xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εμενα το φιναλε του Αλιας μου αρεσε παντως(αντιθετα με το λοστ)
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 @privateer Νομιζω οτι εδω εχει και παραεχει. Στο αλλο στη συντριπτικη πλειοψηφια των επεισοδιων ουτε καν στα credits αναφεροταν και το ελεγαν οι παραγωγοι "Ρε παιδια, ενας φιλος ειναι, βοηθησε αρχικα και τελος" ενω εδω κανονικα αναφερεται σε καθε επεισοδιο και δεν το εχει αρνηθει κανεις. Δεν το τρεχει day to day αλλα σιγουρα ξερει τι παιζει και εχει λογο το ενδεχομενο ο Πιτερ που ξυπναει στο νοσοκομειο να ειναι ο Πιτερ απο ένα άλλο μέλλον όπου ο Γουολτερ ειναι Υπουργος Αμυνας το εχουμε αποκλεισει?
katsikoula Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 @privateer Νομιζω οτι εδω εχει και παραεχει. Στο αλλο στη συντριπτικη πλειοψηφια των επεισοδιων ουτε καν στα credits αναφεροταν και το ελεγαν οι παραγωγοι "Ρε παιδια, ενας φιλος ειναι, βοηθησε αρχικα και τελος" ενω εδω κανονικα αναφερεται σε καθε επεισοδιο και δεν το εχει αρνηθει κανεις. Δεν το τρεχει day to day αλλα σιγουρα ξερει τι παιζει και εχει λογο το ενδεχομενο ο Πιτερ που ξυπναει στο νοσοκομειο να ειναι ο Πιτερ απο ένα άλλο μέλλον όπου ο Γουολτερ ειναι Υπουργος Αμυνας το εχουμε αποκλεισει? ναι
sheik Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 @privateer Νομιζω οτι εδω εχει και παραεχει. Στο αλλο στη συντριπτικη πλειοψηφια των επεισοδιων ουτε καν στα credits αναφεροταν και το ελεγαν οι παραγωγοι "Ρε παιδια, ενας φιλος ειναι, βοηθησε αρχικα και τελος" ενω εδω κανονικα αναφερεται σε καθε επεισοδιο και δεν το εχει αρνηθει κανεις. Δεν το τρεχει day to day αλλα σιγουρα ξερει τι παιζει και εχει λογο το ενδεχομενο ο Πιτερ που ξυπναει στο νοσοκομειο να ειναι ο Πιτερ απο ένα άλλο μέλλον όπου ο Γουολτερ ειναι Υπουργος Αμυνας το εχουμε αποκλεισει? Οχι οι 2 showrunners ειναι ο Jeff Pinkner και ο Joel Wyman( το αντιστοιχο δηλαδη με lindelof & cuse στο Lost). Ο J.J ουτε που ασχοληθηκε εκτος απο να ειναι στα χαρτια executive producer. Μαλιστα δε πρεπει να εχει γραψει ουτε ενα επεισοδιο,ενω στο Lost ειχε γραψει και καναδυο.
DKNI Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ναι Γιατι? βλεπεις εναν Πιτερ να ξυπναει και να νομιζει οτι ο Ουολτερ ειναι Υπουργος Αμυνας, οτι ειναι στο Λιμπερτι Αιλαντ, και να πηγαινει σε ενα pawn shop για να βρει ενα νομισμα. Ενα pawn shop που ηταν σιγουρος οτι ηταν εκει αλλα ηταν αλλου τελικα. Και όλα αυτά τα ξεπερασαμε με το "ηταν μπερδεμενος απο το χτυπημα και τη μηχανη και ειχε μπερδεψει τα δυο συμπαντα"?? Too easy κατα τη γνώμη μου
guido Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εννοείς αυτο που μας δείχνει στο τέλος , να είναι όχι από οταν μπηκε στην μηχανή και μετα , αλλά αφού "τον χτύπησε το ρευμα" και πριν ξυπνήσει; και να μας δείξει στον φιναλε τι έγινε εκεί , και μετα προς το τέλος τι θα γίνει με το μηχανημα πλεον στο παρόν; λοστοφλασμπακιές αλλά me like
DKNI Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 http://www.tv.com/fringes-season-finale-trailer-looks-like-the-best-movie-ever-video/story/25766.html?tag=hotspot;gumball;1 Μe wants see Fringe now ME WANTS SEE FRINGE NOW ME WANTS SEE FRINGE NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!! Me likes broyle's eyes Νομιζω οτι κατι εχει να πει και για το αν ο JJ Abraams εχει σχεση (1ο ονομα στη μαρκιζα των παραγωγων) Επισης απο το διαολογο στο τελος, μαλλον Universe 2 καπουτ - αποτι λεει ο Walternate - και λογικα Universe 1+Universe 2=universe 3, δηλαδη ειχαμε καποιο fusion. Αλλα μαλλον (μπορεί και οχι)
vaso7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν θα δω το τρειλερ, δεν θα δω το τρειλερ! Αντε 3 μερες ακόμα μέχρι το Σάββατο!!!!
king2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εχω μείνει 2 επεισόδια πίσω και περιμένω την Παρασκευη να τα δω όλα μαζί.Είδα λίγο απο το trailer όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ και μου αρέσει πάρα πολύ εκεί που το πάνε.Στο lost τα λέγαμε και βγήκαμε τελείως λάθος και στο τέλος απογοήτευση, εδώ όμως όλα προχωράνε πολύ καλύτερα απο ότι το lost.Ίσως έβαλε μυαλό ο Abrams.
katsikoula Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Σαββατο φιναλε? οχι Παρασκευη? Παρασκευη φιναλε στο εξωτερικο. ο θειος το φερνει Σαββατο πρωι κ αν θες υποτιτλους θα περιμενεις λιγακι. εγω παντως θα κανω την παλικαρια κ θα περιμενω την Web-DL εκδοση με υποτιτλους. μαλλον Κυριακη βραδυ δλδ ή Δευτερα... καλο μου κουραγιο...
salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παρασκευη φιναλε στο εξωτερικο. ο θειος το φερνει Σαββατο πρωι ναι οντως! καηκα λιγο Σαββατοβραδο ιτ ιζ λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.