Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα αλλα τα ταλεντα δεν τα σκεφτεσαι? :eek:

Παντως σπασιμο θα ειναι να το κοψουν ετσι στεγνα,ας μας δειξουν εστω ενα μ@λακοτελευταιο επεισοδιο που να μην εξηγει τιποτα

και να αφηνει σε εσενα φανταστικε τηλεθεατη(οχι εσενα προσωπικα) να ερμηνευσεις οπως θες τα γεγονοτα :mrgreen:

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χλωμο το βλεπω να δουμε κανονικο τελος, γιατι φανταζομαι πως για να το κανουν αυτο θα πρεπει να γινουν αρκετες μετατροπες στο σεναριο, καθως τωρα λογικα θα 'ναι σχεδιασμενο για αρκετους κυκλους ακομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, πλέον πρέπει να έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδιά μέχρι το τέλος της season

Δημοσ.

λίγο που είδα το promo του 18 ή θα τα σπάει ή το μάμησαν και ψόφησε (ειδικά μια σκηνή που είχε ελπίζω να μην ήταν "real") :P

Δημοσ.

Μπορουμε να το δουμε live online να βοηθησουμε τα παιδια μην χασουν το μεροκαματο τους? :-D

Εδώ που μπορούμε εμείς να το δούμε live και δεν το βλέπουμε, θα το δεις εσύ :P

λίγο που είδα το promo του 18 ή θα τα σπάει ή το μάμησαν και ψόφησε (ειδικά μια σκηνή που είχε ελπίζω να μην ήταν "real") :P

Έτσι ήμουν και εγώ όταν το είδα, δεν ξέρω που να κατασταλάξω...

Δημοσ.

Eίμαι στο 5 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και έχει αρχήσει να αποκτάει ενδιαφέρον.Το θέμα είναι να μην γίνει σαν το lost που στην τελευταία σεζόν στο τελευταίο 5λεπτο το καναν σαν τα μούτρα τους.JJ Abrams είναι αυτός.Τα ιδια έκανε και στο Alias.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην γίνει σαν το lost που στην τελευταία σεζόν στο τελευταίο 5λεπτο το καναν σαν τα μούτρα τους.

fixed :P

Δημοσ.

fixed :P

Δεν έχεις και άδικο.Όλη η έκτη σεζόν ήταν λίγο-πολύ χάλια.Αλλά οι πρώτες τρείς ήταν οι καλύτερες με μια τέταρτη πολύ φευγάτη και μία πέμπτη που άρχισαν να το χάνουν.Την τελευταία την σκότωσαν.Αν γίνει το ίδιο και στο fringe bye-bye JJ Abrams.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε πολυ η πρωτη σεζον, και η δευτερη ακομα περισσοτερο. Η 3η ειναι τουλαχιστον μετρια.

Η τρίτη είχε αυτό το ιδιαίτερο finale που την ανέβαζε επίπεδο.Η δεύτερη ήταν όντως το κάτι άλλο.Στο fringe πάλι η πρώτη σεζόν πολύ καλή και η δεύτερη μου φαίνεται θα είναι ακόμα καλύτερη.Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Η τρίτη είχε αυτό το ιδιαίτερο finale που την ανέβαζε επίπεδο.Η δεύτερη ήταν όντως το κάτι άλλο.Στο fringe πάλι η πρώτη σεζόν πολύ καλή και η δεύτερη μου φαίνεται θα είναι ακόμα καλύτερη.Άντε να δούμε.

Για το Fringe μιλαω. Το Lost μεχρι τον 4ο κυκλο εσπερνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...