nikos21aek Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εννοείται.Από την αρχή μέχρι το τέλος εννοείται.Αλλά από το 14ο επεισόδιο μέχρι το 18ο;;Nα λες fringara/η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή και μετά από 4 επεισόδια να λες μάπα,χάλασε,πάει η σειρά,την μπηδήξανε κτλ κτλ ε είναι λίγο κάπως.Για εμένα τουλάχιστον.Θα πω μέτριο/κακό επεισόδιο και τίποτα παραπάνω και θα την κρίνω στο τέλος.
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι νόημα έχει να βγει κάποιος και να σχολιάσει αρνητικά το γεγονός το οτι κάποιοι γράψανε πως ξενέρωσαν με τα τελευταία 4 επεισόδια ενώ πριν ήταν ικανοποιημένοι. λες και μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα δηλ και την λες στον άλλο επειδή δεν ειναι σωστός οπαδός που δεν έδειξε εμπιστοσύνη και πίστη στην δυνατότητες της ομάδας κι έτσι .
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αρχικα ειναι μεν εξελιγμενοι, αλλα νομιζω ειχαν πει οτι ειναι διαφορετικα εξελιγμενοι. Δηλαδη εχουν καποια πραγματα μπροστα απο εμας, αλλα τους λειπουν καποια πραγματα. Πχ εχουν τα ακουστικα αλλά εχετε δει κινητο? Αν δεν θες να μιλησεις, και θες να στειλεις μηνυμα? Anyway, το Point ειναι ότι ειναι πιο εξελιγμενοι αλλα δεν κανουν τα παντα, αρα δεν παιζει το "σιγουρα θα εχουν ενα ματζαφλαρι για να γινει η δουλεια" Οσον αφορα τις μηχανες, νομιζω προς το παρον η υποθεση που μπορουμε να κάνουμε ειναι οτι κατι ενεργοποιηθηκε με το DNA του μικρου. Αλλα αν ειδες το preview μετα το επεισοδιο, ο Σαμ λεει "it wasn't supposed to happen yet" οποτε ισως υπάρχει αλλη εξηγηση Σε κάθε περίπτωση, δεν ξερουμε ακριβως πως δουλεύει η μηχανή, υπομονη 4 μερες και θα μαθουμε Και εδω μπενει μια αλλη ερωτηση. Πως και στο τελευταιο (πιο προσφατο) επισοδειο η μηχανη δεν αφησε τον Πιτερ να την ακουμπησει, ενω παλιοτερα την ενεργοποιησε και μαλιστα εξ' αποστασεως? Ισως να μπορει να την ακουμπησει μονο στον δικο του κοσμο... Οπως και να εχει, και οπως και ειπες, υπομονη 4 μερες :/ Επισης, να προσθεσω οτι εχεις ενα αρκετο δικιο στο θεμα της εξελιξης στην την αλλη πλευρα. x)
Kasrith Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 λες και μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα δηλ και την λες στον άλλο επειδή δεν ειναι σωστός οπαδός που δεν έδειξε εμπιστοσύνη και πίστη στην δυνατότητες της ομάδας κι έτσι . Και αυτό το παράδειγμα όμως το ίδιο παράλογο είναι
nikos21aek Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι νόημα έχει να βγει κάποιος και να σχολιάσει αρνητικά το γεγονός το οτι κάποιοι γράψανε πως ξενέρωσαν με τα τελευταία 4 επεισόδια ενώ πριν ήταν ικανοποιημένοι. λες και μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα δηλ και την λες στον άλλο επειδή δεν ειναι σωστός οπαδός που δεν έδειξε εμπιστοσύνη και πίστη στην δυνατότητες της ομάδας κι έτσι . Καμία σχέση.Απλά όταν σου αρέσει μια σειρά και μπαίνεις στο thread να πείς τη γνώμη σου για το επεισόδιο,να συζητήσεις κτλ και τα μισά πόστ είναι "πω μάπα τελείως" "σαν το λοστ θα το κάνουνε και αυτό" "έχει καταντήσει η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου" κτλ κτλ τι να κάτσεις να πεις;Δεν έχεις και όρεξη να συζητήσεις τίποτα.Και δεν μιλάμε για πραγματάκια που δεν σου άρεσαν σε ένα επεισόδιο κτλ που αυτά είναι θέματα προς συζήτηση αρκετά ενδιαφέροντα,μιλάμε για άσχημο κράξιμο.Και όταν μάλιστα είναι άτομα τα οποία μέχρι πρίν 3 4 βδομάδες εξυμνούσαν τη σειρά και γούσταρες να μπαίνεις να διαβάζεις τι γράφουν για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο η ξενέρα είναι ακόμη μεγαλύτερη λες πλάκα μας κάνει τώρα ο άλλος;Ας δημιουργηθεί ένα thread κράξιμο σειρών γενικό και να μπαίνει εκεί όποιος θέλει να κράζει.Δεν το λέω για να την πω σε κανέναν.Απλά το λέω γιατί έχουμε καταντήσει τα μισά νήματα hater νήματα.Υποτίθεται ότι τα νήματα είναι για άτομα τα οποία βλέπουν τη σειρά και τους αρέσει για να συζητάνε.Δεν σου αρέσει,σε χάλασε,χάρη σε 3 μέτρια επεισόδια σου φαίνεται η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου;Σε έχει χαλάσει τελείως,βλέπεις το επεισόδιο 0day και ας μην το γουστάρεις τόσο;Δικαίωμά σου και μπράβο σου αλλά σε κάποιους άλλους αρέσει οπότε μην τους μαμάς το θέμα τελείως.Άμα καθόμασταν όλοι όσες σειρές δεν μας αρέσουν να μπαίνουμε και να κράζουμε θα γινόταν της κακομοίρας εδώ μέσα.
katsikoula Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καμία σχέση.Απλά όταν σου αρέσει μια σειρά και μπαίνεις στο thread να πείς τη γνώμη σου για το επεισόδιο,να συζητήσεις κτλ και τα μισά πόστ είναι "πω μάπα τελείως" "σαν το λοστ θα το κάνουνε και αυτό" "έχει καταντήσει η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου" κτλ κτλ τι να κάτσεις να πεις;Δεν έχεις και όρεξη να συζητήσεις τίποτα.Και δεν μιλάμε για πραγματάκια που δεν σου άρεσαν σε ένα επεισόδιο κτλ που αυτά είναι θέματα προς συζήτηση αρκετά ενδιαφέροντα,μιλάμε για άσχημο κράξιμο.Και όταν μάλιστα είναι άτομα τα οποία μέχρι πρίν 3 4 βδομάδες εξυμνούσαν τη σειρά και γούσταρες να μπαίνεις να διαβάζεις τι γράφουν για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο η ξενέρα είναι ακόμη μεγαλύτερη λες πλάκα μας κάνει τώρα ο άλλος;Ας δημιουργηθεί ένα thread κράξιμο σειρών γενικό και να μπαίνει εκεί όποιος θέλει να κράζει.Δεν το λέω για να την πω σε κανέναν.Απλά το λέω γιατί έχουμε καταντήσει τα μισά νήματα hater νήματα.Υποτίθεται ότι τα νήματα είναι για άτομα τα οποία βλέπουν τη σειρά και τους αρέσει για να συζητάνε.Δεν σου αρέσει,σε χάλασε,χάρη σε 3 μέτρια επεισόδια σου φαίνεται η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου;Σε έχει χαλάσει τελείως,βλέπεις το επεισόδιο 0day και ας μην το γουστάρεις τόσο;Δικαίωμά σου και μπράβο σου αλλά σε κάποιους άλλους αρέσει οπότε μην τους μαμάς το θέμα τελείως.Άμα καθόμασταν όλοι όσες σειρές δεν μας αρέσουν να μπαίνουμε και να κράζουμε θα γινόταν της κακομοίρας εδώ μέσα. δεν συμφωνω καθολου μαζι σου. καταλαβαινω τον "πονο" σου αλλα σκεψου και εμας τους φανατικους. σαν φανατικοι κ πορωμενοι που ειμαστε εχουμε την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μετα απο τοσα επεισοδια που εχουμε δει, μετα απο τοσες ωρες που εχουμε χαλασει απο τη ζωη μας για να τα δουμε, να κρατησουν τη σειρα στο ιδιο επιπεδο αν οχι να το ανεβασουν. τωρα μπορει καποιοι να με βρισουν αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου.
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καμία σχέση.Απλά όταν σου αρέσει μια σειρά και μπαίνεις στο thread να πείς τη γνώμη σου για το επεισόδιο,να συζητήσεις κτλ και τα μισά πόστ είναι "πω μάπα τελείως" "σαν το λοστ θα το κάνουνε και αυτό" "έχει καταντήσει η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου" κτλ κτλ τι να κάτσεις να πεις;Δεν έχεις και όρεξη να συζητήσεις τίποτα.Και δεν μιλάμε για πραγματάκια που δεν σου άρεσαν σε ένα επεισόδιο κτλ που αυτά είναι θέματα προς συζήτηση αρκετά ενδιαφέροντα,μιλάμε για άσχημο κράξιμο.Και όταν μάλιστα είναι άτομα τα οποία μέχρι πρίν 3 4 βδομάδες εξυμνούσαν τη σειρά και γούσταρες να μπαίνεις να διαβάζεις τι γράφουν για να γουστάρεις ακόμη περισσότερο η ξενέρα είναι ακόμη μεγαλύτερη λες πλάκα μας κάνει τώρα ο άλλος;Ας δημιουργηθεί ένα thread κράξιμο σειρών γενικό και να μπαίνει εκεί όποιος θέλει να κράζει.Δεν το λέω για να την πω σε κανέναν.Απλά το λέω γιατί έχουμε καταντήσει τα μισά νήματα hater νήματα.Υποτίθεται ότι τα νήματα είναι για άτομα τα οποία βλέπουν τη σειρά και τους αρέσει για να συζητάνε.Δεν σου αρέσει,σε χάλασε,χάρη σε 3 μέτρια επεισόδια σου φαίνεται η μεγαλύτερη μάπα του κόσμου;Σε έχει χαλάσει τελείως,βλέπεις το επεισόδιο 0day και ας μην το γουστάρεις τόσο;Δικαίωμά σου και μπράβο σου αλλά σε κάποιους άλλους αρέσει οπότε μην τους μαμάς το θέμα τελείως.Άμα καθόμασταν όλοι όσες σειρές δεν μας αρέσουν να μπαίνουμε και να κράζουμε θα γινόταν της κακομοίρας εδώ μέσα. Κοίτα δεν διαφωνώ γενικά στα όσα λες , απλά θεωρώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάπως υπερβολικό να μιλάμε για haters κτλ. Μέτρια επεισόδια ,βαρετά , fillers κτλ έχουμε δει αρκετά στο fringe αλλά δεν νομίζω να βγήκε κόσμος να κράξει στην πρώτη ευκαιρία . Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν έχεις σαν δεδομένο τις δηλώσεις των παραγωγών ότι θα στοχεύσουν στην συνέχεια σε ποιο εφηβικές ηλικίες και όταν 5-6 επεισόδια πριν το φινάλε ξεκινάει ενα πλοτ 4 επεισοδίων τελείως τραβηγμένο και ανούσιο κατά την γνώμη κάποιων , δεν είναι παράλογο να το σχολιάσεις αρνητικά ούτε να εκφράσεις "ανησυχίες" για το μέλλον της σειράς. Ασχέτως αν συμφωνείς η όχι με τις απόψεις τους ,το να τους χαρακτηρίζεις αυτόματα όλους αυτούς ως άτομα που πλέον δεν τους αρέσει η σειρά και κάθονται και την βλέπουν μόνο και μόνο για να κράξουν , και τι κάθεσαι και την βλέπεις αν σε χαλάει ρε μεγάλε κτλ είναι υπερβολή . Τώρα αν ενοχλούν εκφράσεις του στυλ "πω μάπα είναι" αντί για σοβαρές αναλύσεις , δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα αντίστοιχα "πω μάμησε το σημερινό" κτλ.
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παντως αν μας διδαξαν κατι τα Supernatural και Lost, είναι η χρησιμοτητα της ενοτητας. Να λες "Η ενοτητα που εχουμε σχεδιασει θα ειναι 6 ή 5 κυκλους" Ας πει το Fringe πόσους κύκλους χρειάζεται για να πει την ιστορια του, να ξερουμε αν ειναι too late ή έχουμε χρονο για να βελτιωθεί/διορθωθει/κινείται άψογα. Όλες οι σειρες που ειναι day-by-day, εχουν σκαμπανεβάσματα γιατι οι παραγωγοί δεν ξέρουν ποσο χρόνο έχουν να πουν αυτό που θελουν να πουν, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνουμε (οπως στο Λοστ)
nikos21aek Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κοίτα δεν διαφωνώ γενικά στα όσα λες , απλά θεωρώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάπως υπερβολικό να μιλάμε για haters κτλ. Μέτρια επεισόδια ,βαρετά , fillers κτλ έχουμε δει αρκετά στο fringe αλλά δεν νομίζω να βγήκε κόσμος να κράξει στην πρώτη ευκαιρία . Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν έχεις σαν δεδομένο τις δηλώσεις των παραγωγών ότι θα στοχεύσουν στην συνέχεια σε ποιο εφηβικές ηλικίες και όταν 5-6 επεισόδια πριν το φινάλε ξεκινάει ενα πλοτ 4 επεισοδίων τελείως τραβηγμένο και ανούσιο κατά την γνώμη κάποιων , δεν είναι παράλογο να το σχολιάσεις αρνητικά ούτε να εκφράσεις "ανησυχίες" για το μέλλον της σειράς. Ασχέτως αν συμφωνείς η όχι με τις απόψεις τους ,το να τους χαρακτηρίζεις αυτόματα όλους αυτούς ως άτομα που πλέον δεν τους αρέσει η σειρά και κάθονται και την βλέπουν μόνο και μόνο για να κράξουν , και τι κάθεσαι και την βλέπεις αν σε χαλάει ρε μεγάλε κτλ είναι υπερβολή . Τώρα αν ενοχλούν εκφράσεις του στυλ "πω μάπα είναι" αντί για σοβαρές αναλύσεις , δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα αντίστοιχα "πω μάμησε το σημερινό" κτλ. Δέχομαι ότι είμαι υπερβολικός.Αλλά πραγματικά άμα δείς τα μισά thread σειρών εδώ μέσα μπαίνεις να διαβάσεις 5-6 πράγματα και άμα έχει μέτριο επεισόδιο βαριέσαι να διαβάζεις κράξιμο.Συγνώμη αν φάνηκε ότι την λέω σε κανέναν.Πραγματικά δεν έχω τέτοια διάθεση.Απλά το κράξιμο θέλω να ελλατωθεί αν γίνεται δεν συμφωνω καθολου μαζι σου. καταλαβαινω τον "πονο" σου αλλα σκεψου και εμας τους φανατικους. σαν φανατικοι κ πορωμενοι που ειμαστε εχουμε την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μετα απο τοσα επεισοδια που εχουμε δει, μετα απο τοσες ωρες που εχουμε χαλασει απο τη ζωη μας για να τα δουμε, να κρατησουν τη σειρα στο ιδιο επιπεδο αν οχι να το ανεβασουν. τωρα μπορει καποιοι να με βρισουν αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου. Δηλαδή ρε κατσικούλα πιστεύεις ότι τα φίλερς της πρώτης και δεύτερης σεζόν ήταν 100 κλάσεις πάνω από τα φετινά;
katsikoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δέχομαι ότι είμαι υπερβολικός.Αλλά πραγματικά άμα δείς τα μισά thread σειρών εδώ μέσα μπαίνεις να διαβάσεις 5-6 πράγματα και άμα έχει μέτριο επεισόδιο βαριέσαι να διαβάζεις κράξιμο.Συγνώμη αν φάνηκε ότι την λέω σε κανέναν.Πραγματικά δεν έχω τέτοια διάθεση.Απλά το κράξιμο θέλω να ελλατωθεί αν γίνεται Δηλαδή ρε κατσικούλα πιστεύεις ότι τα φίλερς της πρώτης και δεύτερης σεζόν ήταν 100 κλάσεις πάνω από τα φετινά; ανετα ομως!!!
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πως και στο τελευταιο (πιο προσφατο) επισοδειο η μηχανη δεν αφησε τον Πιτερ να την ακουμπησει, ενω παλιοτερα την ενεργοποιησε και μαλιστα εξ' αποστασεως? Ισως να μπορει να την ακουμπησει μονο στον δικο του κοσμο... Εγώ νομίζω ότι με την "γενιά" πάει... Δηλαδή δεν αντιδρούσε στον Walter, γιατί ζούσε ο Peter. Έτσι και ο Peter τώρα, γιατί γεννήθηκε ο μικρός...
DKNI Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγώ νομίζω ότι με την "γενιά" πάει... Δηλαδή δεν αντιδρούσε στον Walter, γιατί ζούσε ο Peter. Έτσι και ο Peter τώρα, γιατί γεννήθηκε ο μικρός... Toυματσιλα θα ειναι, αν ισχυει.
guido Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 λογικά παίζει ρόλο το οτι έχει ενεργοποιηθεί από την άλλη πλευρά . να λειτουργούν τα δυο μηχανήματα σε server & client φάση και όχι αυτόνομα , και άρα να μην μπορεί να ελεγχθεί από τον Peter πλέον στο εδώ σύμπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.