοστ, φοβαμαι και τον ισκιο μου αν δεν δω το τελος. Σαν τον Σολωνα ενα πράγμα

Εγώ είχα ξενερώσει πολύ πριν φτάσουμε στο τέλος

Δημοσ.

Εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί αν πάνε στο

μέλλον

τα σκηνικά και μόνο είναι άλλο επίπεδο παραγωγής.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάντε ένα ταιμ άουτ.Και στο lost μέχρι την τέταρτη σεζόν λέγαμε τι τέλεια σειρά είναι αυτή.Στην 5 άρχησε η κατρακύλα και στην 6 ήταν χάλια.Οπότε έχουμε ακόμα για το lost μην βιάζεστε.Τέλος τρίτης σεζόν στο lost ήταν απίστευτο το φινάλε.

Δημοσ.

Αντε ας το δει καποιος κι ας πει ενα WOW ξερω γω ρε :P

Εγω λεω να περιμενω τους υποτιτλους.

Απ' οτι φαινεται θα 'ναι πολυ καλο.

Δημοσ.

Αρχίσαν τα αντίστοιχα

τα του Faraday στο Lost

, κι ανησυχω. Θα γίνει τουλαχιστον αυτή τη φορα κάτι... σαν "Lost done right" ; οέο ;

Δημοσ.

Το είδα, το είδα!

Μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό επεισόδιο και στο τέλος σε αφήνει σε μια κατάσταση: :confused:

Τώρα δηλαδή πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη;

Edit: "Jaw Dropping Season Finale" :D

Δημοσ.

Πραγματικα το προηγουμενο έκανε για season finale και το σημερινο για series finale. Aπλα δεν δειξανε την 4η σεζον καθολου,χεχε :mrgreen:

Παντως εχω την κλασσικη απορια

i get it με το οτι εγινε, εγινε και δεν ξεγραφει, αλλα ποιος εφτιαξε την μηχανη αρχικα? Θελω να πω σε καποιο σημειο στο χρονο, η Μηχανή κατασκευάστηκε. Σαν φυσικη οντοτητα. Απο ποιον και ποτε?

Επισης, θυμαμαι τους Observers πριν αρκετα επεισοδια που βλεπανε καποιον (μαλλον ο Πιτερ ηταν τελικα και οχι ο Γουολτερ) και λεγανε "Ειναι ακομα ζωντανος". Τι σχεση ειχε τοτε αυτο με τα σημερινα?

Δημοσ.

Πραγματικα το προηγουμενο έκανε για season finale και το σημερινο για series finale. Aπλα δεν δειξανε την 4η σεζον καθολου,χεχε :mrgreen:

Παντως εχω την κλασσικη απορια

i get it με το οτι εγινε, εγινε και δεν ξεγραφει, αλλα ποιος εφτιαξε την μηχανη αρχικα? Θελω να πω σε καποιο σημειο στο χρονο, η Μηχανή κατασκευάστηκε. Σαν φυσικη οντοτητα. Απο ποιον και ποτε?

Επισης, θυμαμαι τους Observers πριν αρκετα επεισοδια που βλεπανε καποιον (μαλλον ο Πιτερ ηταν τελικα και οχι ο Γουολτερ) και λεγανε "Ειναι ακομα ζωντανος". Τι σχεση ειχε τοτε αυτο με τα σημερινα?

σεζον 4η

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...