guido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εμενα η αλλη μου θυμιζει καπως μικι μαους. ενω η δικη μας ειναι πιο σοβαρη κ αυστηρη ακριβώς σοβαρή και αυστηρή. Τόσο "σοβαρή" και αυστηρή που τα είχε με τον Peter μόνο στο μυαλό της , αφού ουσιαστικά δεν έχουν καν φιληθεί. Και του χει κάνει τώρα την ζωή πατίνι , λες και τα είχαν 5 χρόνια και θα πρεπε να καταλαβει πως ειναι η άλλη κτλ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ PETER
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγώ λέω να φέρουν και την άλλη olivia στο δικό μας σύμπαν (με το ζόρι) και να διαλέξει μετά ο Pete με την ησυχία μας.
guido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ποιος θα το έλεγε πάντως ότι η κλασική κουβέντα για τα ποια ολίβια είναι η καλύτερη , πρέπει να μπαίνει πλέον σε spoiler , καθώς είναι όπως φαίνεται το κλειδί όλης της σειράς . Ζούμε μεγάλες στιγμές.
Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ποιος θα το έλεγε πάντως ότι η κλασική κουβέντα για τα ποια ολίβια είναι η καλύτερη , πρέπει να μπαίνει πλέον σε spoiler , καθώς είναι όπως φαίνεται το κλειδί όλης της σειράς . Ζούμε μεγάλες στιγμές. Λολ Πάντως φαίνεται αυτό που λέγανε πριν το hiatus, ότι το πάνε σε πιο teen fan base.. Και τι θα γίνει, όποτε χρειάζονται κάτι θα εμφανίζεται νεο Cortexiphan "θύμα"? +1 για το τέλος όμως, nice touch
katsikoula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εγω λεω: να ερθει κ η αλλη Olivia απο εκει και να ειναι κ οι 3 παρεα (αν καταλαβαινετε τι εννοω) το μπιμπιασια ε?
guido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εγω λεω: να ερθει κ η αλλη Olivia απο εκει και να ειναι κ οι 3 παρεα (αν καταλαβαινετε τι εννοω) το μπιμπιασια ε? αν η Olivia κάνει sex με την alt της , θεωρείται αυτοϊκανοποίηση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 προφανώς guido...
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Filler Και ερωτώ εγώ : Αφού μπαίνει στον μπελά να κλωνοποίηση τα έντομα, γιατί δεν κλωνοποίει και τα πρόβατα να ξεμπερδεύει? Ούτε αστυνομία θα τον κυνηγούσε, ούτε θα σκότωνε κόσμο. Απλά και όμορφα... Φασπαλμ? Όπα, μόλις τελείωσε... Μα πως καταφέρνουν και μας κάνουν ζημιά σε κάθε τέλος?!
salliara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κοκκινομαλλα ολιβια ηθελες, οριστε! ps.πολυ μπλεξιμο τωρα βρε αδερφε..
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κοκκινομαλλα ολιβια ηθελες, οριστε! ps.πολυ μπλεξιμο τωρα βρε αδερφε.. Ασφαλώς! Κοκκινομάλλα φτγ! Που είσαι ρε guido btw, καθόλου μπλέξιμο.. Η Olivia απο κει, κουβαλάει το παιδί του Peter απο κει. Και είναι εκει όπου βρίσκεται και ο παππούς. Μια χαρά το βρίσκω Κοίτα που τελικά όμως, αυτοί είναι ποιο.. σωστοί (?) Ο Walternate δεν πειραματίζεται σε παιδιά, η Olivia είναι ποιο ζωντανή στην εκάστοτοτε σχέση της (άσχετα που αγαπάει τον Peter) αλλα και ο πρώην της καταλαβαίνει όταν "your not yourself". Η "δικιά μας" τελικά είναι παγοκολόνα!
salliara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 τωρα εσυ με ποiανου το μερος εισαι? γιατι ετσι πως τα λες κι εγω συμπαθω! οποια ολιβια κι αν ημουνα θα ειχα καραφρικαρει!!! +10 στον walternate
marantonis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μονο σ' εμενα φαινεται πως μ' αυτο το κουρεμα, σε συνδυασμο με βλεμμα και χαμογελο γινεται αστεια η μαπα της;
guido Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μονο σ' εμενα φαινεται πως μ' αυτο το κουρεμα, σε συνδυασμο με βλεμμα και χαμογελο γινεται αστεια η μαπα της;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 με αυτή την περούκα θες να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.