Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα μπορούσε άνετα να είναι το τελευταίο επεισόδιο της season 3.

Απορώ τι θα δείξουν στο επόμενο.(έχει βγει κανένα trailer?)

Δημοσ.

Απαντάω μόνος μου :

για time travel διαβαζω στα ξενα φορουμς.αρχισαμε τα Λοστ κολπα.. :mrgreen:

Ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην έχει cartoons!

Δημοσ.

Νομίζω πως το time travel έχει πολλές πιθανότητες.

Αν θυμάμαι καλά το νέο WTC έμοιαζε πολύ με το σχεδιαζόμενο στην πραγματικότητα.

Άρα στο ίδιο σύμπαν αλλά μπροστά.....λέμε τώρα

Δημοσ.

καλο επεισοδιο αλλα μεχρι εκει... καλο...

αν θυμαστε στις προηγουμενες σαιζον ημασταν στην πριζα τα τελευταια 2-3 επεισοδια ενω σε αυτη τη σαιζον εγω τουλαχιστον μπηκα απο τα τελευταια 3-4 λεπτα του προτελευταιου επεισοδιου... ελπιζω στην επομενη σαιζον να καλυτερεψουν τα πραγματα

ειδα τα σχετικα trailers και οντως μιλαμε για time travel και συγχωνευση των δυο συμπαντων

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ με ψήνει άγρια να το συνεχίσω απο εκεί που το άφησα, αλλά λίγο απο τα σπόιλερς σας που ανοίγω και διαβάζω, σε συνδυασμό με το όνομα J.J. Abrams στην παραγωγή, με κολλάει.

Πραγματικά περιμένετε στο τέλος να λυθούν ερωτήματα κι έτσι? :-(

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ με ψήνει άγρια να το συνεχίσω απο εκεί που το άφησα, αλλά λίγο απο τα σπόιλερς σας που ανοίγω και διαβάζω, σε συνδυασμό με το όνομα J.J. Abrams στην παραγωγή, με κολλάει.

Πραγματικά περιμένετε στο τέλος να λυθούν ερωτήματα κι έτσι? :-(

καλα αυτη δεν ειναι λογικη τωρα... επειδη τα εκανε σαλατα σε μια σειρα δεν σημαινει οτι δεν πηρε το μαθημα του... αλλοστε εχουμε κ τεταρτη σαιζον οποτε δεν περιμενουμε και τιποτα απαντησεις μεχρι το τελος αυτης

ποτε ξεκιναει συνηθως η επομενη σαιζον? τον Σεπτεμβριο?

Δημοσ.

καλα αυτη δεν ειναι λογικη τωρα... επειδη τα εκανε σαλατα σε μια σειρα δεν σημαινει οτι δεν πηρε το μαθημα του...

Δεύτερη σειρά... Και στο Alias απο ότι μου είπαν τα ίδια έγιναν.

Τέλος πάντων ας μην χαλάσουμε το νήμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα πέσω στον πειρασμό και θα την ξεκινήσω τελικά. :-D

Δημοσ.

Ούτε στο Λοστ αλλα ούτε και εδώ ο JJ έχει καμιά σοβαρή ενασχόληση και σίγουρα δεν αυτός που θα δώσει τις όποιες απαντήσεις που θα χρειαστούν στο τέλος (που και στην τελική σιγα τα μεγάλα ερωτηματα που έχει το Fringe).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...