Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βρε δες τον hack Βοb Orci επιτελους γραφει και μια σειρα της προκοπης.αν και οπως φαινεται απο αυτα που διαβαζω εδω, σαπουνοποιειται αλα Λοστ.oh well.

καποιος να πει στον JJ Abrams να ξεκολησει απο τα Lens flares,νομιζα οτι τοχε παρακανει στο Star Trek αλλα η εμμονη του με αυτο το εφε στο Fringe ειναι ακομα χειροτερη. :mrgreen:

Δημοσ.

google is your friend...

εψαξα στον φιλο μου και ειδα κ αυτες που αναφερει ο vlachaquito αλλα δεν ειδα καποια γυμνη - γυμνη. αυτες ειναι μισογυμνες :P

προς Anna Torv: η γιαγια μου ελεγε αν κανεις κατι να το κανεις καλα, αλλιως μην το κανεις καθολου :P

Δημοσ.

ε ειναι νιοπαντρη και ντροπαλουλα ακομα.μπορει του χρονου να μας δειξει ολο το πακετο.εδω στο τελος το εδειξε και η Ζηνα που το επαιζε μανα και σεμνη. :rolleyes:

υγ. στο λικ στο interview που δινει,αναφερει οτι εχει κανει μια sex scene και δειχνει τα boobs της.to the bat-google robin. :mrgreen:

Δημοσ.

Filler με wtf τελος... απογοητευση...

1) μεχρι τα τελευταια λεπτα κατα την γνωμη μου τελειως

ανουσιο. ολη η ιστορια με το δολλαριο τι ηθελε να μας πει?? Οτι νομιζε οτι ηταν στο αλλο συμπαν?? για 2-3 ωρες??

2) στο τελος δλδ

μεταφερθηκε στο μελλον?? μας εδειξε την πλακα για να μας πει οτι ειναι στο δικο μας συμπαν, και οτι γινεται το ελα να δεις??

Και ολα αυτα στο προτελευταιο επεισοδιο... περιμενα πολυ περισσοτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...