Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το συγκεκριμενο επισοδειο ηταν ενα που τους ξεμεινε απο τον 1ο κυκλο. Μας το δωσαν φετος μονο να γεμισουν την σεζον
polonos1313 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το συγκεκριμενο επισοδειο ηταν ενα που τους ξεμεινε απο τον 1ο κυκλο. Μας το δωσαν φετος μονο να γεμισουν την σεζον Αααααααα είπα και εγώ WTF
vaso7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες είμαι στην 2η σεζον στο 11ο επεισόδιο και έχω μια μεγάλη απορία...... Πώς ξαναεμφανίστηκε ο agent Francis ???? Αφού τον είχε σκοτώσει ο πολυμορφικός στο 1ο επεισόδιο της 2ης σεζον και αφού πήρε την μορφή του τον έκαψε.Μου διέφυγε κάτι ???? Ερχόμουν να ποστάρω ακριβώς την ίδια απορία!!! Τι fail κίνηση ήταν αυτή? Ακου εκεί επεισόδιο 1ης σεζόν! Hello, key character dead anyone?
vaso7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες είμαι στην 2η σεζον στο 11ο επεισόδιο και έχω μια μεγάλη απορία...... Πώς ξαναεμφανίστηκε ο agent Francis ???? Αφού τον είχε σκοτώσει ο πολυμορφικός στο 1ο επεισόδιο της 2ης σεζον και αφού πήρε την μορφή του τον έκαψε.Μου διέφυγε κάτι ???? Ερχόμουν να ποστάρω ακριβώς την ίδια απορία!!! Τι fail κίνηση ήταν αυτή? Ακου εκεί επεισόδιο 1ης σεζόν! Hello, key character dead anyone?
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά όμως έγινε η Ολίβια κοκκινομάλλα και τα ξεχάσαμε όλα
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά όμως έγινε η Ολίβια κοκκινομάλλα και τα ξεχάσαμε όλα
Symbad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Season 3, Episode 1: The Box Original Air Date—23 September 2010 Είναι αλήθεια ρε παιδιά; Αν ναι μου έφτιαξε τη μέρα ps πηγή το imdb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3565946&postcount=43 ναι είναι μέσα στη λίστα για 23 Σεπτεμβρίου
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά όμως έγινε η Ολίβια κοκκινομάλλα και τα ξεχάσαμε όλα Μμμμ Ολιβια (Μην αρχισουμε παλι τα ιδια )
konnak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω αυτή η σειρά μεγάλη ταλαιπωρία. Ενώ έχω μια γενική περιέργεια για το στόρι δε με τράβαγε και ποτέ σοβαρά. Είδα με τα χίλια ζόρια την 1η σεζόν και το είχα παρατήσει στο 3ο της 2ης. Ενώ τα επεισόδια που προχωρούσαν το backbone της ιστορίας ήταν ψιλοδιασκεδαστικά, όλα τα ενδιάμεσα ήταν απαράδεκτα (freak of the weak, etc.) και βαρετά μέχρι θανάτου. Γενικά έχει ό,τι είχε και το Lost (wtf στιγμές, όπως όταν ένας παρατηρητής λέει στον Peter αυτά που πάει να πει) αλλά σε πολύ πιο ασόβαρο και ούτε καν σοβαροφανές περιτύλιγμα. Ακόμα και η γκόμενα πιο ξενέρωτη και από τη Scully είναι, ακόμα και η άλλη η κοκκινομάλα σαν την GI Jane είναι, κανονικό αγοροκόριτσο. Αλλά, διάβαζα και καλά λόγια από πολλούς για το πολύ καλό φινάλε της 2ης, για τις δύο Ολίβιες, που η άλλη είναι και τσαχπίνα, κτλ. και ήθελα να μπορώ να βλέπω ένα επεισόδιο τη βδομάδα αν δεν έχω τι να κάνω, μιας και είναι και άλλης θεματολογίας. Οπότε πήδηξα μια ολόκληρη σεζόν και είδα με τη μία το φινάλε της 2ης. Ε, απ' ό,τι κατάλαβα δεν έχασα και πολλά. Πάντως είναι από τις σειρές watch 'n' delete, δε μπορεί να σταθεί σοβαρά ούτε καν δίπλα στην τελευταία τραγική σεζόν του άλλου διαμαντιού του εν λόγω παπαροπαραγωγού. ΥΓ: Το musical επεισόδιο απλά δεν υπάρχει.
vaso7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ουφ κατάφερα και τελείωσα τη δεύτερη σεζόν και είμαι πανέτοιμη για να ξεκινήσει η τρίτη! Πάρα πολύ καλό δεύτερο μισό και το όλο Peter storyline αν και προβλέψιμο. Τρελή ξενέρα που η Ολίβια εμεινε στο εναλλακτικό σύμπαν. Περιμένουμε με αγωνία την πρεμίερα!!
guido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μμμμ Ολιβια (ας αρχισουμε παλι τα ιδια ) fixed
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 η Ολίβια είναι μια χαρά ακόμα και στο Pacific που δεν αναγνωρίζεται από το μαλλί που έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.