parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δέαρ ιζ νόου Ντάνα(μ), όνλι... http://www.youtube.com/watch?v=XalslcT_nZU
dismemberer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Σωστα το καταλαβες. π.χ απο το αλλο συμπαν να ειχαν αλλαξει τις Νταναμ και ουσιαστικα τα πειραματα του Γουολτερ του δικου μας συμπαντος να γινονταν στην Νταναμ του αλλου...τραβηγμενο το ξερω...ισως να μην στεκει και σεναριακα... Βασικα εμενα η απορια μου ειναι...Γιατι? Γιατι να το κανουν αυτο? Οταν ειδα το επεισοδιο εμεινα μλκας με το τελος αλλα οσο περναει η ωρα δε ξερω αν πρεπει να χαρω η να ξενερωσω..Δυσκολα μονοπατια..
guido Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 οτι να ναι τέλος . ξενέρωσα . οκ στο "κόσμο" του fringe προφανώς και όλα είναι πιθανά και τα έχουμε δει όλα . αλλά όσον αφορά το main story πιστεύω πως υπάρχουν ήδη αρκετά στα οποία μπορεί να βασιστεί και να εξελιχθεί η σειρά διατηρώντας παράλληλα μια σοβαροφάνεια , χωρίς τέτοιες προσθήκες "εντυπωσιασμού" που καταντούν το όλο πράγμα γραφικό.
KilliK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ωχ καταλαβα,αυτο που φοβομουν.σαπουνοποιηση λογω επιτυχιας. το ξεκινησα το Fringe τωρα που το εβαλε το Σταρ,αλλα τοχα ηδη ψυλιαστει οτι ο JJ θα το παρατραβουσε οπως εκανε και με το Λοστ.
guido Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εντάξει δεν ειναι και κάτι τόσο τραγικό ή κάτι που αλλάζει την πορεία της σειράς όσον αφορά τον προσανατολισμό της. τεσπα , απλά ελπίζω να μην το τραβήξουν παραπάνω απο ένα επεισόδιο το συγκεκριμένο θέμα
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Θα μου πει κάποιος τι έγινε;Κουλό ήταν ή εξηγείται κάπως;
marantonis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Θα μου πει κάποιος τι έγινε;Κουλό ήταν ή εξηγείται κάπως; Η ψυχη του William Bell μπηκε μεσα στο σωμα της Ολίβια, και το κατελαβε. Νομιζα πως ηταν προφανες... Ως και αστειο βεβαια.. οταν ακουσα την Νταναμ να μιλαει σα ξωτικο "Χελοοοου Πιιτερρ"... Αν δε παρετε τη σειρα στα σοβαρα ειναι μια χαρα ρε. Αλλα σοβαρη σε καμια περιπτωση δεν ειναι (μπορει να ξεκινησε ετσι, μπορει ο Abrams να νομιζει οτι συνεχιζει να ειναι ετσι αλλα με τιποτα). Εγω γελαω κατα καιρους με τις σοβαροφανειες, τις φτηνες κινησεις εντυπωσιασμου, το υπερπαραλογο σεναριο που θελει απεγνωσμενα και φυσικα αποτυχημενα να παρουσιαστει ως λογικο, τους θρησκευτισμους που σε καμια περιπτωση δε κολλανε στο επιστημονικο (λεμε τωρα) υφος της σειρας κλπ..
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 WTF Πω ρε φίλε thanks.Oύτε που πήγε το μυαλό μου όμως.Τι βλάκας είμαι!O Μπέλι ήταν ναι.Νόμιζα ήταν η τσατσόγρια επειδή έμοιαζε λίγο η φωνή και δεν κατάλαβα τι έπαιξε.Λέω που κολλάει τώρα αυτό; :shock: με διαφορά φάσης μισής μέρας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ήταν ένας από τους τρόπους να "δούμε" τον Bell στην σειρά χωρίς τον Nimoy, μιας και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, άρα ούτε την φωνή του δεν παίζει να ακούγαμε πόσο μάλλον να τον βλέπαμε...
sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το θεμα ειναι οτι εφοσον ο Μπελ χρειαζεται ακομα στη σειρα, ποιος ο λογος που μπλεξαμε ετσι? Ας μην τον σκοτωναν in the first place. Ασε που η χημεια on screen μεταξυ Γουωλτερ-Μπελ ειναι φοβερη(απο τα λιγα που προλαβαμε να δουμε) και η ολη φαση "δουλευουμε οπως παλια" θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερουσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 σταμάτησε την ηθοποιία ο Nimoy, τι περίμενες να κάνουν? να κρατήσουν ζωντανό τον χαρακτήρα χωρίς ηθοποιό ή να αλλάξουν ηθοποιό που θα ήταν ΜΕΓΙΣΤΗ ξενέρα...
sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Α σοβαρα, δεν το ηξερα! Τι να πω, τοτε λαθος timing στο casting , ας εβρισκαν απο την αρχη αλλον ωστε να μη χρειαστει μια τετοια εξελιξη
finch Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Παιδιά ψυχραιμία. Μπορεί ο Nimoy να αποσύρθηκε αλλά θα επιστρέψει σαν William Bell στο Fringe. Να και η πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.