firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μην λέτε πως δεν προσφέρει κάτι η κατοχή της τέτοιας από τον άλλον. Μπορεί να της άφησε πολλά κατάλοιπα στο μυαλό (π.χ. ιδέες, γνώσεις)
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ερωτηση... ...το ουισκι που κερασε ο καρτουνοΜπελ στους αλλους, ηταν McCotcheon (δεν θυμαμαι πως γράφεται) ή ηταν ιδέα μου?
vlachaquito Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ναι και εμενα το ιδιο μου φανηκε.. το lost μας στοιχειωνει παντου!!!
marantonis Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ρε παιδια, κακο δεν ηταν το επεισοδιο. Βλεποταν πολυ ανετα, τωρα, αν θελετε να εκπλαγειτε με την σεναριακη ευφυια και πρωτοπορια παρακολουθωντας το Fringe, σταματηστε το. Μπορει να ειχε κατι τραγικοτητες στην ιστορια, αλλα αυτες ηταν ηδη γνωστες. Το animation πολλη ωραια φαση. Σηκωνε πολυ δουλεια ακομα το σχεδιο, φανηκε πως ηταν σχετικα προχειρο, αλλα ηταν ομορφο και ενδιαφερον, οπως και οι αλλαγες που γινοταν αναμεσα σ' αυτο και το live action. Ο Πιτερ animated παντως δεν εμοιαζε καθολου στον αυθεντικο...
john1987 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Παιδες πως παει η σειρα? Γιατι δεν εχω δει τα τελευταια 4 επεισοδια,και σκεφτομουν να την παρατησω.
nikos21aek Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ε δεν χάνεις και τίποτα με αυτά τα 4 που δεν έχεις δει.
marantonis Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ωραιο το επεισοδιο.. και τα επομενα φαινονται ακομα καλυτερα. Αντε ν' ανεβει. Αλλα μπερδευτηκα λιγο με την υποθεση, μπορει να εξηγησει/θυμισει κανεις; Νομιζα την "μηχανη" την ειχε στην κατοχη του ο Walternate. Πώς εμφανιστηκε ετσι ξαφνικα στο "δικο μας" συμπαν; Ή εγινε κατι που μου διαφευγει; Επισης, δεν ελειπαν κομματια απο τη μηχανη; ποιος τα ενωσε ολα και ποτε προλαβε;
flamelab Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ωραιο το επεισοδιο.. και τα επομενα φαινονται ακομα καλυτερα. Αντε ν' ανεβει. Αλλα μπερδευτηκα λιγο με την υποθεση, μπορει να εξηγησει/θυμισει κανεις; Νομιζα την "μηχανη" την ειχε στην κατοχη του ο Walternate. Πώς εμφανιστηκε ετσι ξαφνικα στο "δικο μας" συμπαν; Ή εγινε κατι που μου διαφευγει; Επισης, δεν ελειπαν κομματια απο τη μηχανη; ποιος τα ενωσε ολα και ποτε προλαβε; Υπήρχαν κομματια στο ενα universe, υπήρχαν και στο αλλο. Στο δικό μας τα βρήκαν προσφάτως, το'χαν δείξει κιόλας, και τις συντεταγμενες τις βρηκε η Astrid (αν όχι ολες, τις πρωτες).
katsikoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 επιτελους το παλιο καλο Fringe! εχω φοβερη αγωνια για το επομενο επεισοδιο! κανενα trailer παιζει?
DKNI Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 To προβλημα του φετινου Fringe είναι ότι δεν εκανε κάποια καλα σερι συνεχόμενων καλών (όπως της Παρασκευής) επεισοδίων
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Υπήρχαν κομματια στο ενα universe, υπήρχαν και στο αλλο. Στο δικό μας τα βρήκαν προσφάτως, το'χαν δείξει κιόλας, και τις συντεταγμενες τις βρηκε η Astrid (αν όχι ολες, τις πρωτες). Εγω εχω αλλη απορια. Ενταξει, και τα δυο universe εχουν κομματια απο την μηχανη. Παρ' ολα αυτα, η Folivia (η αλλη Olivia) προσπαθησε να παρει (αν και δεν θυμαμαι αν το καταφερε, νομιζω οχι) ενα κομματι της μηχανης (την πηγη ενεργειας την οποια ακουμπησε ο Πιτερ) για να την παει στον δικο της κοσμο. Το θεμα ειναι, γιατι δεν ειχαν την πηγη αυτη ενεργειας στον δικο της κοσμο? Στο κατω κατω, ηταν αρκετα εξελιγμενοι τεχνολογικα, οποτε αν την ειχαν θα μπορουσαν να την βρουν ευκολα. Επισης, αν οντως οπως ειπα, η Folivia δεν καταφερε να παρει το κομματι της μηχανης απο το δικο μας universe στο αλλο, πως καταφερε ο Walternate να κανει την μηχανη εκει να δουλεψει? Αν καταφερε και το πηρε, πως δουλευει η μηχανη στο δικο μας universe (εστω αυτα τα λιγα που εκανε)? Μπορει η ενεργεια απο την μια μηχανη να κανει την αλλη να λειτουργησει μεταξυ των δυο universe? Εχω καιρο να δω (4 μερες ) οποτε μου διαφευγουν καποια πραγματα. Περα απο αυτο, ειμαι πραγματικα φαν της σειρας
nikos21aek Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μια χαρά είναι το φετινό fringe.Απλά μερικοί με το που δούνε 2 μέτρια επεισόδια ή κάτι δεν το δούν όπως το περιμένουν,αρχίζουν το κράξιμο.Και είναι και μερικοί που το έχουν θάψει πριν καν αρχίσει η σεζόν και γανιάζουν να επιβεβαιωθούν. Όποιος δεν πιστεύει ας πάει πίσω στο thread να δεί τέλη Φεβρουαρίου ήταν "fringάρα","η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή" κτλ και με ένα μήνα κενό κιόλας αρχές Απριλίου έγινε μάπα.
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγω εχω αλλη απορια. Ενταξει, και τα δυο universe εχουν κομματια απο την μηχανη. Παρ' ολα αυτα, η Folivia (η αλλη Olivia) προσπαθησε να παρει (αν και δεν θυμαμαι αν το καταφερε, νομιζω οχι) ενα κομματι της μηχανης (την πηγη ενεργειας την οποια ακουμπησε ο Πιτερ) για να την παει στον δικο της κοσμο. Το θεμα ειναι, γιατι δεν ειχαν την πηγη αυτη ενεργειας στον δικο της κοσμο? Στο κατω κατω, ηταν αρκετα εξελιγμενοι τεχνολογικα, οποτε αν την ειχαν θα μπορουσαν να την βρουν ευκολα. Επισης, αν οντως οπως ειπα, η Folivia δεν καταφερε να παρει το κομματι της μηχανης απο το δικο μας universe στο αλλο, πως καταφερε ο Walternate να κανει την μηχανη εκει να δουλεψει? Αν καταφερε και το πηρε, πως δουλευει η μηχανη στο δικο μας universe (εστω αυτα τα λιγα που εκανε)? Μπορει η ενεργεια απο την μια μηχανη να κανει την αλλη να λειτουργησει μεταξυ των δυο universe? Εχω καιρο να δω (4 μερες ) οποτε μου διαφευγουν καποια πραγματα. Περα απο αυτο, ειμαι πραγματικα φαν της σειρας Αρχικα ειναι μεν εξελιγμενοι, αλλα νομιζω ειχαν πει οτι ειναι διαφορετικα εξελιγμενοι. Δηλαδη εχουν καποια πραγματα μπροστα απο εμας, αλλα τους λειπουν καποια πραγματα. Πχ εχουν τα ακουστικα αλλά εχετε δει κινητο? Αν δεν θες να μιλησεις, και θες να στειλεις μηνυμα? Anyway, το Point ειναι ότι ειναι πιο εξελιγμενοι αλλα δεν κανουν τα παντα, αρα δεν παιζει το "σιγουρα θα εχουν ενα ματζαφλαρι για να γινει η δουλεια" Οσον αφορα τις μηχανες, νομιζω προς το παρον η υποθεση που μπορουμε να κάνουμε ειναι οτι κατι ενεργοποιηθηκε με το DNA του μικρου. Αλλα αν ειδες το preview μετα το επεισοδιο, ο Σαμ λεει "it wasn't supposed to happen yet" οποτε ισως υπάρχει αλλη εξηγηση Σε κάθε περίπτωση, δεν ξερουμε ακριβως πως δουλεύει η μηχανή, υπομονη 4 μερες και θα μαθουμε niko21 Αυτο που λες δεν αναιρει οτι λενε αλλοι. Μπορει μια σειρα να ξεκινήσει σουπερ και μεσα στη σεζον να χαλάσει, δηλαδη οποιος το λεει fringαρα στην αρχη, πρεπει ο,τι και να γινει να συνεχισει να το λεει έτσι? Προφανως αν κάποιος το έλεγε αυτό, όντως τελη Φλεβαρη που λες (δεν θα κατσω να το ψαξω κιολας) και αλλαξε γνωμη αρχες Απριλη, δεν στέκει γιατί οντως φάγαμε μερικά μάπα επεισόδια αλλά αυτά ηταν 3-4 σε συνολο 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.