dismemberer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απορω clevercitizen και john1987 τι λεγατε στο επεισοδιο musical
katsikoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για θύμισέ μου πιο ήταν κ από πια σεζόν αμα σου θυμισουν θα συγχυστείς οπως και εγω!!! στην δευτερη σαιζον νομιζω ενα επεισοδιο διχως νοημα κ πλοκη. απλα τραγουδουσανε οι ηθοποιοί, κατι τετοιο....
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αυτο με το μουζικαλ, επειδη εκεινη τη σεζον την ειδα σερι, ηταν το μονο επεισοδιο που το ειδα ff Ολα τα λεφτα στο χθεσινο οι τιτλοι αρχης. Στο κανονικο εχει κατι κουφα επιστημονικα επιτευγματα να περνανε αλλα σε αυτο επειδη και καλα ειναι 1985 λεει σαν "πρωτοπορα επιτευγματα" κατι laser surgery, cloning, dna mapping, stealth technology και το αγαπημενο μου...personal computing. :mrgreen: Γιατι το χερι σε αυτο το σημα εχει 5 δαχτυλα? (στο κανονικο εχει 6)
salliara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ω ναι! αυτο με το χερι το προσεξα κι εγω! ειναι το αγαπημενο μου κ περιμενω καθε φορα να το δω ποιο ηταν το σκεπτικο ομως ουτε κι εγω καταλαβα. το επισοδειο με το μιουζικαλ ηταν καρααπαισιο και εσπαγε **νευρα.
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 parsifal πριν να δει την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου: Μετά:
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 parsifal πριν να δει την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου: Μετά: Καλό? Γιατί μετά το τελευταίο είπα να μη το δω αν δεν ακούσω καλά λόγια...
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Το story με τον «κακό» αυτού του επεισοδίου δεν ήταν τίποτα τρομερό, μέχρι και βαρετό θα το 'λεγα. Μετά το "wrap-up" του story όμως, έχει φινάλε με τρελό cliffhanger που μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζει να κάτσεις να δεις το επεισόδιο! Οπότε, για κάτσε να κάνω ένα fix: parsifal βάζοντας να δει το τελευταίο επεισόδιο: Κάπου στα μισά του επεισοδίου: Μετά την τελευταία σκηνή:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 parsifal πριν να δει την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου: Μετά: fucking bastards! πόσες φορές θα το κάνουν αυτό?!?!?
eltoro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 omg, wtf και άλλα πολλά ακρωνύμια!!! Δε το είδα καν να έρχεται νόμιζα ότι θα το κόψει εκεί που βάρεσε την καμπάνα (william bell και καλά? ) και στη τελευταία σκηνή θα ασχοληθεί μόνο με τους shapeshifters..
ducatirulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 νομιζα πως θα ειναι ο Πιτερ ο Μπελ... θα μου αρεσε επισης να δω την ''δικια μας'' Νταναμ να μην ειναι η δικια μας Νταναμ αλλα με καποιο τροπο και για καποιο λογο να εχουν αλλαξει με την αλλη Νταναμ οταν ηταν ακομα σε παιδικη ηλικια...
Kasrith Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 νομιζα πως θα ειναι ο Πιτερ ο Μπελ... θα μου αρεσε επισης να δω την ''δικια μας'' Νταναμ να μην ειναι η δικια μας Νταναμ αλλα με καποιο τροπο και για καποιο λογο να εχουν αλλαξει με την αλλη Νταναμ οταν ηταν ακομα σε παιδικη ηλικια... Δεν πολυκατάλαβα τι έγραψες, αλλα απόλυτα λογικό να είναι η δικιά μας Oλίβια. Σαυτήν κάνανε τα πειράματα..
ducatirulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Σωστα το καταλαβες. π.χ απο το αλλο συμπαν να ειχαν αλλαξει τις Νταναμ και ουσιαστικα τα πειραματα του Γουολτερ του δικου μας συμπαντος να γινονταν στην Νταναμ του αλλου...τραβηγμενο το ξερω...ισως να μην στεκει και σεναριακα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.