Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε φαίνεται για spoiler. Εγώ πάντως που δεν έχω δει το επεισόδιο, δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως και δεν πάει το μυαλό μου πουθενά, τόσο γενικόλογο ήταν.

Τέλος πάντων, μπήκε spoiler tag για να είμαστε σίγουροι...

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν λεξεις για την αθλιοτητα του επεισοδιου.Θελω την Φριντζαρα μου πισω ρεεε!Δεν απογοητευομαι,μονο καλυτερα μπορει να παει απο δω κ περα κ εχω την εντυπωση θα δουμε ομορφα πραγματα μεχρι το φιναλε.

Δημοσ.

ok , τουλάχιστον η αρχική ξενέρα που φάγαμε με το όλο story με τον Bell , είχε τελικά νόημα και ήταν σημαντικό να γίνει για την εξέλιξη της σειράς .

197_must_not_fap.jpg

γτπκ

edit:

Δεν υπαρχουν λεξεις για την αθλιοτητα του επεισοδιου.Θελω την Φριντζαρα μου πισω ρεεε!Δεν απογοητευομαι,μονο καλυτερα μπορει να παει απο δω κ περα κ εχω την εντυπωση θα δουμε ομορφα πραγματα μεχρι το φιναλε.

το πρόβλημα δεν είναι ότι ήταν ένα άθλιο ή στην καλύτερη ένα "ειδικό" επεισόδιο ,

αλλά το ότι αυτό το επεισόδιο , ήταν η κατάληξη ενός στορυ 3 επεισοδίων , που τελικά αποδείχθηκε πως πέρα από άθλιο τοσο σαν ιδέα όσο και σε εκτέλεση (ολιβια νταλικιέρης) , ήταν και παντελώς

ανούσιο και αχρείαστο για την συνέχεια της σειράς .

Δημοσ.

ok , τουλάχιστον η αρχική ξενέρα που φάγαμε με το όλο story με τον Bell , είχε τελικά νόημα και ήταν σημαντικό να γίνει για την εξέλιξη της σειράς .

197_must_not_fap.jpg

γτπκ

edit:

το πρόβλημα δεν είναι ότι ήταν ένα άθλιο ή στην καλύτερη ένα "ειδικό" επεισόδιο ,

αλλά το ότι αυτό το επεισόδιο , ήταν η κατάληξη ενός στορυ 3 επεισοδίων , που τελικά αποδείχθηκε πως πέρα από άθλιο τοσο σαν ιδέα όσο και σε εκτέλεση (ολιβια νταλικιέρης) , ήταν και παντελώς

ανούσιο και αχρείαστο για την συνέχεια της σειράς .

συμφωνω απολυτως! και εμενα μου εδωσε την εντυπωση πως τα τελευταια επεισοδια απο την στιγμη που γυρισε ο Μπελι μεχρι κ το χθεσινο ηταν fillers!!! κριμα... και ακομα περισσοτερο κριμα για το απαισιοτατο επεισοδιο

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι το γύρισαν έτσι λόγω δύσκολων σκηνών που δεν θα μπορούσαν να είχαν γυριστεί διαφορετικά

1. πηδάει ο Peter για να πιάσει το zepelin
  2. Ο τυπάς μέσα να ανοίγει το zepelin και βγαίνει έξω απο τη τρύπα ανοίγοντας το αλεξίπτωτο και βγαίνει μαζί και ο Walter οπου, ο οποίος τελικά πέφτει.
  3. Κατα κάποιο τρόπο έτσι κρατάνε μυστικό τον δολοφόνο της Olivia, αν πραγματικά αυτός είναι που θα την σκοτώσει, επειδή δεν θα ξέρεις με 100% σιγουριά ποιος είναι, εξ αιτίας της παραμόρφωσης του cartoon
  4. Και τέλος ας πω οτι είναι και το οικονομικό στη μέση οπου χιλιάδες μπαρμπαδάκια τους κυνηγούσαν, ένας στρατός το οποίο με cartoon είναι φτηνό να γίνει, παρά με κομπάρσους και video editing. Όπως και η σκηνή με τα σπίτια που ήταν όλα ίδια.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι το γύρισαν έτσι λόγω δύσκολων σκηνών που δεν θα μπορούσαν να είχαν γυριστεί διαφορετικά

1. πηδάει ο Peter για να πιάσει το zepelin
  2. Ο τυπάς μέσα να ανοίγει το zepelin και βγαίνει έξω απο τη τρύπα ανοίγοντας το αλεξίπτωτο και βγαίνει μαζί και ο Walter οπου, ο οποίος τελικά πέφτει.
  3. Κατα κάποιο τρόπο έτσι κρατάνε μυστικό τον δολοφόνο της Olivia, αν πραγματικά αυτός είναι που θα την σκοτώσει, επειδή δεν θα ξέρεις με 100% σιγουριά ποιος είναι, εξ αιτίας της παραμόρφωσης του cartoon
  4. Και τέλος ας πω οτι είναι και το οικονομικό στη μέση οπου χιλιάδες μπαρμπαδάκια τους κυνηγούσαν, ένας στρατός το οποίο με cartoon είναι φτηνό να γίνει, παρά με κομπάρσους και video editing. Όπως και η σκηνή με τα σπίτια που ήταν όλα ίδια.

αν ειναι ετσι ολες οι ταινιες δρασης θα γινοντουσαν cartoon. αν κανεις κατι καντο καλα αλλιως μην το κανεις καθολου! θα μπορουσαν να σκεφτουν κατι αλλο. ας πετυχαινε το αρχικο πειραμα ωστε να μην χρειαστε να μπουν στο μυαλο της. τοσα κ τοσα εχουν σκεφτει δεν θα μπορουσαν να σκεφτουν κατι αλλο? ελεος δλδ...

Γιατι μας ξενερωνετε καθε φορα με τα post σας πριν το δουμε ρε; :P

γιατι δεν βλεπεις πρωτα το επεισοδιο πρωτου διαβασεις τα post μας? :P

Δημοσ.

Ωραίο επεισοδιάκι.

Τα καρτούν ίσως τα γυρίσανε επειδή δεν μπορούσαν να έχουν τον ηθοποιό και από το να βάζαν άλλον 1000 φορές έτσι.Πολύ έξυπνη ιδέα.Βέβαια λίγο άστοχη γενικά η επιστροφή του Μπέλ γιατί δεν πρόσφερε τίποτα για την ιστορία αλλά δεν παύει να ήταν ωραία ιδέα για fillers.Από το να σκότωναν καμία γιγαντιαία κατσαρίδα για να γεμίσουν τη σεζόν καλύτερα αυτό το substory των δύο fillers με τον Μπελ που μας κράτησε και σε μια εγρήγορση.22 επεισόδια όλα με στόρυ είναι αρκετά δύσκολο να υπάρξουν σε σειρά 40άλεπτη κιόλας.Εδώ άλλες σειρές με 11 και 13 επεισόδια και βάζουν φίλλερς για να τις γεμίσουν.

Δημοσ.

Γιατι μας ξενερωνετε καθε φορα με τα post σας πριν το δουμε ρε; :P

Για να μας προλάβουν και να την γλυτώσουμε :P

Δημοσ.

Worst episode ever......

Μόνο οι εκφράσεις του Μπρούλς έλεγαν....ειδικά εκεί που έκανε bubbles έλιωσα xaxa

wtb LSD :P

Δημοσ.

Χειρότερο ήταν το musical.

Σωστός!!!!

Το χα ξεχάσει αυτό, γιατί εκείνη την περίοδο μου είχαν μαζευτεί 4-5 που δεν είχα δει και απλά το προσπέρασα.

Οπότε διορθώνω

Worst episode ever......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ MUSICAL

:P

Δημοσ.

Χειρότερο ήταν μια παπαριά στα καλά καθούμενα πρίν μας δείξουν το δεύτερο σύμπαν που έπαιζε ο μπάτσος που είχε πεθάνει σε προηγούμενο επεισόδιο.

Δημοσ.

Χειρότερο ήταν μια παπαριά στα καλά καθούμενα πρίν μας δείξουν το δεύτερο σύμπαν που έπαιζε ο μπάτσος που είχε πεθάνει σε προηγούμενο επεισόδιο.

ναι ναι! λες αυτο που ξαφνικα ειναι ενα επ με τον Τσαρλι και ψαχνεσαι δεν ξερεις τι εχει γινει ε?. ποσο ακυρο!

Εγω τρωγομαι για επισοδειο απο το αλλο universe.!!

κοκκινομαλα, τσαρλι, λινκολν, υπουργος κλπ B)

Δημοσ.

Εκεινο ηταν unaired επεισοδιο απο την πρωτη σαιζον και ηταν διευκρινισμενο απο το Φοξ.Επαιξε κατα τη διαρκεια διακοπης,αντι για καποιο rerun. Απλα πολλοι μπερδευτηκαν επειδη στα τορρενταδικα βγηκε ως νεο επεισοδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...