Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 oh τότε μάλιστα, αναμένουμε και άλλα awesome episodes
Kasrith Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τι να πω, τοτε λαθος timing στο casting , ας εβρισκαν απο την αρχη αλλον ωστε να μη χρειαστει μια τετοια εξελιξη ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Θέλουμε Nimoy, έστω και αν ήταν για λίγα επ σε προηγούμενα σεζόν!
katsikoula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ρε παιδια οντως πολυ τραβηγμενο το επεισοδιο... δλδ γιατι το κανανε αυτο? ζηλεψανε απο τα νουμερα του Supernatural?
salliara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 αντε ακομα να το δειτε το χθεσινο?! η ολιβια-μπελ κοντευε να πνιγει οταν μιλουσε αλα μπελλ
ducatirulez Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μετριο το βρηκα...5 λεπτα στο τελος αν αξιζαν.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εντάξει, βλεπόταν. Έχει και ένα γνωστό πρόσωπο από τους φετινούς Sons of Anarchy και κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση. Σε θετικά (μάλλον): 1. Αυτή η ιδέα με την "μοίρα" -που μπορεί να φτάσει σε σημείο να μην αφήσει κάποιον να πεθάνει μέχρι να εκπληρώσει τον (κοσμικό) σκοπό του, μάλλον θα ξαναχρησιμοποιηθεί παρακάτω. Στα αρνητικά: 1. αυτό το εύρημα με τη βραχνή "Bell" φωνή της Olivia είναι απαίσιο. Ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο είχα την ελπίδα ότι δεν θα κρατούσε πάνω από ένα επεισόδιο, αλλά από ό,τι φαίνεται... φευ! 2. γενικότερα έχω την εντύπωση ότι γίνεται ένα dumbing down της σειράς.
nikos21aek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εντάξει πλάκα είχε η olivia σαν Bell αλλά θα το προτιμούσα να είναι σε ένα funny filler και όχι σε κάτι που έχει να κάνει με main story.Αν δηλαδή σε ένα άλλο αστείο επεισόδιο το πνεύμα του Bell έμπαινε στο σώμα της olivia και απλά γινόταν αυτό θα το ευχριστιόμουν και περισσότερο.Τώρα που περιμένεις τι θα γίνει με τον Bell δεν ευχαριστιέσαι το γέλιο που είχε η olivia σαν Bell. Κατά τα άλλα ψιλομέτριο επεισόδιο,βλεπόνταν όμως.
Kasrith Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γνωστό πρόσωπο από τους φετινούς Sons of Anarchy Λολ σοβαρά? Ποιός?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Λολ σοβαρά? Ποιός? http://www.imdb.com/name/nm0539155/
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ha ha! Ήμουν παραπλανητικός από ό,τι φαίνεται...
raven3x7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τραγικό επεισόδιο. "Κοίτα βρήκαμε απόδειξη για 30 κιλά εκρηκτικά..." πληρώνει και το ΦΠΑ ο τρομοκράτης.... είχε και πολλά άλλα κουλά το επεισόδια όπως με τον εντοπισμό του κινητού. Κρίμα γιατί ήταν σε καλό δρόμο η σειρά αλλά νομίζω πως πλέον δύσκολα να επανέρθει
guido Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εμένα πιο πολύ με χαλάσαν οι Lostιές περί faith , destiny κτλ . χέσε μας ρε JJ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.