Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ενα θα πω: δειτε το trailer για το επομενο επεισοδιο Όχι!
vlachaquito Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 η κομμενη σκηνη μου φανηκε για διαφημιση του taurus
finch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αμάν ζημιά που μας έκανες ρε Fringe. Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή. αν και δεν μας έδειξαν πολλά από την μηχανή αλλά τουλάχιστον επιτέλους ο peter αρχίζει και παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Καιρός ήταν.Τον μόνο που λυπάμαι είναι τον Walter γιατί δείχνει να μην μπορεί να κάνει τπτ και δεν ξέρω αν καταφέρει να ανακτήσει τα κομμάτια που του αφαίρεσε ο bell, αν θα τον βοηθήσουν και καθόλου
dimitris2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Φοβερό το τελευταίο. Μια γενική απορία Όταν ο Walter πήρε τον Peter από το παράλληλο σύμπαν, ο observer είπε ότι διατάραξε όλη τη ροή του σύμπαντος. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Bell;
finch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Φοβερό το τελευταίο. Μια γενική απορία Όταν ο Walter πήρε τον Peter από το παράλληλο σύμπαν, ο observer είπε ότι διατάραξε όλη τη ροή του σύμπαντος. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Bell; Εγω πιστεύω ότι ο Bell κάπως θα επηρέασε τα 2 σύμπαντα αλλά σε λιγότερο βαθμό απ'ότι ο Peter. Προφανώς κάτι πολύ περίεργο παίζει με τον Peter όπως π.χ. με την μηχανή που αλληλεπιδρά μόνο μαζί του, είναι προφανές ότι το γεγονός που ο Walter τον βούτηξε από το άλλο σύμπαν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://twitter.com/#!/FOX_Research/status/31383993479856128
vlachaquito Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 καλα νεα για εμας. βλεπωντας και αυτο http://www.tv.com/tv-ratingscbs-wins-friday-fringe-holds-steady/webnews/275768.html?tag=news_list;title;3 τοτε αν συνεχιστει ετσι, το fringe μπορει να ελπιζει σε μια τεταρτη χρονια. Η αλλαγη μερας, μαλλον κανει καλο..
Kasrith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 καλα νεα για εμας. βλεπωντας και αυτο http://www.tv.com/tv-ratingscbs-wins-friday-fringe-holds-steady/webnews/275768.html?tag=news_list;title;3 τοτε αν συνεχιστει ετσι, το fringe μπορει να ελπιζει σε μια τεταρτη χρονια. Η αλλαγη μερας, μαλλον κανει καλο.. Ναι, αλλα μέχρι τώρα (της 2 εβδομάδες) ήταν εκτός αγώνα τα Smallville και Supernatural. Κάτσε να μπούν και αυτοί στο ring..
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι να @@ το smallville μπροστά στο fringe ευτυχώς είναι τελευταία season για μια αποτις καλυτερες σειρές που έχει καταλήξει παρωδία τα τελευταία χρόνια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 nice ending αυτό το επεισόδιο...
katsikoula Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εγω απορω ρε παιδια, οι υποτιτλοι που ειναι? πως κ τους καθυστερησαν τοσο πολυ αυτη τη φορα?
Xorxhs! Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ελεος με την επιλογη για το device.... παμε για happy valentine's day....
katsikoula Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγώ πάντως την άλλη θα διάλεγα εμενα η αλλη μου θυμιζει καπως μικι μαους. ενω η δικη μας ειναι πιο σοβαρη κ αυστηρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.