Hal9000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 http://www.tv.com/fr...tspot;gumball;1 γου α ου !!! Οποιαδήποτε σύγκριση με το lost στο σεναριακό επίπεδο είναι άκυρη. Τo Fringe είναι έτη φωτός μπροστά
DKNI Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 γου α ου !!! Οποιαδήποτε σύγκριση με το lost στο σεναριακό επίπεδο είναι άκυρη. Τo Fringe είναι έτη φωτός μπροστά Correction...ΜΠΟΡΕΙ να ειναι. Μετα το Λοστ, φοβαμαι και τον ισκιο μου αν δεν δω το τελος. Σαν τον Σολωνα ενα πράγμα
Hal9000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Correction...ΜΠΟΡΕΙ να ειναι. Μετα το Λοστ, φοβαμαι και τον ισκιο μου αν δεν δω το τελος. Σαν τον Σολωνα ενα πράγμα Εγώ είχα ξενερώσει πολύ πριν φτάσουμε στο τέλος
skiabox Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί αν πάνε στο μέλλον τα σκηνικά και μόνο είναι άλλο επίπεδο παραγωγής.
king2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά κάντε ένα ταιμ άουτ.Και στο lost μέχρι την τέταρτη σεζόν λέγαμε τι τέλεια σειρά είναι αυτή.Στην 5 άρχησε η κατρακύλα και στην 6 ήταν χάλια.Οπότε έχουμε ακόμα για το lost μην βιάζεστε.Τέλος τρίτης σεζόν στο lost ήταν απίστευτο το φινάλε.
marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αντε ας το δει καποιος κι ας πει ενα WOW ξερω γω ρε Εγω λεω να περιμενω τους υποτιτλους. Απ' οτι φαινεται θα 'ναι πολυ καλο.
flamelab Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αρχίσαν τα αντίστοιχα τα του Faraday στο Lost , κι ανησυχω. Θα γίνει τουλαχιστον αυτή τη φορα κάτι... σαν "Lost done right" ; οέο ;
sotosko Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το είδα, το είδα! Μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό επεισόδιο και στο τέλος σε αφήνει σε μια κατάσταση: Τώρα δηλαδή πρέπει να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη; Edit: "Jaw Dropping Season Finale"
dismemberer Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ωραίο το τέλος. Δεν χρειάζεται και άλλη season. Πραγματικα, μια χαρα μου εκανε για series finale.
DKNI Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πραγματικα το προηγουμενο έκανε για season finale και το σημερινο για series finale. Aπλα δεν δειξανε την 4η σεζον καθολου,χεχε Παντως εχω την κλασσικη απορια i get it με το οτι εγινε, εγινε και δεν ξεγραφει, αλλα ποιος εφτιαξε την μηχανη αρχικα? Θελω να πω σε καποιο σημειο στο χρονο, η Μηχανή κατασκευάστηκε. Σαν φυσικη οντοτητα. Απο ποιον και ποτε? Επισης, θυμαμαι τους Observers πριν αρκετα επεισοδια που βλεπανε καποιον (μαλλον ο Πιτερ ηταν τελικα και οχι ο Γουολτερ) και λεγανε "Ειναι ακομα ζωντανος". Τι σχεση ειχε τοτε αυτο με τα σημερινα?
xavier Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πραγματικα το προηγουμενο έκανε για season finale και το σημερινο για series finale. Aπλα δεν δειξανε την 4η σεζον καθολου,χεχε Παντως εχω την κλασσικη απορια i get it με το οτι εγινε, εγινε και δεν ξεγραφει, αλλα ποιος εφτιαξε την μηχανη αρχικα? Θελω να πω σε καποιο σημειο στο χρονο, η Μηχανή κατασκευάστηκε. Σαν φυσικη οντοτητα. Απο ποιον και ποτε? Επισης, θυμαμαι τους Observers πριν αρκετα επεισοδια που βλεπανε καποιον (μαλλον ο Πιτερ ηταν τελικα και οχι ο Γουολτερ) και λεγανε "Ειναι ακομα ζωντανος". Τι σχεση ειχε τοτε αυτο με τα σημερινα? σεζον 4η
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.