Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το fringe λέω.

Λοστ έχω δει 3 σεΖον αλλά έσπασε ο σκληρός και γ_____κε ο Δίας! και βαριομουνα να τα ξανακατεβασω τα είχα HDTV όλα. Sd δεν μπορώ να τα

Δω γιατί τα βλέπω τηλεόραση και τα μικρά 350ΜΒ φαίνονται σκ__α.

Οπότε λέω να αρχίσω κάποια καινούργια. Είμαι μεταξύ bartlestar galactica & fringe .

Έχω δει prison 2 σεΖον μέτα βαρέθηκα Dexter και heroes το άρχισα το βαρέθηκα. Csi γουστάρω τέρμα αλλά δεν τα κατάβαζω τα έχει η τηλεόραση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για το fringe λέω.

Λοστ έχω δει 3 σεΖον αλλά έσπασε ο σκληρός και γ_____κε ο Δίας! και βαριομουνα να τα ξανακατεβασω τα είχα HDTV όλα. Sd δεν μπορώ να τα

Δω γιατί τα βλέπω τηλεόραση και τα μικρά 350ΜΒ φαίνονται σκ__α.

Οπότε λέω να αρχίσω κάποια καινούργια. Είμαι μεταξύ bartlestar galactica & fringe .

Έχω δει prison 2 σεΖον μέτα βαρέθηκα Dexter και heroes το άρχισα το βαρέθηκα. Csi γουστάρω τέρμα αλλά δεν τα κατάβαζω τα έχει η τηλεόραση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Dexter γιατί βαρέθηκες?Μόνο η πέμπτη σεζον δεν πήγε καλά αλλά οι άλλες ήταν πολύ καλές με κορυφή την τέταρτη.Λοστ 270gb σε blu-ray εκεί να δεις εικόνα.Συνέχισε την τέταρτη θα σου αρέσει.Όσο για το fringe είμαι στο 4 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και πιστεύω αξίζει μέχρι τώρα.Μετά δεν ξέρω τι γίνεται(αν τα κατεβάσεις το 11 απο τη δεύτερη σεζόν είναι επεισόδιο απο την πρώτη που το έβαλαν εκεί για να γεμίσουν μια βδομάδα.Οπότε μην το κατεβάσεις.Αν έχεις big tv κατέβασε τον sinners 720p σπέρνει η εικόνα τους.Αλλιώς hdtv απο dimension και immerse.

Δημοσ.

Για να τελειωσω κι εγω το offtopic, συνεχισε lost και dexter και ξεκινα οπωσδηποτε galactica και fringe... Για μενα η Αγια... Τετραδα των σειρων :P

Δημοσ.

By the way, το νεο επεισοδιο θερισε κωλους :-D

Άντε ντε, αυτό περίμενα να ακούσω πριν το φέρει ο θείος :P

Δημοσ.

Dexter γιατί βαρέθηκες?Μόνο η πέμπτη σεζον δεν πήγε καλά αλλά οι άλλες ήταν πολύ καλές με κορυφή την τέταρτη.

Λοστ 270gb σε blu-ray εκεί να δεις εικόνα.

Συνέχισε την τέταρτη θα σου αρέσει.

Όσο για το fringe είμαι στο 4 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και πιστεύω αξίζει μέχρι τώρα.

Μετά δεν ξέρω τι γίνεται(αν τα κατεβάσεις το 11 απο τη δεύτερη σεζόν είναι επεισόδιο απο την πρώτη που το έβαλαν

εκεί για να γεμίσουν μια βδομάδα.Οπότε μην το κατεβάσεις.Αν έχεις big tv κατέβασε τον sinners 720p σπέρνει η εικόνα τους.

Αλλιώς hdtv απο dimension και immerse.

οχι ρε παιδιά, το DEXTER το βλέπω κανονικα. Δεν εβαλα σωστά τα κοματα.

Λοστ εχω δει μεχρι τη μέση που εσπασε ο σκληρος.

Χιροους και πριζον ειπα οτι βαρεθηκα μετα τους 2 κυκλους.

Και τωρα ψαχνω να αρχισω κατι καλο.

Για να τελειωσω κι εγω το offtopic, συνεχισε lost και dexter και ξεκινα οπωσδηποτε galactica και fringe... Για μενα η Αγια... Τετραδα των σειρων :P

οπότε να αρχίσω να ψάχνω για fringe??????

(720p Sinners )

80 GB μαγκες είναι οι 2 σειρες.

Δεν πιστευω να το μετανοιώσω έτσι?????

θα σας φαω

πλακα κανω

Δημοσ.

Κοίτα να σου πω να ξέρεις.Το fringe είναι ποπ κόρν σειρά με καλό στόρυ και διάφορα επιστημονικής φαντασίας περίεργα φαινόμενα.Το λόστ είναι πιο "σοβαρή" σειρά αλλά για εμένα κατέβασε τις σεζόν 1 και 2 και λήξτο εκεί και για ότι απορίες έχεις google.Μετά απλά μπλέκει τα πράγματα χωρίς να βγάζει πουθενά στο τέλος.

Δημοσ.

Κοίτα να σου πω να ξέρεις.Το fringe είναι ποπ κόρν σειρά με καλό στόρυ και διάφορα επιστημονικής φαντασίας περίεργα φαινόμενα.Το λόστ είναι πιο "σοβαρή" σειρά αλλά για εμένα κατέβασε τις σεζόν 1 και 2 και λήξτο εκεί και για ότι απορίες έχεις google.Μετά απλά μπλέκει τα πράγματα χωρίς να βγάζει πουθενά στο τέλος.

Ακομα και ετσι να ειναι(που καλυτερα να το κρινει ο ιδιος) ειναι αμαρτια απο τον θεο που λενε να χασει επεισοδια σταθμους της 3ης και 4ης σαιζον. Επεισοδια που ηταν απλα tv at its best εδω και χρονια. Ε οκ μετα ακομα κι εγω που δηλωνω υπερκαμμενος παραδεχομαι οτι επεσε το επιπεδο(στην 6η σαιζον κυριως) αλλα το φιναλε το λατρεψα.

Δημοσ.

Βρε καλή ήταν και η 3η σεζόν.Μετά πέφτει.Αλλά και που είναι καλή καταλήγει πουθενά;Ενώ πρώτη δεύτερη σεζόν είναι πολύ καλές και οι δύο με αρχή μέση τέλος.Εγώ αν γυρνούσα το χρόνο πίσω στην δεύτερη σεζόν θα το σταματούσα.

Δημοσ.

οχι ρε παιδιά, το DEXTER το βλέπω κανονικα. Δεν εβαλα σωστά τα κοματα.

Λοστ εχω δει μεχρι τη μέση που εσπασε ο σκληρος.

Χιροους και πριζον ειπα οτι βαρεθηκα μετα τους 2 κυκλους.

Και τωρα ψαχνω να αρχισω κατι καλο.

οπότε να αρχίσω να ψάχνω για fringe??????

(720p Sinners )

80 GB μαγκες είναι οι 2 σειρες.

Δεν πιστευω να το μετανοιώσω έτσι?????

θα σας φαω

πλακα κανω

Είπα και εγώ.Dexter είναι ότι καλύτερο απο ξένες σειρές και εννοείται περιμένουμε με αγωνία την έκτη σεζόν.Η 5 ήταν ένα ολόκληρο filler αλλά τι να κάνεις.

Fringe πρώτη σεζόν 45gb περίπου υπάρχουν και υπότιτλοι.Δεύτερη σεζόν υπάρχει σε sinners αλλά δεν θα βρεις υπότιτλους εκτός και αν τους συγχρονίσεις εσύ.Αυτές τις μέρες που άρχησα δεύτερη σεζόν απο dimesion και sitv hdtv δηλαδή μια χαρά εικόνα έχουν και αυτά απλά είναι με dolby digital στα 384 και όχι στα 640 όπως είναι τον sinners και φυσικά υπάρχει και το λογότυπο του fox κάτω αριστερά.Οπότε πρώτη fringe δεύτερη hdtv.Λοστ μέχρι τέταρτη άξιζε και άντε και μερικά επεισόδια απο την 5.Έκτη μάλλον τα παιξε ο abrams και δεν ήξερε πως να το τελειώσει.Διάλεξε τον πιο εύκολο τρόπο χωρίς να εξηγήσει τίποτα.

Ακομα και ετσι να ειναι(που καλυτερα να το κρινει ο ιδιος) ειναι αμαρτια απο τον θεο που λενε να χασει επεισοδια σταθμους της 3ης και 4ης σαιζον. Επεισοδια που ηταν απλα tv at its best εδω και χρονια. Ε οκ μετα ακομα κι εγω που δηλωνω υπερκαμμενος παραδεχομαι οτι επεσε το επιπεδο(στην 6η σαιζον κυριως) αλλα το φιναλε το λατρεψα.

Λάτρεψες το τέλος του Lost?Τι το καλό είχε?4 σεζόν filler ήταν το λοστ και μια πέμπτη σχεδόν filler.Το μόνο καλό ήταν που με 5-6 επεισόδια τη μέρα το τελείωσα σε 20 μέρες+την άψογη εικόνα και τον ήχο απο τα blu-ray που ήταν απόλαυση.Και φυσικά αγαπάμε Σαρον και λιγάκι Κειτ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...