Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 3 : Spoiler Free μέχρι και τον 2ο κύκλο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελατε, πειτε την αληθεια. Μερικες φορες το σεναριο γινεται του ματσ στο θεμα της αληθοφανειας και της λογικης και καταντα ψιλογελοιο.

Τα συναισθηματα των 2 ανθρωπων επηρεασαν τους φυσικους νομους του συμπαντος; ρίλι;; Επειδη ηταν πολυ λυπημενοι;; Και μετα πεταει κι ενα "Αινσταιν" για να σε ψαρωσει. Ε, σορρυ αλλα παθέτικ. Σιγουρα ο JJ βρισκεται πισω απ' αυτα.

• Απαντ. 529
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ναι, αυτό ήταν λίγο (εως πολύ) άκυρο.

Αλλα μ'άρεσαν τα 2 υπονοούμενα

1) ότι τα συναισθήματα των Peter+Bolivia είναι αρκετά να γκρεμίσουν το σύμπαν, γιατί και οι 2 έχουν συναισθήματα, άσχετα που είναι σε άλλους κόσμους

2) ότι ο Walter θα πάρει το μυαλό του πίσω, και θα γίνει ο "κακός". Το σκεφτόμουν 2 επεισόδια τώρα, και σαυτό με το amber κάπως βγήκα σωστός.

Πάντως όσο πάει γίνεται όλο και περισσότερο teen με τα συναισθήματα και τους έρωτες...

Δημοσ.

2) ότι ο Walter θα πάρει το μυαλό του πίσω, και θα γίνει ο "κακός". Το σκεφτόμουν 2 επεισόδια τώρα, και σαυτό με το amber κάπως βγήκα σωστός.

Εμενα παντως αλλη εντυπωση μου δοθηκε. Οτι ο Walter καταλαβε πως στην ουσια δεν υπαρχει καλος (που ειναι αυτος) και κακος (που ειναι ο Walternate), απλα ο καθενας κανει ο,τι αναγκαστει να κανει ωστε να σωσει τον κοσμο του

Δημοσ.

Πάντως όσο πάει γίνεται όλο και περισσότερο teen με τα συναισθήματα και τους έρωτες...

Αυτο το ξεραμε.

Αυτο ηταν το target group τους για φετος και ειχαμε προβληματιστει εξ αρχης

Το μονο παραλογο ειναι η μερα που το βαζουν, μιας και ειναι μια απο τις μερες που οι εφηβοι βγαινουν

Δημοσ.

χάλια επεισόδιο .

από την μία αυτό που αναφέρει ο marantonis , από την άλλη..

η υπερξενέρωτη , 30 χρονών μουλάρα , που φιλήθηκε τόσο επιφυλακτικά λες και ήταν το πρώτο φιλί της ζωής της , και φοβόταν μην μείνει έγκυος από το σάλιο , γιατί έτσι της έχει πει η γιαγιά της

Εντάξει οκ θα το κάνουν teen φάση κι έτσι , αλλά όχι να τους κάνουν να συμπεριφέρονται και σαν teen οι ίδιοι .

Δημοσ.

εμενα μ'αρεσε ρεεει! αλλα εχω αποριες: :confused:

1)πως ειναι δυνατον ολιβια κ πιτερ να εχουν γνωριστει σαυτην την ηλικια (7-8 περιπου δεν ειναι?) και να μην το θυμοντουσαν μετα?

2)τι εγινε στην σκηνη που λεει η μικρη στον Γουολτερ οτι την χτυπαει ο αλλος? κατι χάνω. εκανε κανα cross παλι?

3)πως ο walternate βρηκε την ζωγραφια?

Δημοσ.

εμενα μ'αρεσε ρεεει! αλλα εχω αποριες: :confused:

1)πως ειναι δυνατον ολιβια κ πιτερ να εχουν γνωριστει σαυτην την ηλικια (7-8 περιπου δεν ειναι?) και να μην το θυμοντουσαν μετα?

2)τι εγινε στην σκηνη που λεει η μικρη στον Γουολτερ οτι την χτυπαει ο αλλος? κατι χάνω. εκανε κανα cross παλι?

3)πως ο walternate βρηκε την ζωγραφια?

1) Δεν εχω την παραμικρη ιδεα

2)Αλλαξε συμπαν και τα ειπε στον αλλο walter, ετσι και αυτος πηρε μυρωδια οτι παιζουν και αλλα περα απτον κοσμο του.

3)Του την εδειξε η Ολιβια στην ιδια σκηνη.

Δημοσ.

1) σεναριακές χαζομάρες

2) πέρασε απέναντι επειδη φοβήθηκε και μίλαγε στον αλλο walter . προσεξε οτι φοράει γραβάτα . το αναφέρει και πιο πριν σαν σημάδι διαφορετικότητας ο ίδιος o walternate .

3) του την εδωσε :P (δες 2. )

Δημοσ.

εχετε δικιο, εβαλα κ ξαναειδα τη σκηνη. κι ο walternate την κοιταει σαν χαζος :shock:

Αυτο παντως με το οτι δεν θυμουνται ειναι too much κενο. καθως επισης και το οτι ο πιτερ αρχικα ηξερε οτι δεν ανηκε εκει -αν κ μετα το καταπιε- ενω μετα μεγαλος δεν το ηξερε, και το "ανακαλυψε". οτι να ναι.

Δημοσ.

Κι εμενα μ' αρεσε το επεισοδιο. Οχι οτι τρελαθηκα κιολας, εχω χασει προ πολλου τον ενθουσιασμο μου για τη σειρα. Αλλα ηταν ενδιαφερον το (2ο) 80's flashback. Αυτο με το σεναριακο κενο που λετε, ισχυει, εκτος κι αν το μπαλωσουν καποτε στη συνεχεια.

Δημοσ.

Δεν ηταν ενα cortexiphan kid που εσβηνε/φυτευε μνημες?

(μπορει να θυμαμαι κ οτι να ναι απο καμια αλλη σειρα ομως)

Δημοσ.

Δεν ηταν ενα cortexiphan kid που εσβηνε/φυτευε μνημες?

(μπορει να θυμαμαι κ οτι να ναι απο καμια αλλη σειρα ομως)

Και να μην υπήρχε, έτσι πως το πάνε απλά θα ... εμφανιστεί. :-(

Δημοσ.

Έπαθε αμνησία ρε ο Peter όταν έπεσε στην λίμνη με τον πατερα του και τους έσωσε ο Παρατηρητης . :-D

Η άλλη είναι απλά απάλευτη και το ξέχασε , όπως είχε ξεχάσει και τον Walter :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...